Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty vole to už jsem někdy viděla…už se vidím, jak je teď budu všude hledat…hlavu ne v oblacích ale v drátech ![]()
Treba to davaji jen do vyhodnicenych rizikovych oblasti. Treba, kde je pobliz letiste atd..
U nás žádný letiště není a viděla sem to všude
i při cestách
@sara1000 píše:
Treba to davaji jen do vyhodnicenych rizikovych oblasti. Treba, kde je pobliz letiste atd..
Tak jsem šla na balkon, bydlím u letiště a balóny tam nemáme ![]()
@RyBANA
Zrejme jinej oddil asi ![]()
Ja je vidam pomerne casto na ceste do Krkonos, ale presne mesto ted nevymyslim
.
Ja je mam tusim prave zafixovane kolem dalnic Praha smer Nemecko
mozna uz od Brna
nejsem si jista, ale provedu kontrolu za tyden az pojedeme
![]()
no dva motory tam být musí poto, že madlo a schody mají jiný obvod, ne? tj. madlo jede trošinku rychleji, aby za stejný čas stihlo ujet delší dráhu
kdyby schody i madlo jely stejně rychle, tak by se madlo vlastně oproti schodům zpožďovalo.
Díky za vysvětlení těch balónu - na to se chci zeptat už roky ![]()
@harpyje : no ale proc to neni nastavene tak, aby se bod na schodech (clovek) pohyboval paralelne s bodem na madle (ruka)? Prece nedava smysl, aby madlo (delsi obvod) ujelo tu drahu za stejny cas a tim padem ruka furt „odjizdela“?
Ale vzhledem k tomu, ze to tak neni vsude, tak tipuji, ze se s tim jen nekomu nechtelo nastavovat ![]()
I cítí, že
.
@martina.se píše:
@sara1000na vesnici nuda, že
plácačka není celistvá, navíc s ní vyvineš rychlejší tah než rukou, moucha to nestihne a hůř ji vidí
Takže v čem je lepší - v aerodynamice
. Máchnout a plácnout musím tak jako tak nebo to udělá za mě ![]()
@Heineken píše:
Existuje, je to na tužkový baterky a vypadá to trochu jako tenisová raketa a ve výpletu jsou drátky s elektřinou.
Jsem googlila ty schody - pry je to kvuli stabilite. Jednen nazor byl, ze to cleveka udrzuje „ve strehu“ a druhy a rekla bych pravdepodobnejsi byl, ze to cloveka nuti se trochu naklanet dopredu, takze je mensi sance, ze dpadne a i jdyby, tak je lepsi padat dopredu nez dozadu (plati pro cestu nahoru)
@Mirii píše:
Tak googlim a koukam ze to neni bezna vec, ale jedno ilustracni foto jsem nasla
@Mirii Jsem si doteď myslela žeje to kvůli velikýmu větru při bouřkách a tak, aby se dráty nějak blbě nedotkly
a nezkratovalo se to
blbec co?
![]()
@jitkabokule píše:
@Mirii Jsem si doteď myslela žeje to kvůli velikýmu větru při bouřkách a tak, aby se dráty nějak blbě nedotkly![]()
![]()
a nezkratovalo se to
![]()
blbec co?
![]()
tak lepsi myslenka nez ta ma, ze je to kvuli lepsi viditelnosti ptakum
![]()
@beruska9 píše:
Jsem googlila ty schody - pry je to kvuli stabilite. Jednen nazor byl, ze to cleveka udrzuje „ve strehu“ a druhy a rekla bych pravdepodobnejsi byl, ze to cloveka nuti se trochu naklanet dopredu, takze je mensi sance, ze dpadne a i jdyby, tak je lepsi padat dopredu nez dozadu (plati pro cestu nahoru)
tohle vysvetleni se mi zamlouva ![]()