Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já miluji Sběratele kostí a Myšlenky zločince, ale to moc holčičí není ![]()
Koukám, co tu ještě nezaznělo a co třeba Čarodějky, Buffy… Ale problém je, že nevím, co si představit pod inteligentním seriálem pro ženy…
@allien12 Já mám třeba strašně ráda Dobrou manželku, ale pouze v originálním znění:) potom mě strašně baví Taková moderní rodinka. Dále z těch ženských seriálů sleduji The Fosters, Chasing life a americkou verzi Mistresses..ale jinak je to teď bída, žádné nové a dobré seriály nepřibývají… ![]()
Most (Bron-Broen), Broadchurch, Blindspot, Grey´s Anatomy, The Missing, The Killing, Crisis
ODDYCHOVKY: Castle na zabití, The Fosters
Novej koukatelnej serial je třeba Quantico, Blindspot. Další fajn seriály jsou třeba Longmire, Switched at Birth, Chicago Fire vše, ale pouze jen v původním znění
Pokud chceš, ale opravdovou špicu tak ti můžu doporučit Fargo, Daredevil, House of Cards, Vikings, Sherlock, Breaking Bad
Holky s dětma, kde na to všechno berete čas? Nerýpu, jen mě to fakt zajímá. Taky bych se ráda na něco koukla, ale absolutně nestíhám.
On může mít seriál nějakou inteligenci?
![]()
asi jsi myslela seriál pro inteligentní ženy? No to je jedno…
Já nesnáším stupidní seriály, jediná věc na pokračování, kterou žeru, je Game of thrones a když večer něco zapnu, tak Zákon a pořádek - tam nemusí člověk sledovat každý díl. Seriály jako takové nemám ráda, je to zabiják času povětšinou nevalné kvality.