Insolvence a příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
22.1.22 22:59
@Jita.Zakova píše:
Je mi 29 let a cekat do 35 na dite? Jen proto, ze jsem byla v mladi blba a mela jsem mladsi sestru ve sve peci, jelikoz se nasi rozvedli, alimenty mi na ni neposilal ani jeden, matka alkoholicka a otec posilal 500 s tim, ze vic nema a nikdo na nej nemohl, protoze mel snahu platit??? Vite o mym zivote uplny kulovy! Opakuju, ze doted jsem zadne prispevky socialni nebrala! A pro ty chytraky, kdyz bych mela vse ofiko a zustavala by mi 10tis mesicne, co by to byl za zivot??? Zivot, ze bych nemela kde bydlet, kdyz jen 13tis platim za najem 2+kk?? Jedla bych z ceho??? A kdyz jsem prisla do prace, mela jsem jim rict ne diky, u vas makat nechci, abych mela vsechno ofiko??? Jezis, ja se zeptala na insolvenci a vy do me hustite, jak jsem spatna, vite o me prd, tak laskave nesudte a odpovidejte na dotazy, na ktery se ptam!

Socka zlodějská a ještě drzá. Tak leda jednu mezi oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45712
19.3.22 22:33

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 10:20

Na příspěvek na bydlení samozřejmě nárok máš a dostaneš ho. Pro výpočet se použije tvůj příjem před insolvenční srážkou. Třeba v takové Praze na něj dosáhneš, pokud bereš méně jak 55.000,– čistého, pokud žiješ sama s dítětem. Případně se posuzuje i partner. Vzhledem k tvému nízkému příjmu ho určitě dostaneš. Pokud ti ani potom po zaplacení bydlení nezbývá životní minimum, tak můžeš požádat i o doplatek na bydlení. Neboj se toho. :srdce: Já takhle čerpám od státu na bydlení přes 10.000 měsíčně a to jako OSVČ beru přes 100 tisíc čistého. Na daňovém přiznání mám totiž minimum a to je příjem, který je zajímá, nikoliv realita. :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
56505
28.4.24 10:26
@Anonymní píše: Více

Dotaz je z roku 2022. :zed:
Doufám, že někdo jednou zatočí se šmejdy jako jsi ty. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.4.24 10:27

@araw Další šmejd mezi námi. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 10:49
@topazio píše: Více

Proč mě urážíš? Nemáš nějaký mindrák? Doufám, že tě admin kterého se tak dovoláváš zablokuje! Porušuješ pravidla diskuze. Paní měla slušný dotaz a dostává se jí zde zavádějících a lživých odpovědi, tak jsem to uvedl na pravou míru.

Pokud s tím máš problém, tak musíš apelovat na zákonodárce. Já jen využívám toho, jak je systém nastavený, nic nezákonného nedělám. Nejsem trubka, abych nechal na ulici ležet peníze, pro které se stačí sehnout. 8) Sice se mám velmi dobře, ale pochop, že 120 táců ročně navíc se hodí, dělám si za ně extra dovolenou :andel:

• Citovat
  • Upravit
56505
28.4.24 11:03

Dotaz je z roku 2022. Své problémy již vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.4.24 11:04

Mně je z lidí jako ty na zvracení. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.4.24 11:05

Spíš jsi jen troll s IQ tykve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.4.24 11:06

Ty zase plevelíš starou diskuzi. Dotaz byl položen v roce 2022.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.4.24 11:06
@Roxy ivka píše: Více

Zase nějaká provokace. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.4.24 11:07
@topazio píše: Více

Jo, klasika. Hlavně se hloupě prozradila na konci s tou dovčou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.4.24 11:15
@Roxy ivka píše: Více
Četla jsem tu snůšku trollení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:27

Si zjistěte, jak funguje příspěvek na bydlení a pak tu mudrujte. Nevíte nic a radíte nesmysly. Myslím, že téma je aktuální pro mnoho lidí, co mají nárok čerpat a neví o tom. Je v pořádku jim dávat správné informace. Klidně můžu založit nové další téma s radami a postupy, jestli máte pocit, že je to lepší a přehlednější, než pokračovat ve starém vlákně. ;) Jediný, kdo to tady plevelí nesmysly, jste vy dvě.

• Citovat
  • Upravit
2418
28.4.24 11:36

Zalez do díry, anonyme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie