Strie a těhotenské bříško

pujda
22.8.19 10:36

Nic ti nepomůže. Mazání je jen pro tvůj dobrý pocit, strie se tvoří pod kůží, kam se krém stejně nedostane. Já mažu jak divá jedním olejíčkem na strie a olejovým krémem, oba jsem už vypotřebovala a stejně se mi strie dělají, a to pro ně nemám genetické předpoklady a ani před těhotenstvím jsem je neměla. S tím člověk nic nenadělá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.8.19 10:36

Ono je to těžké říct, co zaručeně pomáhá, každý to má jinak, někdo se nemaže vůbec a strie nemá, někdo maže pořád a nepomůže mu to. Já se ráno mazala tělovým krémem Eucerin a večer Eucerinem proti striím, neudělala se mi ani jedna, ale na začátku těhotenství jsem nebyla hubená a tak to nebyl pro kůži asi takový šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
22.8.19 10:37

Kokosovy olej. Ja ale strie nemela a to jsem se mazala jednou za tyden kdyz jsem si vzpomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.8.19 10:37

Používala jsem celé těhotenství elasti-Q, každé ráno a večer před spaním, mazala jsem jen břicho a boky. Do 38tt jsem se chlubila jak nemám jedinou strii.. Pak jsme jeli na hory, já se na mazání vyprdla a za týden už jsem měla strie. Je pravda, že je nemám skoro vůbec fialové… Fialové a fakt škaredé je mám na vnitřních stranách stehen, které jsem nemazala vůbec. Kdo ví, jestli pomohl ten krém tomu, že nejsou až tak viditelné na tom břichu :nevim: Každopádně teď jsem 40tt a koupila jsem si i bi-oil, tak doufám, že mi strie alespoň vybělí. Všichni říkají, že strie jsou proste v genech a asi na tom pravdy něco bude, ale lepší mazat a říkat si, že člověk pro to udělal maximum :D
Jo a taky si myslím, že dobrý je i nějaký hodně hydratační sprchový gel. Ten používám od Dove.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
22.8.19 10:40

@tothova mela jsem bioil a super, mazala jsem rano a vecer. Ale tezko rict jestli pomohl olej nebo neco jineho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
22.8.19 10:41

Mne pomohl jedine Trilastin, velmi drahy, ale ucinny. Zadne oleje apod nedokazaly, co tento krem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.8.19 10:43

@tothova mažu tím co mám zrovna po ruce (oleje, tělové krémy, másla), ale pokud k tomu máš sklony tak se můžeš mazat čím chceš a strie stejně budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
22.8.19 10:47

Ja mazala eucerinem a strie ani jedna ale ja mam dobrou pruznou kuzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.8.19 10:49

Ja myslim, ze nepomuze nic, mazala jsem poctive od 13.tt 2× denne bi-oilem a do osmeho mesice se chlubila, ze ac bylo bricho obrovske, tak ani jedna strie… Pak mi ze dne na den brichi „huplo“ dolu a mam ho I po porodu jako jeden obrovsky striovy krater o rozmerech tak 20×20 cm… Ale co, zustalo mi holt „tehotenske tetovani“ - pamatka na meho syna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
22.8.19 10:57

Je to jedno, necim maz, ale pravidelne. Ja pouzivam obycejny sipkovymplej nebo konopny okej, chemii nemam rada. Dulezite je to mazat na vlhkou pokozku a pravidelne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
22.8.19 11:10

Jeste jsem nekde cetla ze plasticky chirurg doporucoval cokoli co obsahuje hlavne panthenol, ze to pry pomaha, áe nezkousela jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
22.8.19 11:12

Eucerin. Obě těhotenství děti přes 4 kila. Já sama mám 47kg, vypadala jsem jak když čekám dvojčata, ani doktoři nechápali :mrgreen:
3× denně jsem se v tom eucerinu pomalu koupala, všechny hadry zničený od oleje, ale strie ani jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
22.8.19 11:37
@Planetka85 píše:
Ja myslim, ze nepomuze nic, mazala jsem poctive od 13.tt 2× denne bi-oilem a do osmeho mesice se chlubila, ze ac bylo bricho obrovske, tak ani jedna strie… Pak mi ze dne na den brichi „huplo“ dolu a mam ho I po porodu jako jeden obrovsky striovy krater o rozmerech tak 20×20 cm… Ale co, zustalo mi holt „tehotenske tetovani“ - pamatka na meho syna :srdce:

což do osmého já se chlubila ještě dva dny před porodem a den před mi popraskalo totálně celý ale strašně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
22.8.19 11:41
@Pam12 píše:
Eucerin. Obě těhotenství děti přes 4 kila. Já sama mám 47kg, vypadala jsem jak když čekám dvojčata, ani doktoři nechápali :mrgreen:
3× denně jsem se v tom eucerinu pomalu koupala, všechny hadry zničený od oleje, ale strie ani jedna

No vidíš, já se u prvního nemazala vůbec, přibrala jsem 23 kg, dítě mělo přes 4 kg a strie nikde :nevim: :mrgreen: asi štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.8.19 11:50

No u mě na tom má podíl asi to, že jsem byla kdysi v pubertě silnější a zhubla jsem, jeden čas jsem si držela 60 kg a teď s postupem těhotenství zase nabrala. Strie jsem měla, ale celkem průhledné, takové neviditelné. Teď rudnou a není to pěkný, bříško mam menší, malý tak velký asi nebude, snad :D
Zatím mám nahoře cca 10kg od začátku těhotenství, docela žeru no :lol:. Ty strie se mi výrazně objevili až teď při začátku těhotenství jsem žádné neměla. Mažu se, zkusím pravidelně a něco zde zmiňované koupit. Uvidíme no :D svět se nezboří

Příspěvek upraven 22.08.19 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky