Inline bruslení pro zpevnění/ hubnutí

Verun83
15.7.16 17:42

Inline brusleni pro zpevneni/hubnuti

Zdravim vas :mavam:

Mam necely 1,5r po druhem porodu. Mam 1kg navic oproti sve bezne vaze. 173cm/60kg. Ale 4 roky jsem nic poradne nedelala a postava neni pevna a fyzicka na nule.

Napadlo me, ze bych zacala jezdit na bruslich. Je tu nekdo, kdo jezdi pravidelne, jiny sport nedela? Za jak dlouho jsou videt nejake vysledky? Nejaka doporuceni jak casto a jak dlouho jezdit? Atd.

Jinak me casove moznosti jsou dost omezene - na vikendy a vecery po 18h.

Treba tu najdu nejakou maminu, co je na tom stejne a budem se podporovat :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
15.7.16 19:19

Mamina nejsem, přesto si neodpustím. Váha není problém, jedno kilo je zanedbatelné. Inlajny jsou fajn, ale je to jednostranná zátěž. Dobře se na nich spaluje, nohy a zadek si zpevníš, ale bylo by dobré přidat nějaké posilování. Stačí s váhou vlastního těla, návodů je všude habakuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
7.5.18 09:31

Oživuji téma.
Dostala jsem kolečkové brusle a už se nemůžu dočkat, až na nich začnu jezdit.
Máte nějaké zkušenosti se zhubnutím nebo zpevněním díky tomuto sportu? Za jak dlouho jste viděly změny a kde všude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.5.18 09:49
@levandule23 píše:
Oživuji téma.
Dostala jsem kolečkové brusle a už se nemůžu dočkat, až na nich začnu jezdit.
Máte nějaké zkušenosti se zhubnutím nebo zpevněním díky tomuto sportu? Za jak dlouho jste viděly změny a kde všude? :)

Tak na kolečkáčích ty změny byly vidět, ale až po delší době, hlavně zadek, stehna, ale nechala jsem brusle a začala jsem jezdit na koloběžce, ale na velké, ne na těch mrnavých příšerách.
Jezdíme i 30 km trasy a skvělé, zapojí se všechny svaly na těle a výsledky se dostaví velmi brzy. Nenadřeš se jako na kole.Je to i skvělý relax ;)

• Citovat
  • Upravit
832
7.5.18 10:00

@Jančakecalka
Koloběžka mě do budoucna také láká, zatím si ale plánuju vystačit s bruslemi :)
Změny po delší době..co je delší doba? Měsíc? Půl roku? A jak často a jak dlouhé úseky jsi jezdila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18660
7.5.18 10:09

@levandule23 kdyz budes jezdit 4× tydne alespon hodinu, tak pomalu vysledky uvidis aa je celkem jedno jaky kardio budes delat. Ze zacatku to asi nepujde tolik, protoze je treba si na to taky vybudovat trochu fyzicku. Az se naucis a rozjezdis, tak muzu jen doporucit Nemecko - Flaeming nebo Luzicka jezera, kde jsou super okruhy. My jezdime na Flaeming a davame RK1 - cca 100 km tak za 7-8 hodin podle delky prestavek a jestli nekdo jede s nama a musime cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.5.18 10:09
@levandule23 píše:
@Jančakecalka
Koloběžka mě do budoucna také láká, zatím si ale plánuju vystačit s bruslemi :)
Změny po delší době..co je delší doba? Měsíc? Půl roku? A jak často a jak dlouhé úseky jsi jezdila?

Já jezdila většinou tak okolo 10 km, víc jsem kvůli času nedávala, ale byl to mírný kopec, takže ne jen jízda po nudné rovince. Snažila jsem se tak 2-3krát do týdne. No, řekla bych, že změny byly vidět tak po 4 měsících, což mi přijde blbý, protože sezona na bruslení není tak dlouhá a nedá se jezdit za každého počasí.
Na kolobce jezdíme od konce března, když už není taková zima do konce října, takže tam je ta sezona delší. A kolikrát jsme jeli i v ne příliš příznivém počasí. Dala jsem prostě přednost kolobce.

• Citovat
  • Upravit
15575
7.5.18 10:23

Taky doporučuji koloběžku, na bruslích jsem se málem zabila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.5.18 18:17

In liny jsou podle mě super - jak na celkové zhubnutí, tak na tvarování těla. Určitě jedna z nejlepších věcí na pěkný zadeček. Zvážila bych i možnosti nordic blading - tedy bruslení s holemi, kde zapojíš celé tělo. Řekla bych, že takových 20 km 3 x týdně bude stačit, aby bylo poznat, že něco děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
7.5.18 18:25

Tak já jezdím tak ob den 10 -15 km.
Ale teď mám pauzu, vyjela jsem bez chráničů a odneslo to koleno.
Ale je to aspoň super relax, změny na figuře zatím nevidím :mrgreen:
A koloběžku bych taky chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.5.18 18:34

@Petra Z kup si ji, je fakt parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
7.5.18 19:12

@kaja00 a tip máš?? Zatím jsem to moc nestudovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.5.18 19:19

Tak já změny na těle viděla hned po druhým letošním bruslení. Silniční lišej na celým obličeji. Naštěstí tahle změna trvala jen pár dní, ale bylo to k nepřehlédnutí. :mrgreen:
Od té doby jsem nejela, štve mě to, ale celkem se bojím. Byl to takovej blbej pád, asi kamínek mezi kolečkama nebo co, ani jsem nepostřehla že padám a najednou jsem brousila hubou zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
7.5.18 19:27

@PetraJ no já právě tím kolenem :mrgreen:
na rovince…asi taky kamínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.5.18 19:50

@Petra Z Mám Kostku Tour Max, tuto https://www.okolokola.cz/…ne-d3861.htm?… a parádní :palec: Pokud máš fb, tak ve skupince Koloběžky CZ (nebo tak nějak) to řeší pořád někdo, tak určitě bude spoustu rad jak vybrat. Já jsem tedy moc spokojená s tou svou, má ji i mamka, také ji to chytlo :) Doporučuji nejdřív zajít do půjčovny a půjčit si nějakou ať víš zda ti sedne :palec:
@PetraJ já si asi rok a půl zpět narazila kostrč na bruslích (první pokus po letech a od té doby jsem se ani nepokoušela, au :oops: ), asi 14 dní, možná i déle to bolelo tedy pěkně. A zrovna jsem jela dlouhou dálku autobusem, takže parádička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková