Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše: … no a když si tu člověk přečte, co tu zdejší osazenstvo předvádí, těm taťkům od rodin se pak ani za mák nediví, že tam chodí![]()
![]()
Místní osazenstvo by mělo přitvrdit! ![]()
Jakto, že si k sakru taťka od rodiny dokáže z kapesnyho ušetřit na eskortku?
![]()
@sirikit píše:
Místní osazenstvo by mělo přitvrdit!
Jakto, že si k sakru taťka od rodiny dokáže z kapesnyho ušetřit na eskortku?![]()
![]()
Asi maj schopný a bohatý taťky. To já jak smrdim korunou a ještě jsem lakomej, jsem nějaký myšlenky na placenej sex zavrhl už předem a radši se vydal cestou milenky
![]()
@sirikit píše:
Jakto, že si k sakru taťka od rodiny dokáže z kapesnyho ušetřit na eskortku?![]()
![]()
Kapesný ?? ty toho svého necháváš ňák moc vyskakovat, snad vše co potřebuje má doma tak peníze nepotřebuje !!
@sirikit píše:
![]()
no jo, od začátku čekám, kdy se diskuse dostane k tématu „nejdražší sex na světě je s vlastní manželkou“ ![]()
@DustInTheWind píše:
no jo, od začátku čekám, kdy se diskuse dostane k tématu „nejdražší sex na světě je s vlastní manželkou“
to je ale přece pravda pravdoucí ![]()
@DustInTheWind píše:
no jo, od začátku čekám, kdy se diskuse dostane k tématu „nejdražší sex na světě je s vlastní manželkou“
V lepším případě, ovšem. Když se podělí investované peníze počtem sexů, mají to nejdražší jen ti šťastnější. U toho zbytku pak jde o dělení nulou
![]()
@Hroznej puberťák píše:
V lepším případě, ovšem. Když se podělí investované peníze počtem sexů, mají to nejdražší jen ti šťastnější. U toho zbytku pak jde o dělení nulou![]()
![]()
OK, tak započítejme předmanželský sex jako demoverzi, tam by snad aspoň něco být
mohlo.
BTW co si vzpomínám, tak Chuck Norris dělit nulou umí. ![]()
@DustInTheWind píše:
OK, tak započítejme předmanželský sex jako demoverzi, tam by snad aspoň něco být
mohlo.BTW co si vzpomínám, tak Chuck Norris dělit nulou umí.
Předmanželský sex jako demoverze
![]()
Ovšem to je vzácný případ, kdy demoverze obsahuje funkci, která nakonec ve finální verzi chybí, případně je dostupná pouze externím uživatelům
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Asi maj schopný a bohatý taťky. To já jak smrdim korunou a ještě jsem lakomej, jsem nějaký myšlenky na placenej sex zavrhl už předem a radši se vydal cestou milenky![]()
![]()
A mám to zadarmo ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Předmanželský sex jako demoverze![]()
Ovšem to je vzácný případ, kdy demoverze obsahuje funkci, která nakonec ve finální verzi chybí, případně je dostupná pouze externím uživatelům![]()
úplně chybět asi nebude, ale v plné verzi může být vázaná na hardware (dongle)
a nezapomenout na rozdíl mezi verzemi home, business nebo enterprise ![]()
multi user licence v Evropě zatím nemáme, ale o paralelní architektuře se uvažovat dá ![]()
@Venetia píše:
A mám to zadarmo
To když je člověk šikovnej, na tom ještě vydělá. Třebas, k milence jedu na kole, takže je jasný, že se u ní nejprv vykoupu, ušetřím jak za dopravu, tak za hygienu, udělám něco pro svoje zdraví a kondici, a ještě mi dá najíst, protože když se pro ni takhle obětuju, mi samozřejmě vyhládne
V zásadě kdyby si čověk takhle našel tři, normálně by z toho vyžil, ani vlastní bydlení si nemusel platit
![]()
@DustInTheWind píše: úplně chybět asi nebude, ale v plné verzi může být vázaná na hardware (dongle)a nezapomenout na rozdíl mezi verzemi home, business nebo enterprise
multi user licence v Evropě zatím nemáme, ale o paralelní architektuře se uvažovat dá
Multi user nemáme, ti externí uživatelé to prostě většinou cracknou
![]()
@Hroznej puberťák píše:
To když je člověk šikovnej, na tom ještě vydělá. Třebas, k milence jedu na kole, takže je jasný, že se u ní nejprv vykoupu, ušetřím jak za dopravu, tak za hygienu, udělám něco pro svoje zdraví a kondici, a ještě mi dá najíst, protože když se pro ni takhle obětuju, mi samozřejmě vyhládneV zásadě kdyby si čověk takhle našel tři, normálně by z toho vyžil, ani vlastní bydlení si nemusel platit
![]()
takovou mileneckou střídavou péči ![]()
těch výhod pro tebe je dost …jestli z toho má něco i ona ,kromě sexu samozřejmě
@david85lbc píše:
Kapesný ?? ty toho svého necháváš ňák moc vyskakovat, snad vše co potřebuje má doma tak peníze nepotřebuje !!
Když mě nebaví se mu tahat s těma pivama..
![]()
@DustInTheWind píše:
Hele jako, jo. Úplně beze srandy.
Když si spočtnu, kolik už za mi všecky ty roky chlap natahal domů prachů - o pracovních výkonech nemluvě - bylo to tenkrát nejvýnosnější „ano“ v mém životě.