Inteligentni diskuze o mouchách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
20.7.13 20:43

Ty vole to už jsem někdy viděla…už se vidím, jak je teď budu všude hledat…hlavu ne v oblacích ale v drátech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.7.13 20:44

Treba to davaji jen do vyhodnicenych rizikovych oblasti. Treba, kde je pobliz letiste atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.7.13 20:45

@RyBANA
No jo, kdyz ty si litas moc vysoko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.7.13 20:48

U nás žádný letiště není a viděla sem to všude :lol: i při cestách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.7.13 20:48
@sara1000 píše:
Treba to davaji jen do vyhodnicenych rizikovych oblasti. Treba, kde je pobliz letiste atd..

Tak jsem šla na balkon, bydlím u letiště a balóny tam nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.7.13 20:56

@RyBANA
Zrejme jinej oddil asi :-D
Ja je vidam pomerne casto na ceste do Krkonos, ale presne mesto ted nevymyslim :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.13 00:39

Ja je mam tusim prave zafixovane kolem dalnic Praha smer Nemecko :think: mozna uz od Brna :think: nejsem si jista, ale provedu kontrolu za tyden az pojedeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.7.13 00:54

@Chupita

no dva motory tam být musí poto, že madlo a schody mají jiný obvod, ne? tj. madlo jede trošinku rychleji, aby za stejný čas stihlo ujet delší dráhu :nevim: kdyby schody i madlo jely stejně rychle, tak by se madlo vlastně oproti schodům zpožďovalo.

Díky za vysvětlení těch balónu - na to se chci zeptat už roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.7.13 01:24

@harpyje : no ale proc to neni nastavene tak, aby se bod na schodech (clovek) pohyboval paralelne s bodem na madle (ruka)? Prece nedava smysl, aby madlo (delsi obvod) ujelo tu drahu za stejny cas a tim padem ruka furt „odjizdela“?
Ale vzhledem k tomu, ze to tak neni vsude, tak tipuji, ze se s tim jen nekomu nechtelo nastavovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
21.7.13 01:55

I cítí, že :mrgreen:.

@martina.se píše:
@sara1000 :mrgreen: na vesnici nuda, že ;) plácačka není celistvá, navíc s ní vyvineš rychlejší tah než rukou, moucha to nestihne a hůř ji vidí :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
21.7.13 01:59

Takže v čem je lepší - v aerodynamice :roll:. Máchnout a plácnout musím tak jako tak nebo to udělá za mě :?:

@Heineken píše:
Existuje, je to na tužkový baterky a vypadá to trochu jako tenisová raketa a ve výpletu jsou drátky s elektřinou.
  • Citovat
  • Upravit
15995
21.7.13 06:05

Jsem googlila ty schody - pry je to kvuli stabilite. Jednen nazor byl, ze to cleveka udrzuje „ve strehu“ a druhy a rekla bych pravdepodobnejsi byl, ze to cloveka nuti se trochu naklanet dopredu, takze je mensi sance, ze dpadne a i jdyby, tak je lepsi padat dopredu nez dozadu (plati pro cestu nahoru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
21.7.13 06:10
@Mirii píše:
Tak googlim a koukam ze to neni bezna vec, ale jedno ilustracni foto jsem nasla ;-)

@Mirii Jsem si doteď myslela žeje to kvůli velikýmu větru při bouřkách a tak, aby se dráty nějak blbě nedotkly :oops: :oops: :oops: a nezkratovalo se to :oops: :oops: blbec co? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.13 10:51
@jitkabokule píše:
@Mirii Jsem si doteď myslela žeje to kvůli velikýmu větru při bouřkách a tak, aby se dráty nějak blbě nedotkly :oops: :oops: :oops: a nezkratovalo se to :oops: :oops: blbec co? 8o 8o

tak lepsi myslenka nez ta ma, ze je to kvuli lepsi viditelnosti ptakum ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.7.13 10:52
@beruska9 píše:
Jsem googlila ty schody - pry je to kvuli stabilite. Jednen nazor byl, ze to cleveka udrzuje „ve strehu“ a druhy a rekla bych pravdepodobnejsi byl, ze to cloveka nuti se trochu naklanet dopredu, takze je mensi sance, ze dpadne a i jdyby, tak je lepsi padat dopredu nez dozadu (plati pro cestu nahoru)

tohle vysvetleni se mi zamlouva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný