Ovulace den po MS?

Anonymní
21.8.19 21:32

Ovulace den po MS?

Dobrý večer, je možné abych měla ovulaci 2 den po skončení MS? Cyklus mívám 32-35 dni, teď jsem 12 DC a mám pořad nutkání chodit na záchod. 7 DC jsme se s přítelem uspokojovali rukama a prý si dával pozor, aby se nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11659
21.8.19 21:51
@Anonymní píše:
Dobrý večer, je možné abych měla ovulaci 2 den po skončení MS? Cyklus mívám 32-35 dni, teď jsem 12 DC a mám pořad nutkání chodit na záchod. 7 DC jsme se s přítelem uspokojovali rukama a prý si dával pozor, aby se nic nestalo.

No ovu můžeš mít celkem kdykoliv to ti nikdo nepoví…ale to by byla sakra náhoda ještě když se do tebe neudělal…treba si jen trochu prochladla teď je na to ideální počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 22:01

Ještě mám takový hustý bílý výtok, tak nevím co by to mohlo znamenat. Ale když se to s přítelem stalo, tak jsem ještě 2 dny měla lehké spineni jako konec MS

• Citovat
  • Upravit
11659
21.8.19 22:23
@Anonymní píše:
Ještě mám takový hustý bílý výtok, tak nevím co by to mohlo znamenat. Ale když se to s přítelem stalo, tak jsem ještě 2 dny měla lehké spineni jako konec MS

Takže asi tak ž toho že jste se uspokojovali rukou určitě neotehotnis a porod si nějakou antikoncepci nebo něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí