Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jím ve velkým hlávkový salát se špekem
po smaženým mě pálí žáha a první 3 měsíce jsem nemohla skoro nic
Jsem na konci prvního trimestru, a predtim jsem jedla vyloženě zdrave. Hodně zeleniny, maso, pečivo jsem téměř nejedlá, ani sladké, ani mléčné výrobky. Teď mám buď chut na prasarny nebi na nic, takže si dam alespoň tu prasarnu a jsem rada, ze dokážu sníst alespoň něco. Přidala jsem na cukru, po kterým teď vyloženě lacnim. Nemám z toho radost, ale jsou chvíle kdy se mi navaluje ze steaku a musím si dat pizzu třeba. První dva měsíce jsem jedla pořad pečivo. Moc to neřeším, jen se téma nedobryma vecma snažím necpat od rána di vecera. Ale když mám chut na hranolky tak většinou to znamená, ze při pomyšlení na cokoliv jiného se mi zvedá zaludek. Neudělám nic:/
@Vesničanka1 Taky si ujizdim na hranolkach… Na tom ostatnim ani ne, ale hranolky nebo pecene brambory, mňam mňam 🤣 🤣 🤣 Hele, pokud nějak enormně nepribiras, tak bych se 🐷 dny vůbec nezaobírala a dala si co hrdlo raci ![]()
No hele u prvního hodně zeleniny a ovoce nejvíce červená paprika tu jsem milovala. u druhého od začátku samé prasárničky chute
nejvic nudle, gyros atd..
ale zůstalo mi to do teď sem tam si to musím dat když přijde chuť ![]()
@pikola to mám ráda i když nejsem těhotná
ten špek nasaty v tom salátů mňam
@Vesničanka1 já už mám celkem dlouho po porodu…
Ale na začátku jsme zvracela a zvracela takže jen jsme jedla mandarinky pak jsem mohla všechno..porad jsem jedla termix a melouny musela jsme mít každý den meloun
..jinak já jim všechno a jedla jsme všechno
jen místo třeba 6 rohlíků jsme jedla 8 za den
…
Jinak jedla jsme všechno na co jsme měla chuť jjmen be syrové maso atd…
Jedla jsme i ve 2 v noci šla jsme spát a za chvilku hlad…bribrala jsme 10 kg za celé tehu a to jsme fakt žrala
Příspěvek upraven 22.08.19 v 14:28
Občas mě chytá chuť na burger, pizzu, pařížák, hranolky, tatarák s topinkami, rozdělat si štangli vysočiny a zapít to škopkem piva.. úplně to vidim a cítím tu chuť, kolikrát se mi o tom zdálo
Bože, takový prasárny. Ale odolávám statečně, už jen proto, že tu pizzu a hranolky jsem si s chutí dala a pěkně mě pak pálila žáha - to byl takovej hnus, že to vydržím
Ale takový návaly chutí mám až teď ve 3.trimestru, předtím vůbec nic. Takže takovým prasárnám odolávám, ale ráda si dám něco sladkýho, to si neodpustím ![]()
@Vesničanka1 Já si zase ujizdim na koření Uzená paprika (Sonnentor), sůl, česnek nakonec… Už mám na to zase chuť a to jsem je měla v pondělí 😅 Ještě že je má rád i můj chlap, jinak nevím, co by jedl 😅
@Vesničanka1 Jedla jsem to co jsem chtela, u syna hodne testoviny zelenina, dcera prevazne ovoce na nezdrava jidla jsem chut nemela. Takze jsem byla rada ze me chutnaji takova jidla ![]()
@Kristýna 526 píše:
@pikola to mám ráda i když nejsem těhotnáten špek nasaty v tom salátů mňam
To já taky, ale teď to jim skoro obden
už mám i vychytaný obchody kde mají super salat a ne nějaký zdechliny a špek pěkně od řezníka
To mi připomíná sebe, jsem na konci 1.trimestru, zatim 2,5kg nahoře
No a uplne v zacatku jsem mela strasnou chut na ovoce, zmrzlinu, takze jsem jedla ve velkym melouny, hroznovy vino, jahody, jablka ktery normalne moc nemusim, celkove jsem snedla vic ovoce nez za posledni roky snad
pak strasna touha po hranolkach, pizze, smazaku, kroketach, gyrosu, mekaci.. No mohla bych pomalu denne prasecit takhle, obcas teda ujedu pac to v sobe tak drzim az to neudrzim a to nezdravy si dam.. Dnes cely den myslim na gyros
budu muset zajit.. Ale neodpirej si to uplne, proste ukoj svoje chute, jen to nejist denne no ![]()
Já mám strašnou chuť na pivo, už jsem minulý týden jedno měla. Bylo to nejlepší pivo v životě. Musela jsem na tajňáka
manžel je zlatý, ale v tomhle jediném je striktní. Žádný alkohol, měl tenkrát problém i s rumovou pralinkou
![]()
@pikola mňam
asi udělám rovnou na večeři
špek taky od řezníka a salát mě povídej nemůžu nikde po obchodech sehnat krásný salát samý nahnilý, černý
Nejlíp na farmařských trzích ![]()
Ja o tom smazenym nekdy dokonce i snim. Hranolky bych zrala (fakt slovo zrala) proste furt. Deeeeess! Snazim se, ale uplne to nedavam…saakra ![]()
Buď ráda za hranolky, já měla šílenou chuť na rum. A to ho normálně nemůžu ani cítit. Normálně jsem v obchodě slintala nad flaškou tuzemáku