Insolvence

9
19.6.18 18:20

Insolvence

Co znamená někomu rucit na insolovenci

Příspěvek upraven 25.06.18 v 16:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27745
19.6.18 18:21

no pokud přestanou platit tak budeš platit za ně , do toho bych nikdy nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
19.6.18 18:24

@Anny20 Manzel si v insolvenci zadnou pujcku brat nemuze. Mas kolem sebe samy zadluzeny lidi, ale sama se zenes do tehoz :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
19.6.18 18:25

jako že vám dají novomanželskou půjčku, když je tvůj drahý v insolvenci? no to asi ne :think: , nedostanete žádnou půjčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
19.6.18 18:26

@Anny20 nedělej to, nakonec Tě zadluží a budeš to splácet ty :? , do svatby bych se teda nehrnula :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.6.18 18:28
@Monchichik píše:
jako že vám dají novomanželskou půjčku, když je tvůj drahý v insolvenci? no to asi ne :think: , nedostanete žádnou půjčku

Tak bych si ji vzala jen já to je fuk. Ale jedna se mi o to kdybych byla jako rucitel Tak jestli by mi to někdo dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.6.18 18:29
@Anny20 píše:
Tak bych si ji vzala jen já to je fuk. Ale jedna se mi o to kdybych byla jako rucitel Tak jestli by mi to někdo dal

A co by to obnaselo jako rucitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32232
19.6.18 18:31

@Anny20 nemůžeš si vzít sama novomanželskou půjčku ne? budou se muset dokládat příjmy obou manželů , jak je to s tím ručením netuším, protože já bych nikdy nikomu neručila a už vůbec ne na dluh 1,5 milionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.6.18 18:35

vy jste teda rodina…
ho si zatím neber a ty nikomu neruč

• Citovat
  • Upravit
3236
19.6.18 18:35

@Anny20 Nikdy jsem neslyšela o ručiteli u insolvence. Asi to rodiče nějak popletli. Není to spíš tak, že mají málo peněz na splátky a potřebují tedy nekoho, kdo s nima uzavře smlouvu do daru nebo smlouvu o důchodu? Pokud chtějí toto, tak pro tebe z toho prakticky nic neplyne. Obvykle to chodí tak, že je smlouva psána jen na oko a ti lidé v insolvenci si to tu částku na víc platí sami ze svého. A lze od této smlouvy odstouout. Spíš aby po tobě rodiče ty peníze opravdu nechtěli a aby jim to oddlužení vůbec zdárně dopadlo, když ho mají takhle na tesno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
19.6.18 18:37

Poslední dobou to tady vypadá co diskuze to perla :lol: . Buď lidé nemají mozek nebo je erupce na slunci 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
19.6.18 18:44
@Anny20 píše:
Ahojte holky potřebovala bych poradit.
Maminka a táta jdou do insolovence ale potřebuji rucitele mají dluh okolo 1,5mil. A zeptali se mě jestli bych jim šla rucit. Má otázka zní: když bych byla jako rucitel co to všechno obnáší. (navíc mám svatbu v září a po svatbě si chceme s „manzelem“ vzít novomanzelskou půjčku na bydlení tak jestli mi to vůbec někdo dá když bych byla jako rucitel mamce a taťkovi. Navíc je i přítel v insolovenci ještě 1,5roku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
19.6.18 18:48

A ty už máš stálou práci a nějaké úspory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
19.6.18 18:49

U insolvence není žádný ručitel,ale i tak bych na takovou částku nikdy neručila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.6.18 18:55
@Doe_Jane píše:
vy jste teda rodina…
ho si zatím neber a ty nikomu neruč
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit