Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat
Mám nepravidelnou menstruaci a už přes rok se snažíme s přítelem o miminko moje dr. Mi napsala inofolic premium a řekla že do léta bych mohla otěhotnět ale i tak bych se chtěla zeptat vás máte s těmi prasky některá z vás zkušenost? Za jak dlouho ste po nich otetotneli?
A dělala vám doktorka aspoň hormonální profil? Nebo máte potvrzené, že máte ovulaci? Já jsem inofolic brala několik měsíců po vysazení antikoncepce a bylo mi to k ničemu, nehledě, že inofolic není nejlevnější. Po roce snažení bych šla teda už do centra asistované reprodukce. Udělají vám právě hormonální profil a vyšetři imunologii, partnerovi spermiogram.. po svých zkušenostech bych už být vámi neztrácela čas, když ani nejste pořádně vyšetřena. Do CARu ani nepotřebujete od své doktorky žádanku. Stačí si vybrat centrum a zavolat tam.
@Kariin18 já jsem právě brala HA na srovnání ms ale bylo to jen horší HA mi nedělala vůbec dobře a musela sem po ní brat prášky na vyvolání ms a rovnou mi dr. Doporučila inofolic ale jak říkáte stojí do dost peněz proto mě zajímalo jestli s tím některá tady má zkušenosti
Jinak přítel je na spermiogram objednaný