Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
rusovlaska.e píše:
Fakt existuje elektr. Plácačka
Existuje, je to na tužkový baterky a vypadá to trochu jako tenisová raketa a ve výpletu jsou drátky s elektřinou.
Ja myslim, ze roli hraje i to, ze placacka je derovana a tak mouchu neodfoukne, jako ruka.
Taky si myslím že proto, že je plácačka děrovaná ji ty mrchy tak brzy nezaregistrují. Jinak já mám doma lovce, můj manžel je přeborník, chytne všechno co okolo něj letí, i mini komáry a mušky
ale ta el. plácačka by se mi líbila, ale vzhledem k tomu, že synovou oblíbenou činností je nás „mlátit“ plácačkou, au, au, au, to by bolelo
![]()
Děrování na to nemá vliv, to tak maximálně na aerodynamiku.
Dřív byly plácačky kožené - kousek kůže přidělaný na dřívku a plácaly úplně stejně.
@martina.se píše:
@sara1000na vesnici nuda, že
plácačka není celistvá, navíc s ní vyvineš rychlejší tah než rukou, moucha to nestihne a hůř ji vidí
Ani ne tak nuda, jako vedro. Takze lezim na gauci a premyslim, nad blbostma
.
Ta plácačka je něco jako prodloužená ruka. Když pak uděláš pohyb, má větší rozsah, a tudíž větší rychlost, švuňk, řekla bych. A tím pádem je snazší tu mouchu zasáhnout, protože máš větší rychlost než holá ruka. To je moje teorie. ![]()
@Žirafátko Fiha,tak tomu rikam odpoved na otazku…
Super, diky.
Ted muzu ddlat machry na vesnicany:-)
Dali blby dotaz, k cdmu je ta elektricka placacka.Vsak ji zabijes tou placackou, ne? Nac je potreba ten proud?
Ja jsem dnes asi hodne prehrata:-D
@sara1000 píše:
Dali blby dotaz, k cdmu je ta elektricka placacka.Vsak ji zabijes tou placackou, ne? Nac je potreba ten proud?
Ja jsem dnes asi hodne prehrata:-D
se ti nikdy nestalo, že jsi mouchu jen štrejchla? S tímhle se ti to nestane. Ale strašně to smrdí ![]()
@sara1000 noooooooooo mně se stává že občas moucha po ráně obyč plácačkou zase vstane z mrtvých.
to po el ráně snad asi ne
My ji máme strčenou nahoře na lednici. Docela se jí bojíme. Zkusili jsme ji zapnout a posléze na ni plivnout. Zajiskřilo to tak, že jsme se lekli. Zatím tu nemáme přemouchováno, ale tak během 14dnů to čekáme. To pak stačí sednout někde venku, nedejbože s jídlem a je jich kolem v tu ránu jak naseto.Pak si myslím že budu sedět a tou el plácačkou jn mávat. ![]()
@martina.se
To ja mivam casto
.
Ale ne vzdy mam odvahu se zeptat tu. Nedavno se mi dostala do ruky kniha s nazvem Proc tucnakum nemrznou nohy. A bylo tam spousty takovych to ibycejnych itazek, ktere Vas napadnou.Ale nejak se nepidite po odpovedi.
Treba:Proc madlo na eskalatoru jede vetsi rychlosti, nez schody ![]()
Vite?
@sara1000 píše:
@martina.se
To ja mivam casto.
Ale ne vzdy mam odvahu se zeptat tu. Nedavno se mi dostala do ruky kniha s nazvem Proc tucnakum nemrznou nohy. A bylo tam spousty takovych to ibycejnych itazek, ktere Vas napadnou.Ale nejak se nepidite po odpovedi.
Treba:Proc madlo na eskalatoru jede vetsi rychlosti, nez schody
Vite?
no proč jede rychleji
to mě vždycky rozčilovalo, ale teď žiju na vsi a tady je nemáme
tak se nerozčiluju.
Ja se priznam bez muceni, ale el. placacku pouzivam na vosy a srsne, smradu jak v carihradu, nekdy je treba teda zmacknout vickrat
ale lepsi nez je mlatit papuci a jeste u toho odhanet psa ![]()