Mám strach z naší budoucnosti

Anonymní
20.1.19 13:41

Mám strach z naší budoucnosti

Mám půl roku známost. Je hezký, milý, chytrý, má tah na branku, je tolerantní, pracovitý a chová se ke mně velice hezky. Ve vztahu jsem trochu iniciativnější já, takže jsem vytáhla i společné bydlení, které je tedy časem, třebas letos někdy ve hře. Mám z toho všeho i přes ty výše zmíněné superlativy ale zároveň strach - ve škole byl outsider a vlastně dost dlouho byl zahrabanej sám v sobě, což mělo vliv i na jeho vztahy - dlouho trvalo, než si někoho našel, je mu 31 a dosud nezažil několikaletý vztah, přede mnou chodil se čtyřmi holkami a všechny se s nim zatím rozešli. I když je jinak dost schopný a vlastně i úspěšný, tohle si v sobě tak nějak nese, i když rozumově ví, že je to nesmysl, že už to všechno překonal, stále se s tím tak nějak nesrovnal. A já ač je vlastně dost zlatý, mám strach, aby někde nezakopl nebo se někde neobjevil nějaký kostlivec ve skříni a já si neublížila. Myslíte, že nám to může klapat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
20.1.19 13:50
@Anonymní píše:
Mám půl roku známost. Je hezký, milý, chytrý, má tah na branku, je tolerantní, pracovitý a chová se ke mně velice hezky. Ve vztahu jsem trochu iniciativnější já, takže jsem vytáhla i společné bydlení, které je tedy časem, třebas letos někdy ve hře. Mám z toho všeho i přes ty výše zmíněné superlativy ale zároveň strach - ve škole byl outsider a vlastně dost dlouho byl zahrabanej sám v sobě, což mělo vliv i na jeho vztahy - dlouho trvalo, než si někoho našel, je mu 31 a dosud nezažil několikaletý vztah, přede mnou chodil se čtyřmi holkami a všechny se s nim zatím rozešli. I když je jinak dost schopný a vlastně i úspěšný, tohle si v sobě tak nějak nese, i když rozumově ví, že je to nesmysl, že už to všechno překonal, stále se s tím tak nějak nesrovnal. A já ač je vlastně dost zlatý, mám strach, aby někde nezakopl nebo se někde neobjevil nějaký kostlivec ve skříni a já si neublížila. Myslíte, že nám to může klapat?

Myslím, že ne, pokud po půl roce, kdy bys měla být zamilovaná a šťastná řešíš nějaké potencionální kostlivec a zakopnuti, tak si myslim, že mu neduverujes a předem ho podcenujes. a to on drive, nebo později pozná a bude zklamaný, rozčarovány a nebude s tebou chtít být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
20.1.19 13:54

Nějak z tvého popisu není rozumnet, jaké má vlastně problémy a jak to případně ovlivnuje vás dva. Ale pokud po půl roce vahas,pochybujes a řešis nesrovnalosti, nejsi mega stastna, ukončila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 14:01

@BaMaK @Eemii ne, pro mně je to velice hodnotný člověk, jsem s ním šťastná a cítím k němu opravdu hodně, ale také už mám něco za sebou, nejedno zklamání a vlivem toho mám strach, aby nepřišlo další zklamání.

• Citovat
  • Upravit
1319
20.1.19 14:03

ses normalni ? Nasla jsi si super chlapa a o cem tady tocis?Ja nechapu ten problem, ktery vytvaris 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
20.1.19 14:06
@Anonymní píše:
@BaMaK @Eemii ne, pro mně je to velice hodnotný člověk, jsem s ním šťastná a cítím k němu opravdu hodně, ale také už mám něco za sebou, nejedno zklamání a vlivem toho mám strach, aby nepřišlo další zklamání.

Pokud jsi stastna, tak nevím, co resis. Další zklamání muže přijít i po dvaceti letech vztahu.
Zij pritomnosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
20.1.19 14:08
@Anonymní píše:

Zkus si to po sobe přečíst. Neříkám, že ho nemáš ráda, jen, že mu neduverujes. Jestli kvůli jeho, nebo vlastní minulosti… To by sis měla ujasnit a snažit se od toho oprostit, jinak platí, co jsem řekla. Dříve nebo později to vycítí a pak bude pozdě na nějakou nápravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
20.1.19 14:15

Podle mě u tebe převládá rozum nad city. Pobavil mě „tah na branku“.
Nevím, ale ublizit ti může kdokoli kdykoli a podle mě bys i ty měla zapracovat a svém sebevědomí. Myslím, že jsi nejistá a nedůvěřivá a není to tvým přítelem. Jen si do něj promitas své obavy. On s tím nemusí mít nutně něco společného.
Zkus začít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
20.1.19 14:16

Ty mu prostě nevěříš, že by mohl být normální a hledáš, kde je chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
20.1.19 14:18

Co to znamena ze ma tah na branku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.1.19 14:21

Má tah na branku a je zároveň outsider? Kecas blbosti.

• Citovat
  • Upravit
2339
20.1.19 14:32
@Mango_Lassi píše:
Má tah na branku a je zároveň outsider? Kecas blbosti.

Psala že BYL outsider ve škole, ne že je

@pikola píše:
Ty mu prostě nevěříš, že by mohl být normální a hledáš, kde je chyba
Pokud se x krát spálila je to pochopitelné, že hledá dopředu chyby, které třeba nejsou nebo je zatím nevidí. Nechce se znovu spálit. Ale kdo nic nezkusí nic nezjistí.
@Halamka píše:
Nevím, ale ublizit ti může kdokoli kdykoli a podle mě bys i ty měla zapracovat a svém sebevědomí. Myslím, že jsi nejistá a nedůvěřivá a není to tvým přítelem. Jen si do něj promitas své obavy. On s tím nemusí mít nutně něco společného.
Zkus začít u sebe.

Přesně tak to ma mě působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
20.1.19 14:32

Podle me ty mas se sebou daleko vetsi problemy nez ma on sam. Podle toho co pises asi budes dost labilni a nevis si rady sama se sebou.

Na jakou branku ma tah, na tu tvou tim, ze uz skoroval? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.1.19 14:35

Tak bud rada ze byl ve skole oursider.. protozr na sobe zamakal a nez kdyby byl ve skole frajer a nevyrostl z toho.

Podle me mas nehaky problem v sobe a tak si neveris a tu neduveru si prenasis na partnera a predem hazis flintu do zita. To chce nejdriv zamakat na sobe.

• Citovat
  • Upravit
42
20.1.19 14:44
@Halamka píše:
Zkus začít u sebe.

Souhlasím s Halamkou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí