Inteligentní seriál pro ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
15.10.15 08:32
@Papuchalka píše:
Hrozne dlouho jsem myslela, ze Zoufale manzelky budou nejaka silena telenovela a pak me prekvapilo, jak moc to bylo zabavne a originalni. Ale jestli inteligentni? :)

Jo, to šlo - ale opět jen pár řád teda pro mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
15.10.15 08:33
@Anna766 píše: Žena za pultem
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.10.15 08:33

The fall

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 08:34
@mischelinka píše:
Ja mela vzdycky rada Gilmorova devcata, jsou tam vtipne a inteligentni dialogy, libil se mi ten vztah matky a dcery a krasne okoli, kde zily. Jinak ze serialu pro zeny prave ti Chirurgove, nejnovejsi dily jsou uzasne, ta rozmanitost postav me fakt bavi. No a jeste sleduju Walking dead a Big Bang Theory a Hry o truny.

Nejnovější dily Chirurgů? Že bych to zase zkusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
15.10.15 08:34
@Papuchalka píše:
Hrozne dlouho jsem myslela, ze Zoufale manzelky budou nejaka silena telenovela a pak me prekvapilo, jak moc to bylo zabavne a originalni. Ale jestli inteligentni? :)

to tě budou bavit i Devious maids :)

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
15.10.15 08:35
@mischelinka píše:
Ja mela vzdycky rada Gilmorova devcata, jsou tam vtipne a inteligentni dialogy, libil se mi ten vztah matky a dcery akrasne okoli, kde zily. Jinak ze serialu pro zeny prave ti Chirurgove, nejnovejsi dily jsou uzasne, ta rozmanitost postav me fakt bavi. No a jeste sleduju Walking dead a Big Bang Theory a Hry o truny.

ve stejném „městečku“ se právě natáčelo doktorka z dixie i prolhané krásky

• Citovat
  • Upravit
140233
15.10.15 08:38

Inteligentní serial pro ženy? to existuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.10.15 08:39

Teorie velkého třesku - nejlepší a nevtipnější.
@KatkaX Beauty and the Beast, The Vampire Diaries, One tree hill, Arrow, How I Met Your Mother, Gossip Girl, Lost, Grey's Anatomy, Dva a půl chlapa…

Já ted dala i tu doktorku ale je fakt, že to byla blbost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 08:39
@Nafrněná píše:
Náhodou doktorka z Dixie (v původním znění) patří k jednomu z nejlepších…
jinak Orphan Black, Orange is the new black, Wentworth, The killing, Quantico, The Blindspot atd atdpro tebe asi nejlepší Devious maids - pro mě taky jeden z nej čistě ženských seriálů

Díky :-) Zkusim ten Wentworth…
The Killing bylo super, my teď koukame na dánský originál Zločin, který je ještě lepší o něco :-) ( a delší)

Devious maids jsem zkoušela a nechytlo mě to. Stejně jako ta Doktorka…tu jsem zkoušela i dvakrát - nějak po roce a nic:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 08:41
@mojmira píše:
Inteligentní serial pro ženy? to existuje?

he :-) Jak píšu - aspoň trochu inteligentní :-)
Aby člověk neměl chuť mlátit hlavou do zdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
15.10.15 08:41
@Nafrněná píše:pro tebe asi nejlepší Devious maids - pro mě taky jeden z nej čistě ženských seriálů

Na „Služky“ koukáme s chlapem a baví nás to oba… Prvních pár dílů jsem teda si říkala „co to je??“. Ale pak mě to chytlo - taky jsem je chtěla navrhnout…

Nedávno jsem v zoufalství, že co budu dělat (sama doma, venku „chcanec“) koukala na Joj.sk a našla jsem tam seriál „Keby bolo keby“ a docela mě to chytlo. Nevím, jestli to je vyloženě ženský - ale dá se to. Ale upozornění: vyloženě INTELIGENTNÍ to teda není! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
15.10.15 08:42
@allien12 píše:
Nejnovější dily Chirurgů? Že bych to zase zkusila?

zhruba posledni 2 serie jsou super. ted zrovna v rijnu odstartovala nejnovejsi serie, uz jsou ke stazeni 2 dily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
15.10.15 08:42
@allien12 píše:
Díky :-) Zkusim ten Wentworth…
The Killing bylo super, my teď koukame na dánský originál Zločin, který je ještě lepší o něco :-) ( a delší)Devious maids jsem zkoušela a nechytlo mě to. Stejně jako ta Doktorka…tu jsem zkoušela i dvakrát - nějak po roce a nic:-(

oukej pak se ozvi jestli tě to bude bavit, zkus to v originále, já měla první díl dabovaný a už už jsem to chtěla vypnout, nakonec ještě že jsem to neudělala.
pak zkus Orphan black :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9556
15.10.15 08:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
15.10.15 08:44

The Americans, House of Cards - teda nevím, co si představit pod pojmem seriál pro ženy… Nepravděpodobné romantické výlevy? V tom případě je „inteligentní seriál pro ženy“ jasnej oxymoron ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí