Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Jitule000 píše:
Dobrý den, prosím o radu ohledně auta. Bývalý přítel má insolvenci a v loni v červenci kvůli ní na mě přepsal auto, kde jsem majitelka a on provozovatel. Bohužel krátce na to jsme se ro zešli a auto mi vzal. Policie řekla, že mi jako majitelce nesmí bránit v provozu auta, ale od července s ním nesmím jezdit a ve chvíli kdy si auto vezmu volá policii, že jsem mu ukradla auto byl dar. Co mám dělat, když to policie neřeší.
Snad ti bylo jasný, proč to dělá. On ti ho nedával, jen ho potřeboval schovat. Nedoprošuj se, ale trvej na přepisu.
@Jitule000 píše:
Dobrý den, prosím o radu ohledně auta. Bývalý přítel má insolvenci a v loni v červenci kvůli ní na mě přepsal auto, kde jsem majitelka a on provozovatel. Bohužel krátce na to jsme se ro zešli a auto mi vzal. Policie řekla, že mi jako majitelce nesmí bránit v provozu auta, ale od července s ním nesmím jezdit a ve chvíli kdy si auto vezmu volá policii, že jsem mu ukradla auto byl dar. Co mám dělat, když to policie neřeší.
Vítej v ČR. Pokud se nejedná o vraždu či politickou objednávku, tak jsou zde policajti jen proto, aby si chodili do práce pro výplatu.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR. Pokud se nejedná o vraždu či politickou objednávku, tak jsou zde policajti jen proto, aby si chodili do práce pro výplatu.
Tak jít na sebe naprasit poškozování věřitele je taky na zvážení
.
@bertoldina píše:
Tak jít na sebe naprasit poškozování věřitele je taky na zvážení.
Neočekáváš náznak inteligence u zvířátek, která končí v insolvenci? ![]()
Ahoj jak je to, když si chci zažádat o insolvenci, mám na sebe napsane auto ale provozovatel je dlouholetý kamarád, vozi mě k doktorum atd. nechaji mi auto když reknu ze je nutne k tomu aby me vozil po doktorech?
A proc jste se rozesli? Bajecne se k sobe hodite. On chtel oj.eb.at veritele, ty ted zase jeho.