Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prosím má někdo zkušenost
Byla jsem v Gennetu na screeningu v prvním trimestru, dle utz 12+5, podle PM 12+2, odebrali mi krev a vyšlo mi vysoké free beta hCG 4,942 MoM, NT 2,00mm, PAPP-A 2,161 MoM, riziko m.down 1:3454, podle utz negativní screening, ale chtěli ještě jednou odebrat krev po 16tt na integrovaný test, ten jsem podstoupila v 17+6, mimi odpovídalo 16+6, utz opět v pořádku, ale test z krve mi vyšel špatně a total hCG 4,65 stále nahoře, riziko na down.1:390, teď čekám do středy na amniocentezuvůbec těm hodnotám nerozumím a dr.mi je vysvětlil na půl. Budu ráda za jakoukoliv zkušenost
Ahoj. Jak ti to nakonec dopadlo?
Ja mám taky vyšší HCG, 3,95 a čekám na integrovaný test.
@Anonymní píše:
Ahoj. Jak ti to nakonec dopadlo?
Ja mám taky vyšší HCG, 3,95 a čekám na integrovaný test.
Mela jsem vyssi HCG a jeste jednu hodnotu neceho trochu mimo, presne uz nevim, sla jsem na Prenascan (plodovku jsem nechtela - vyssi vek, prvni dite). Tam byly vysledky ok, narodila se zdrava holka. U dalsiho ditete jsem mela hodnoty ucebnicovy.
@Anonymní píše:
Mela jsem vyssi HCG a jeste jednu hodnotu neceho trochu mimo, presne uz nevim, sla jsem na Prenascan (plodovku jsem nechtela - vyssi vek, prvni dite). Tam byly vysledky ok, narodila se zdrava holka. U dalsiho ditete jsem mela hodnoty ucebnicovy.
Dekuji a gratuluji ![]()
Prosím má někdo zkušenost
vůbec těm hodnotám nerozumím a dr.mi je vysvětlil na půl. Budu ráda za jakoukoliv zkušenost
Byla jsem v Gennetu na screeningu v prvním trimestru, dle utz 12+5, podle PM 12+2, odebrali mi krev a vyšlo mi vysoké free beta hCG 4,942 MoM, NT 2,00mm, PAPP-A 2,161 MoM, riziko m.down 1:3454, podle utz negativní screening, ale chtěli ještě jednou odebrat krev po 16tt na integrovaný test, ten jsem podstoupila v 17+6, mimi odpovídalo 16+6, utz opět v pořádku, ale test z krve mi vyšel špatně a total hCG 4,65 stále nahoře, riziko na down.1:390, teď čekám do středy na amniocentezu