Infekce močových cest dospělých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
6.7.20 18:30
@Anonymní píše:
A to nemáte nějakou pohotovost nebo gyndařka akutní případy? To do sebe ještě budeš cpat další ATB, které ti to můžou ještě zhoršit? To je fakt systém na hlavu. :roll: To bych se snad i vypravila na pohotovost. Drž se. :hug:

Asi jedine gynekogicka pohotovost v nemocnici. Pujdu jeste znova na urologii. Tam moje mudr doporučuje udelat CT mocovych cest. Tak jsem na to zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 18:53
@alexxa píše:
Asi jedine gynekogicka pohotovost v nemocnici. Pujdu jeste znova na urologii. Tam moje mudr doporučuje udelat CT mocovych cest. Tak jsem na to zvedava.

Hele mně to dělali a bylo to zbytečné, protože problém byl jinde. Nakráčela jsem tam se zprávou od gyn, že je to tenhle problém. Urolog byl akorát naštvaný, že to můj praktik hned řešil ATB. Ale to vyšetření udělal, když už to bylo naplánováno. Tys nikomu neřekla, že máš podezření na gyn problém?

• Citovat
  • Upravit
4100
9.7.20 19:20

@alexxa tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.7.20 19:43
@Anonymní píše:
Hele mně to dělali a bylo to zbytečné, protože problém byl jinde. Nakráčela jsem tam se zprávou od gyn, že je to tenhle problém. Urolog byl akorát naštvaný, že to můj praktik hned řešil ATB. Ale to vyšetření udělal, když už to bylo naplánováno. Tys nikomu neřekla, že máš podezření na gyn problém?

@Kolarkaa
Na gynekologicky problem se to prakticke doktorce nezda. Ten hlen s krvi jsem mela jen ze zacatku asi 2× od te doby nic. Ani zadne svedeni. Na gyndu jdu v pondělí vse mu řeknu a vezmu sebou i atb mu ukazat. Po tehle (Furolin 100 mg) me preslo rezani pri moceni. Pred tim jsem se vycurala a nez si umyla ruce sla jsem znova. To uz ted neni. Dnes me poboliva v bedrech, ale v praci se taham s klientama nekdy i sama tak nejak tajně doufam, ze je to od toho ne od ledvin 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.20 20:03
@alexxa píše:
@Kolarkaa
Na gynekologicky problem se to prakticke doktorce nezda. Ten hlen s krvi jsem mela jen ze zacatku asi 2× od te doby nic. Ani zadne svedeni. Na gyndu jdu v pondělí vse mu řeknu a vezmu sebou i atb mu ukazat. Po tehle (Furolin 100 mg) me preslo rezani pri moceni. Pred tim jsem se vycurala a nez si umyla ruce sla jsem znova. To uz ted neni. Dnes me poboliva v bedrech, ale v praci se taham s klientama nekdy i sama tak nejak tajně doufam, ze je to od toho ne od ledvin 🤷

Tak držím palce :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1907
19.7.20 20:10

Zeny, jen pro info: na gyndu jsem toho 13teho nejela jelikoz jsem rano vstala s menstruaci 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ prisla o 3dny dříve. Takze tam jedu zitra. Zase jsem mela bolesti v oblasti ledvin, bricha, mocaku. A vcera jsem vycurala kaminek. Koukala jsem jako blazen. Takze mě ceka jeste ta urologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí