Inteligentni diskuze o mouchách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
19.7.13 19:52
rusovlaska.e píše:
Fakt existuje elektr. Plácačka :mrgreen:

Existuje, je to na tužkový baterky a vypadá to trochu jako tenisová raketa a ve výpletu jsou drátky s elektřinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.7.13 19:59

Ja myslim, ze roli hraje i to, ze placacka je derovana a tak mouchu neodfoukne, jako ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
19.7.13 20:03

Taky si myslím že proto, že je plácačka děrovaná ji ty mrchy tak brzy nezaregistrují. Jinak já mám doma lovce, můj manžel je přeborník, chytne všechno co okolo něj letí, i mini komáry a mušky :mrgreen: :pankac: ale ta el. plácačka by se mi líbila, ale vzhledem k tomu, že synovou oblíbenou činností je nás „mlátit“ plácačkou, au, au, au, to by bolelo :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
19.7.13 20:09

Děrování na to nemá vliv, to tak maximálně na aerodynamiku.
Dřív byly plácačky kožené - kousek kůže přidělaný na dřívku a plácaly úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.7.13 20:10
@martina.se píše:
@sara1000 :mrgreen: na vesnici nuda, že ;) plácačka není celistvá, navíc s ní vyvineš rychlejší tah než rukou, moucha to nestihne a hůř ji vidí :palec:

Ani ne tak nuda, jako vedro. Takze lezim na gauci a premyslim, nad blbostma :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.7.13 20:10

Ta plácačka je něco jako prodloužená ruka. Když pak uděláš pohyb, má větší rozsah, a tudíž větší rychlost, švuňk, řekla bych. A tím pádem je snazší tu mouchu zasáhnout, protože máš větší rychlost než holá ruka. To je moje teorie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.7.13 20:11

@Žirafátko Fiha,tak tomu rikam odpoved na otazku…
Super, diky.
Ted muzu ddlat machry na vesnicany:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.7.13 20:12

Dali blby dotaz, k cdmu je ta elektricka placacka.Vsak ji zabijes tou placackou, ne? Nac je potreba ten proud?
Ja jsem dnes asi hodne prehrata:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.7.13 20:14
@sara1000 píše:
Dali blby dotaz, k cdmu je ta elektricka placacka.Vsak ji zabijes tou placackou, ne? Nac je potreba ten proud?
Ja jsem dnes asi hodne prehrata:-D

se ti nikdy nestalo, že jsi mouchu jen štrejchla? S tímhle se ti to nestane. Ale strašně to smrdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
19.7.13 20:18

@sara1000 noooooooooo mně se stává že občas moucha po ráně obyč plácačkou zase vstane z mrtvých. :mrgreen: to po el ráně snad asi ne :nevim: My ji máme strčenou nahoře na lednici. Docela se jí bojíme. Zkusili jsme ji zapnout a posléze na ni plivnout. Zajiskřilo to tak, že jsme se lekli. Zatím tu nemáme přemouchováno, ale tak během 14dnů to čekáme. To pak stačí sednout někde venku, nedejbože s jídlem a je jich kolem v tu ránu jak naseto.Pak si myslím že budu sedět a tou el plácačkou jn mávat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.7.13 20:21

@Žirafátko Jo,taaaak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.7.13 20:31

@sara1000 :mrgreen: a tak co by ne, dobré zamyšlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.7.13 20:40

@martina.se
To ja mivam casto :-D.
Ale ne vzdy mam odvahu se zeptat tu. Nedavno se mi dostala do ruky kniha s nazvem Proc tucnakum nemrznou nohy. A bylo tam spousty takovych to ibycejnych itazek, ktere Vas napadnou.Ale nejak se nepidite po odpovedi.
Treba:Proc madlo na eskalatoru jede vetsi rychlosti, nez schody :-D
 Vite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.7.13 20:44
@sara1000 píše:
@martina.se
To ja mivam casto :-D.
Ale ne vzdy mam odvahu se zeptat tu. Nedavno se mi dostala do ruky kniha s nazvem Proc tucnakum nemrznou nohy. A bylo tam spousty takovych to ibycejnych itazek, ktere Vas napadnou.Ale nejak se nepidite po odpovedi.
Treba:Proc madlo na eskalatoru jede vetsi rychlosti, nez schody :-D
Vite?

no proč jede rychleji :mrgreen: to mě vždycky rozčilovalo, ale teď žiju na vsi a tady je nemáme :mrgreen: tak se nerozčiluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.7.13 20:49

Ja se priznam bez muceni, ale el. placacku pouzivam na vosy a srsne, smradu jak v carihradu, nekdy je treba teda zmacknout vickrat :oops: ale lepsi nez je mlatit papuci a jeste u toho odhanet psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný