Insolvence a úvěr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
31.5.17 20:37

Nikdo neví?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
31.5.17 21:07
@Reggata píše:
Dobrý den, s manželem bydlíme v bytě 2+1 a platíme zde 3000,– měsíčně za energie, byt je malý a nyní jsme dostali nabídku obecního bytu 3+1,kde je, ale nutná oprava… Manžel je v insolvenci, překlenovací úvěr ze stavebního spoření bych si chtěla vzít na sebe. Půjčí mi banka? Nemáte některá zkušenost? Příjem mám 16 500,– čistého, tak si nejsem ani jistá, jestli na to příjmově dosáhnu, jedná se o částku asi 650 000,–Díky za odpověď a přeji hezký den. :)

Ohledne pujcky tu uz holky psaly. Ale me zarazilo… vy si chcete pujcit 650 tis. na opravu obecniho bytu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
31.5.17 21:17

Nepůjčí ti. U úvěru nad 300tisíc, musí být v žádosti uvedení oba manželé. Tzn. manžel musí být přistupitel k dluhu a to nejde, když má insolvenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.5.17 21:48

Pokud máte rozdělení SJM, pak úvěr dostat můžeš. Ale. Manžel bude posuzovaný jako tebou vyživovaná osoba a pokud máte ještě děti, na úvěr nedosáhnete bonitně. Navíc nechápu, proč si brát úvěr 650tisíc na opravu bytu, který není váš? Máte to alespoň ošetřené slevou na nájmu?

• Citovat
  • Upravit
1201
1.6.17 06:52

@nikinnna Já si myslím spíš že dostali nabídku ho odkoupit. Protože si nedovedu představit rekonstrukci bytu za třičtvrtě míče..:-) Ty obecní se odprodávají za dost nižší částky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.18 17:24

insolvence

Zdravím mám insolvenci a volala mi kriminální policie a zjistili že když jsem si bral půjčky tak jsem si navyšoval příjem a taky sem neuváděl některý půjčky když jsem si bral další. Co mi hrozí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.18 17:42
@hery1234 píše:
Zdravím mám insolvenci a volala mi kriminální policie a zjistili že když jsem si bral půjčky tak jsem si navyšoval příjem a taky sem neuváděl některý půjčky když jsem si bral další. Co mi hrozí? Děkuji

Co by, podmínka za úvěrový podvod. :nevim:
Za to tě nikdo do krimu nepošle, pokud už žádnou nemáš. A nejspíš ani, pokud máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80052
20.3.18 17:44

@Reggata Nezlob se ale to je hloupost. Dluhy máte společné. A pokud máte tak levné bydlení, tak budte rádi. Uvědom si, že v tom větším byte ty poplatky budou mnohem větší. A pokud jste dva, tak vám to co máte bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.18 19:37

@hery1234 postih za podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
20.3.18 20:42

Kromě podmínky hrozí zrušení oddlužení, pokud ho máš už schválené. V praxi ale soudy vycházejí vstříc dlužníkům a insolvenčním správcům, takže můžeš být v klidu. Kvůli spravedlnosti si zpravidla nenechají ujít šedesát tisíc odměny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel