Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak přeju aby to dopadlo po atb a mazání dobře…hele a co že ta radiace???
marra píše:
ahojky,tak jsme pred chvili dofrceli,a tedy prvni mne vbylo receno,proc jsem nedosla uz driv,ze mesic je ddlouha doba,ze se maly musel trapitnacez jsem tedy ospovedela,ze jsem byla xxx u detske doktroky,a ta me nikam neposlala,no ale ma to neco spolecneho se streptokokem,nejaka infekce,a ma to i v ryme,nebo co
![]()
takze na tri tydny antibiotika,a mazat mazat mazat,koupat v desinfekci,a dvakrat tydne na kontrolu
no a pokud se to nezlepsi tak aloup na infekcni,asi me klepne pepka,ale hlavne ze bude malej v poradku.
jo a tim jak ma rymu tak si to vlaste roznasi,tak jsem koupila odsavacku na vysavac tak budem odsavat:)jinak holky dikyyyyy mooocccccccc
tak to je super, že jste jeli, jsem moc rada že ted už malýmu atb zaberou a ulevi se mu. Doktorce bych to asi vytmavila at si priste nehraje na jrdinu a radeji vas posle driv kdyz si nebude vedet rady ![]()
holky priste pujdou normalne rovnou na kozni kdyby necomuz se mi to stalo s mladsim prdolu,ze nepoznala zapal plic
nakonec jsme skoncili na kapackach,od te doby chodim hned na krcni,ja nevim fakt,uz je na case ji vymenit no,musim obvolat nejake doktory..a k te radiaci,dnes jsem jeste volala se segrou,a fakt to ta doktorka ze zlinske nemocnice rikala,ze vubec nevylezat s detma ven,ze je to hodne silne,prej nikdo radej nic nerika,aby nebyl velkej humbuk,ale co ej na tom pravdy nevim,ale vzhledem k tomu jake mame porad nemoci byc h tomu i verila,ale teda na mesic e do sklepa zavirat s detma nebudu,
nevite neco vic?