Inteligentní seriál pro ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
15.10.15 08:44

Tak dr z dixie neznam a prolhane krasky nemuzu ani videt, ale kulisy mestecka z gilmorek jsou jak balzam na dusi, tam bych snad chtela i zit. a postavy v serialu uplne miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 08:45
@mischelinka píše:
Ja mela vzdycky rada Gilmorova devcata, jsou tam vtipne a inteligentni dialogy, libil se mi ten vztah matky a dcery a krasne okoli, kde zily. Jinak ze serialu pro zeny prave ti Chirurgove, nejnovejsi dily jsou uzasne, ta rozmanitost postav me fakt bavi. No a jeste sleduju Walking dead a Big Bang Theory a Hry o truny.

Jo, Gilmorky mám taky ráda :-) Ale už jsem to viděla tolikrat, že třeba sjíždět to díl po díle znova mě nebavi už :-)

Já právě hledám něco se vztahy raději…protože sama nerada koukam na nějaký detektivní a hororový -to musím jen s manzelem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.10.15 08:47

Sleduju greys anatomy, american horror story, the walking dead. Pak se mi líbili tudorovci a everwood a cesta vzhůru. Například všemi milované gilmorky a sex ve městě mě nebavily a sex ve městě vyloženě vytáčel.
Ovšem žádný z těchto seriálů nepovažuu za inteligentní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 08:50
@krakatice píše:
The Americans, House of Cards - teda nevím, co si představit pod pojmem seriál pro ženy… Nepravděpodobné romantické výlevy? V tom případě je „inteligentní seriál pro ženy“ jasnej oxymoron ;)

No tak já si tak představuju něco jako jsem uvedla na začátku :-) Ženská hrdinka, vtipné, klidně drama, ale bez vražd a různých děsivých věci :-) A bez těch nepravděpodobných romantických výlevu :-)

Třeba BBC má dobré série :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39553
15.10.15 08:56
@mischelinka píše:
Ja mela vzdycky rada Gilmorova devcata, jsou tam vtipne a inteligentni dialogy, libil se mi ten vztah matky a dcery a krasne okoli, kde zily. Jinak ze serialu pro zeny prave ti Chirurgove, nejnovejsi dily jsou uzasne, ta rozmanitost postav me fakt bavi. No a jeste sleduju Walking dead a Big Bang Theory a Hry o truny.

Koukala bych na to pořád, i teď v podvečer, kdy to dávají ve všed. dny na Cinemě, se dívám. Vztah, co má Lorelai s matkou, mi silně připomíná i mou máti, proto ji taaaak chápu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 08:57
@Nafrněná píše:
oukej pak se ozvi jestli tě to bude bavit, zkus to v originále, já měla první díl dabovaný a už už jsem to chtěla vypnout, nakonec ještě že jsem to neudělala.
pak zkus Orphan black :kytka: :pankac:

JoJo, já mám nejraději originály - když to není třeba ta dánština ( to volim raději hned dabing) :-)

A ta orphan - neni to nějaké fantasy/upíři/děsivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 09:01
@surikataXY píše:
http://www.csfd.cz/…aci/prehled/

http://www.csfd.cz/…all/prehled/

http://www.csfd.cz/…ret/prehled/

Děkuji :-) Dobrý výběr - kromě kravaťaku, kteří mě nechytli znám a všechno super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.10.15 09:02

Zoufalé manželky, Teorie velkého třesku, Ajťáci, Červený trpaslík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
15.10.15 09:03
@allien12 píše:
JoJo, já mám nejraději originály - když to není třeba ta dánština ( to volim raději hned dabing) :-)A ta orphan - neni to nějaké fantasy/upíři/děsivé?

ne to ne, ale do reality to má asi ještě daleko, ta hlavní hrdinka tam má asi osmiroli, protože jsou to klony, nějaký experiment který se jim moc nepovedl, ale je to hodně dobré, však zkus :) Tatiana za to letos byla nominována na emmy, je to fakt dobrá herečka

• Citovat
  • Upravit
1374
15.10.15 09:07

Já nedávno zkoukla The Knick a u mě dobrý!
http://www.csfd.cz/…nic/prehled/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
15.10.15 09:10

Panství Downton, ale jen první dvě řady, pak už to šlo taky do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.10.15 09:12

@allien12 První republika :palec: Je to každý díl skoro na dvě hodiny, ale má to aspoň ducha… Jinak seriály nekoukám, nebaví mě… Max na zasmání občas 2 a půl chlapa, jejich ujetý humor je na večer fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 09:12
@barbuchablond píše:
Já nedávno zkoukla The Knick a u mě dobrý!
http://www.csfd.cz/…nic/prehled/

Díky :-)

To jsem měla v plánu, ale vypařilo se mi to z mysli… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
15.10.15 09:18

Seriál HBO - Až po uši :palec: Škoda, že to má jen 13 dílů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.10.15 09:25

Já miluji Sběratele kostí a Myšlenky zločince, ale to moc holčičí není :think: