Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo máte zkušenosti s injekcí proti otěhotnění je mi 17-let a zda mi jí lékař může dát? A jaké s ní máte zkušenosti. děkuji
Příspěvek upraven 17.01.18 v 21:34
Proti těhotenství?? ![]()
Myslíš injekci jako místo prášku tak že je to antikoncepční injekce? ![]()
Taky doufám, že myslíš injekci jako antikoncepci… A prestože s ní nemám zkušenosti, s čistým svědomím ti ji nedoporučuji. I můj gynekolog, když mi nabizel po šestinedělí všechny možné způsoby antikoncepce, u injekce rovnou řekl, že ji nedoporučuje.
Jak myslis injekce proti tehotenstvi???
pokud jako antikoncepci, tak souhlasim s holkama…sama jsem nemela, ale dr nedoporucoval…
@cuclik Hodně špatné, asi máte na mysli antikoncepci depo-provera. Má to zásadní nevýhodu, že pokud vám nesedne tak vedlejší účinky mohou přetrvávat až půl roku po vyprchání účinných látek. Mě to hrozně ovlivnilo psychiku, neměla jsem náladu, ani dobrou ani špatnou, úplně vymizela chuť na sex, hrozně jsem přibrala (částečně hormony, částečně absence nálad), a po vysazení (kvůli vedlejším účinkům) jsem se dávala dohromady přes rok. Gynekoložka mě tenkrát varovala, ale já byla mlada a úplně pitomá a viděla jsem jenom to, kolik na antikoncepci ušetřím.
Ne antikocepcni injekci ne..hnus…
Mela jsem depoproveru..mmch byla urcena puvodne pro kocky jo..jinak, ja po na menstruovala 3 mesice..super zazitek
a ty bolesti kloubu…lahoda ![]()
@Heivka píše:
@cuclik Hodně špatné, asi máte na mysli antikoncepci depo-provera. Má to zásadní nevýhodu, že pokud vám nesedne tak vedlejší účinky mohou přetrvávat až půl roku po vyprchání účinných látek. Mě to hrozně ovlivnilo psychiku, neměla jsem náladu, ani dobrou ani špatnou, úplně vymizela chuť na sex, hrozně jsem přibrala (částečně hormony, částečně absence nálad), a po vysazení (kvůli vedlejším účinkům) jsem se dávala dohromady přes rok. Gynekoložka mě tenkrát varovala, ale já byla mlada a úplně pitomá a viděla jsem jenom to, kolik na antikoncepci ušetřím.
Asi tak
Já po 3 porodu sem zvolila injekci ale půjdu za svým doktorem že chci prášky protože mám po injekci 14 dní menstruace a hrozně mě bolí břicho a dotoho sem zhubla, 11 kg
![]()