Indický běžec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
8.7.15 19:55

@matkabagristy no právě. My ted teď máme od sousedů klid, té tam chcípla tráva a na hlíně se ani slimák nedrží, ale i tak jich tu je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
8.7.15 19:59

@Aspera taky nad tím uvažuju, máme potok na hranici pozemku, ale jestli mi maj sežrat úrodu slimáci nebo kačky :nevim: Koupila jsem slimex, od manžela musím poslouchat hlášky typu- to se nám ty brambory prodraží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.7.15 20:03

@Aspera známí si je strašně chválili a chodilo si je půjčovat půlka vesnice. akorát jejich nároky na slimáky byly dost vysoké (oni měli velké pozemky, takže je uživili) jen pak jim uletěli? nebo byli uletěni-odnešení :nevim: tak pořídili nové dva, protože byli jnaks pokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
9.7.15 07:39

U nás na vsi mají jeden pár, který často cestuje do potoka, k nám, k našim sousedům a zaháněla jsem je i ze vsi. Teď se drží u nich doma, ale mají velký pozemek, to by musely prasknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.7.15 08:12

My je máme, zatím nelítají a doufám, že nebudou a slimáky žerou, jen se nesmí krmit, to jsou pak líní hledat slimáky. Zahradu zatím nedemolují, jen rybníček. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35237
15.5.16 11:01
@Lena74 píše:
My je máme, zatím nelítají a doufám, že nebudou a slimáky žerou, jen se nesmí krmit, to jsou pak líní hledat slimáky. Zahradu zatím nedemolují, jen rybníček. :-(

Indický běžec nelítá :mrgreen: to jim fakt nedáváš nic k jídlu a necháš je jen na slimákách? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný