Zdravím holky,
jde o celkem jednoduchý dotaz. Mám přítele (3 a půl roku), spíše na
dálku a vše je super. Momentálně v práci si rozumím s jedním kolegou,
beru ho jako kámoše a máme některé názory stejné a hlavně humor. To
samé mám i s přítelem teda. S kolegou jsme se zas nasmáli o pauze a
došlo k tomu, že bychom mohli zajít do čajovny nebo někam zahrát deskovou
hru. Z mé strany jde o kamarádství a pobavení a nic víc a zajímá mě,
jestli byste přijaly, i když máte chlapa? Všichni tři jsme mladí, je nám
okolo 24 let.
Děkuji za názory.
Mám přítele, kamarád mě pozval do čajovny
Já bych nepřijala, protože by se mi taky nelíbilo, kdyby můj muž si vesele notoval v práci s cizí ženskou a pak s ní ještě trávil volný čas. Ale mně žádní kámoši a vysedávání s nimi po čajovnách neláká a nechybí, takže já se ničeho nevzdávám.
Jsi zadaná, ne v klášteře. Nicméně to si opravdu neumíš takovou věc
rozseknout sama a musíš kvůli tomu zakládat diskuzi na netu? Ani se mi
nechce věřit že máš 20 pryč
@Anonymní píše:
Zdravím holky,
jde o celkem jednoduchý dotaz. Mám přítele (3 a půl roku), spíše na dálku a vše je super. Momentálně v práci si rozumím s jedním kolegou, beru ho jako kámoše a máme některé názory stejné a hlavně humor. To samé mám i s přítelem teda. S kolegou jsme se zas nasmáli o pauze a došlo k tomu, že bychom mohli zajít do čajovny nebo někam zahrát deskovou hru. Z mé strany jde o kamarádství a pobavení a nic víc a zajímá mě, jestli byste přijaly, i když máte chlapa? Všichni tři jsme mladí, je nám okolo 24 let.
Děkuji za názory.
A ten kolega ví, že z tvé strany by šlo o kamarádství a pobavení se u deskovky a nic víc? Jestli jo, tak proč ne, šla bych, ale řekla bych to i příteli, aby se to nedomákl nějak jinak, že jsem byla s jiným mužem někde a nemyslel si buhví co…
Já jdu taky zítra s kamarádem na oběd Nic s ním nemám a ani to nemám v plánu,
takže nevidím problém. A manželovi je to buřt
@Anonymní píše:
Zdravím holky,
jde o celkem jednoduchý dotaz. Mám přítele (3 a půl roku), spíše na dálku a vše je super. Momentálně v práci si rozumím s jedním kolegou, beru ho jako kámoše a máme některé názory stejné a hlavně humor. To samé mám i s přítelem teda. S kolegou jsme se zas nasmáli o pauze a došlo k tomu, že bychom mohli zajít do čajovny nebo někam zahrát deskovou hru. Z mé strany jde o kamarádství a pobavení a nic víc a zajímá mě, jestli byste přijaly, i když máte chlapa? Všichni tři jsme mladí, je nám okolo 24 let.
Děkuji za názory.
Od té doby, co jsem si ve 24 našla posledního chlapa, jsem se žádným jiným v kavárničce nevysedávala. Kamarádství mezi ženou a mužem nevěřím. Sejít se ve skupině zadaných a svobodných, to ano, ale randíčko ve dvou ne. Protože by mě asi vadilo, kdyby „přítel“ někde o 50 km dál vyšlapoval na kávu s kolegyní z kanclu.
Přátelství mezi muži a ženami samozřejmě existuje. Někdo to sice neumí, ale to je škoda jen pro něj.
@Andrea Cakrmen píše:
Přátelství mezi muži a ženami samozřejmě existuje. Někdo to sice neumí, ale to je škoda jen pro něj.
Asi jako Andrejka a Brendn v Bevrly, viď?
@Anonymní píše:
Zdravím holky,
Děkuji za názory.
Ja bych šla, ale příteli by h to řekla předem. Každopádně počítej s tím, že z jeho strany to nemusí být jen kamarádství.
@Andrea Cakrmen píše:
Přesně tak
@Antonie Bolavá píše:
Já jdu taky zítra s kamarádem na obědNic s ním nemám a ani to nemám v plánu, takže nevidím problém. A manželovi je to buřt
S kterým
@Russet píše:
Asi jako Andrejka a Brendn v Bevrly, viď?
Stejně si na Brendna celou dobu myslela. Jenže von furt klátil ty
zmalovaný čůzy
@Prof. Farnsworth píše:
Stejně si na Brendna celou dobu myslela. Jenže von furt klátil ty zmalovaný čůzy
Ale pak mu to vpálila. Že není neodolatelnej
Ja taky pozvala kamaráda ze školy na víkend a můj muz byl pryc( přišel
v noci z tahu). Nic se nastalo a nikdo s tím nemel problém. Ja se pro
jistotu ale pojistila menzesem:flushed:. Zakezi asi na tom jak moc si partneři
věří.
@Anonymní píše:
Ja taky pozvala kamaráda ze školy na víkend a můj muz byl pryc( přišel v noci z tahu). Nic se nastalo a nikdo s tím nemel problém. Ja se pro jistotu ale pojistila menzesem:flushed:. Zakezi asi na tom jak moc si partneři věří.
Proč, když prej přátelství mezi opačným pohlavím existuje. A někdo sexuje i při MS…
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.