Individuální studijní plán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
20.11.11 11:15
Sariel píše:
Janinna23 píše:
Tak se zkus domluvit tak, že když to prostě nepůjde, tak dáš vědět, že nepřijdeš a případné písemky atp si doděláš třeba na konci týdne po škole. A třeba to bude jen počáteční nevolnost a Tobě pak bude dobře a budeš to zvládat :-) Jestli přípravu na maturu zvládáš dobře, tak by individuální plán připadal v úvahu, ale jestli víš, že bys doma polevila, tak bych to raději nějak v tý škole zvládla :nevim: Nebo bych zůstala doma jen tehdy, kdyby to fakt jinak nešlo.
Vím, že bus je v těhotenství fakt nepříjemnej :cert: Nemáš možnost se s někým domluvit, že bys s ním jezdila autem? :think: Třeba by to šlo :-)Good luck :hug:
Naopak. Lépe se učím doma, než ve škole. :-) Po škole se mi do učení už moc nechce. Domů přijíždím okolo čtvrté. Než se najím, vysprchuju je šest hodin a já už jsem zralá jen na postel. :-)

Tak se určitě poptej. Myslím, že ti vyjdou vstříct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floralife
20.11.11 14:30

Na naší škole,zču plzen ho přímo vnucujou lidem co mají i jen vadu řeči jako zadrhávání.v těhotenství je to samozřejmost.

• Citovat
  • Upravit
288
3.8.13 10:21

Prosím kdo máte individuál na střední škole. Jak to vlastně probíhá a jak často jezdíte do školy? Děkuji za odpověd 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.8.13 11:32

@aklora Jezdila jsem 2-4× týdně. Já ta byla ráda. :jazyk: Jen jsem třeba při němčině (kterou jsem neměla moc ráda, nematurovala jsem z ní a dostávala jsem dvojky) chodila na obědy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.8.13 12:58

Já jezdila jen po půl roce na zkoušky.. bez obědů  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 09:52

Dobré „ráno“ všem :)
Chtěla bych se zeptat, jestli mi jako matce dají individuální plán na Experimentální biologii v Ostravě… Nemá s tím někdo zkušenosti? Předem moc děkuji :) (Ano, vím, že jsem se zbláznila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
8.12.13 10:01

@bublifučík naopak, nemyslím si, že ses zbláznila, ale myslím, že najít tady někoho, kdo je na stejném oboru a má indivindi studijní plán by byla celkem náhoda. spíš bych volala na studijní :mrgreen:. já mám zkušenost s VŠB, s dcerou jsem dodělávala výšku dálkově - což byla makačka nejen pro mě, ale taky pro okolí, ale zvládli jsme to. držím palce, teď jsem těhotná a přemýšlím, jestli se na nějaké to stůůůůdium ještě nedám. (ps myslím, že míti jiný zájem je mnohdy přínosnější jak pro mámu, tak pro mímo.) tak se drž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 10:09

@21.6.2014 No asi by to byla náhoda, ale sázím na to, že celý život je náhoda, neb kdyby k vajíčku doplula jiná potvůrka… :)Na studijní zavolám, zatím „zkoumám terén“, děkuji za radu! ;)
A hodně štěstí v případném studiu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 10:56

Teď mě napadá - jsou tam laboratoře a hodně praxe, tak mi to asi nedovolí, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.12.13 10:57

Mno tak určitě bych se ptala na studijním na konkrétní škole a né tady :D

jinak existuje na vysokých školách tzv. kombinované studium, tímto stylem studuji nejen já, ale spousta lidí co chodí do práce a mají děti ;)

jo ted´čtu, že je zakladatelka na střední…no tak předně mě napadá, že těhotenství neni nemoc, většina ženskejch chodí až skoro do porodu do práce, tak nevidim jedinej důvod proč by nemohla chodit do školy :) s tim, že pokud má ze zdravotních důvodů horší průběh těhotenství, tak pak se to posuzuje jako nemoc a pokud má hodně zameškanejch hodin, tak se opakuje ročník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
8.12.13 11:05

Labiny si odchodit musíš - spíš jde o to že to pro Tebe prostě bude povinné a Ty se budeš muset přizpůsobit rozvrhu :think: ale to jsou jen labiny. písemky si stejně napíšeš v dohodnutém termínu - ne s třídou a případné zkoušení se dá taky domluvit. ono hodně záleží i na přístupu jednotlivých kantorů. někdo je v poho a někdo je prostě jeliman, který si myslí, že Ty si tady pro něho, ne on pro Tebe. záleží, jak staré máš mímo, nebo jsi-li teprve těhotná… my měli jako dálkaři školu ve čt odpoledne a v pátek od 7:15-19:15 Ale ne každý týden, třeba 5× za semestr. když jsem kojila, vozil mi dceru na kojení manžel. nemusela jsem být na všech přednáškách+cvikách, ale bylo lepší si to vyslechnout od profáka, co nás zkoušel - víš tak, co po Tobě budou chtít :nevim: hodně záleží, jak jsi na tom s hlídáním, jestli pomůžou rodiče, kamarádky, manžel… hodně jde o to zázemí. a o to, jak to vyspekulovat, aby to klaplo. zvaž hlavně péči o dítko/dítka, jestli placené hlídání… ale pokud bys byla vrcholový sportovec, nebo úřadující miss, umožnili by Ti to. je to fakt asi nejvíc o konkretních lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 11:06

@brumdinka Zeptám. Kombinované se ani nenabízí, jinak bych ho brala všemi deseti :). Ale říkala jsem si, že někdo třeba má zkušenosti a to je poté lepší slyšet přímo od člověka, co si tím prošel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 11:10

@21.6.2014 Manžel pohlídá. Má docela pružnou práci (stačí si to domluvit). O kluka by se takhle staral rád, sám říká, že by prý konečně měli klid :D. Malý bude mít teď dva roky. Ale tak trošku uvažujeme i o druhém. Ale to teprve podle toho, jak by to bylo se školou.
Děkuji za info. Laborky bych si odchodila ráda (jak mě takové věci baví…). Ale kdybych náhodou byla těhotná, asi by mi nedovolili tam chodit, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
8.12.13 11:23

@bublifučík tak malý je už docela velký a jak psala @brumdinka těhot není nemoc - pokud fakt nemusíš ležet a i tak se dá ročník opakovat. a otázka, s čím v labinách budeš pracovat… ředidlo to asi(???) nebude… ale tohle Ti asi nikdo, kdo tam nestudoval neřekne, spíš se fakt dohodni tam. a vůbec začalo mě to trochu víc zajímat, že bych se taky přihlásila??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.12.13 11:26

@bublifučík Zpravidla se do žádné laboratoře v těhotenství nesmí. To by mohl být i oprávněný důvod k domluvě individuálního plánu. Pokud by s tím byl problém, v současné době je možné studium přerušit s tím, že se ti ta doba nepočítá do celkové délky studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí