Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Kolik má zaplatit když z dluhu 300000 má do pěti let splatit 30 %.jedna se o insolvenci.
Hm těžko říct takhle z hlavy ![]()
@Hanka1 píše:
Kdo má zaplatit a za jaký kolík?![]()
To není kolík, to je haluz. Půčit 300 a vrátit 90
. Takovou hypo bych chtěla taky!
Ty blaho, uz ty dluhy z blbosti zacinam chapat, kdyz rozdelit castku na tretiny je problem, ktery je treba resit na netu.
Zaplatila bych si doučování matematiky a pak bych zašla na kurz finanční gramotnosti.
@Anonymní píše:
Je v insolvenčním řízení.
No 30% z 300 000 bude 90 000, bez dalších specifikací a podmínek je matematika nekompromisní.
Minimálně 300.000 Kč + úroky z prodlení aneb dluhy se mají platit celé!
@Gituš píše:
Zaplatila bych si doučování matematiky a pak bych zašla na kurz finanční gramotnosti.
@jege Dobře, uznávám, matematika umí vykouzlit i kompromis a naprosto souhlasím! ![]()
@Janli píše:
To není kolík, to je haluz. Půčit 300 a vrátit 90. Takovou hypo bych chtěla taky!
Jo to já taky
![]()
Nejsem moc zvyklá psát jízlivé poznámky, ale po tomto dotazu už jsem asi pochopila tu českou zadluženost
.
To je takovej problém spočítat 30 procent z 300000?
jinak teda pokud už to nemá schválený v týhle podobě, tak ono těch 30 procent je minimum, pokud bude moci platit víc, pdle toho, co spočítají, tak splatí víc, než těch 30 procent. SPíš se mi nezdá, že by někdo platiljen cca 1500 měsíčně, splatil 30procent, a hotovo. 30 procent je spíš u vyšších částek ![]()
Kolik má zaplatit když z dluhu 300000 má do pěti let splatit 30 %.jedna se o insolvenci.