Přechod z jedné antikoncepce na jinou

60
17.1.18 16:08

Přechod z jedné antikoncepce na jinou

Dobrý den,
chtěla bych se na něco zeptat. Mám v plánu přejít z jedné antikoncepce na druhou, konkrétně tedy z Katyi na Sidretu. Co jsem se dívala ale do složení, každá je jiná. V příbalovém letáku píšou, že se může na jinou antikoncepci navázat. Můžu udělat ale pauzu a začít brát tu Sidretu a počítat s tím, že jsem ihned zase chráněná? (s tím, že třeba jak by se dostavila ms, tak bych hned 1. den začala Sidretu užívat - ms většinou dostanu tak 4.-5. den pauzy)

Děkuji 8o :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
18.1.18 01:13

Myslím že nebylo nutné zakládat diskuzi hned dvakrát. Nicméně já již párkrát prechazela a vždy to bylo ze jsem dobrala platicko staré udělala klasickou sedmidenni pauzu a poté nasadila novou antikoncepci. Tedy osmý den. Takto mě to doporučil můj dr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
12.4.19 16:46

Ozivuji diskuzi…prechazim taky na jinou HA. S nynejsi (Novynette) nejsem spokojena a co tri dny spinim, uz tak 3 mesice, dr mi napsal novou (Bonadea) a pozapomnela jsem se zeptat na prechod. V pribalaku je psane budto nedelat pauzu a hned zacit brat novou nebo klasika pauza a osmy den novou. Ale dneska zas spineni, zbyvaji mi 4 tabletky do konce plata, tak me napadlo udelat uz dneska pauzu a novou zacit brat prvni den menstruace. Je to blby napad? :lol: HA beru s prestavkou dvou tehotenstvi skoro 15 let a nikdy jsem to neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.4.19 18:26

@poHanka89 osobně bych dobrala ty čtyři prášky, udělala pauzu a pak začala brát novou. Případně to udělat jak píšeš ty a týden se pro sichr chránit ještě jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.4.21 08:24

Ze Sidrety na Ebelya

Ahoj, přecházím z HA Sidreta na HA Ebelya, když mi je gynekoložka předepisovala říkala, že mám normálně začít brát po 7 denní pauze. Poté jsem volala sestřičce kvůli jinému problémů a ta mi řekla, že antikoncepci mám začít brát hned po dobrání posledního prášku, řekla jsem jí co mi řekla gynekoložka a ona odvětila, tak když vám to tak řekla.. jsem teď zmatená :/ myslíte, že když Doveru sidretu dám 7denni pauzu 8 den vezmu první prášek Ebelya budu celou dobu chráněna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.22 18:12

Mně teda doporučila doktorka abych začala s novou 2. Nebo 3. Den menstruace, zdá se mi to divný, všude říkají ihned nebi první den menstruace tak nevím…ale ráda bych aby mi menstruace zůstala tak, jak jí mám teď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí