Inteligentní seriál pro ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4471
15.10.15 10:27

@Knihomyš eee nahrála jsem si na smeč :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
15.10.15 10:31
@mischelinka píše:
Ja mela vzdycky rada Gilmorova devcata, jsou tam vtipne a inteligentni dialogy, libil se mi ten vztah matky a dcery a krasne okoli, kde zily. Jinak ze serialu pro zeny prave ti Chirurgove, nejnovejsi dily jsou uzasne, ta rozmanitost postav me fakt bavi. No a jeste sleduju Walking dead a Big Bang Theory a Hry o truny.
:mavam: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
2038
15.10.15 10:34
@Manticora píše:
Holky s dětma, kde na to všechno berete čas? Nerýpu, jen mě to fakt zajímá. Taky bych se ráda na něco koukla, ale absolutně nestíhám.

jo jo přeně. Já byla seriálovej maniak v těhotenství ale teď jsem za 7 měsíců neviděla ani jeden seriál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.10.15 10:35

Outlander :-). Ten je vyslovene pro zeny. Sice je to romantak, ale hloupé to určitě není a je to hezky natocene, krásné záběry na přírodu Skotska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.10.15 10:37
@Lishaa píše:
Outlander :-). Ten je vyslovene pro zeny. Sice je to romantak, ale hloupé to určitě není a je to hezky natocene, krásné záběry na přírodu Skotska.

Máš pravdu a knížní předloha taky stojí za přečtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 10:47
@Lishaa píše:

Brrrrr. Viděla jsem pár dílů. Do té doby, než spolu dva hlavní hrdinové zapadli do postele, to bylo docela dobrý, ale od té doby, co on na ni háže ty svoje psí oči a nenechavé ruce protože konečně okusil tajemství sexu, je to naprostý děs :lol:

Knihu jsem si pořídila taky a to stejné - sexuální scéna na každé třetí straně. Červená knihovna se zajímavým námětem (cestování v čase) nic víc pro mě, bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.10.15 10:48
@xkoup21 píše:
jo jo přeně. Já byla seriálovej maniak v těhotenství ale teď jsem za 7 měsíců neviděla ani jeden seriál :D

Jojo, však já taky zatím mám čas jako těhotná :)

Pak se uvidí. Vidím to na nějaký odpočinkový dvacetiminutovky po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.10.15 10:51

@allien12 Jo! Dvacetiminutovky! GALAVANT!!!
 http://www.csfd.cz/…ant/prehled/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
15.10.15 11:01

@Manticora já třeba v šestinedělí zkoukla komplet Game of Thrones, dítě mi pořád spalo a budilo se jen na kojení :) Teď už je to horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.10.15 11:03

@Knihomyš Galavant je skvelej! Obzvlášť povedená byla ta písnička co zpíval král Richard v prvni epizode o tom, jak se Galavanta zbaví a co všechno mu provede :-D. Tu jsem si prozpevovala jeste dva dny :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.10.15 11:04

@Lishaa 2016 prý bude druhá série.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.10.15 11:21

@barbuchablond Jo s jedním to ještě jakž takž šlo, když byl menší a občas spal, ale se dvěma (navíc dcera je nespavec i jako mimino) už nemám ani těch dvacet minut. Ale kouknu na toho Galavanta, minimálně jako doporučení pro manžela, ten v práci při čekání po nocích kouká na všechno možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.10.15 11:27
@barbuchablond píše:
@Manticora já třeba v šestinedělí zkoukla komplet Game of Thrones, dítě mi pořád spalo a budilo se jen na kojení :) Teď už je to horší :mrgreen:

tohle je jediná věc, při které bych celou dobu to dítě i na rukách houpala abych se mohla dívat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
15.10.15 11:29
@Manticora píše:
Holky s dětma, kde na to všechno berete čas? Nerýpu, jen mě to fakt zajímá. Taky bych se ráda na něco koukla, ale absolutně nestíhám.

no třeba v noci u krmení, popř. večer, když oba kluky uložím, přes den, když si oba hrají (starší u sebe v pokoji, mladší v hrazdičce) a já vařím, u žehlení - těch příležitostí je spousta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.10.15 11:34
@krakatice píše:
no třeba v noci u krmení, popř. večer, když oba kluky uložím, přes den, když si oba hrají (starší u sebe v pokoji, mladší v hrazdičce) a já vařím, u žehlení - těch příležitostí je spousta…

No jo, děti chodí spát až kolem půl desáté (holt nespavci), pak splním manželské povinnosti :-) a v deset jdu spát. V šest ráno už mi děti skáčou po hlavě. Samy si děti ještě nevystačí, i když kluk už by mohl. Snad časem, až si budou hrát tak to všechno doženu.
Manžel taky strašně moc chválí ty Trůny. A pak House of Cards a Homeland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí