Mám přítele, kamarád mě pozval do čajovny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
21.1.19 22:20
@Antonie Bolavá píše:
Asi úplně nechápu, jak spolu souvisí mít kamaráda a mít partnera. To jsou přece dvě rozdílné věci. Jako s kamarádkama taky nespím.
Se svým kamarádem trávím čas opakovaně, rozumíme si, máme se rádi, ale domů jeden druhého nechceme, to už máme za sebou. Ani mezi námi není žádné jiskření, nic, jsme kamarádi. Nevím no, jak to tady čtu, asi jsem jedna z mála, co je schopná se vídat s chlapem a nechtít ho vojet :roll:

Takže máš 5 kámošů, chodíte do čajoven, na pivo, na výlety a tvůj partner dělá co? 8o Sedí doma a čeká, až přijdeš domů? Nikdo nechce ojet chlapa při povídání, ale zkrátka už nemá čas na tolik chlapů, když je člověk zadaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.1.19 23:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 23:06
@Anonymní píše:
Zdravím holky,
jde o celkem jednoduchý dotaz. Mám přítele (3 a půl roku), spíše na dálku a vše je super. Momentálně v práci si rozumím s jedním kolegou, beru ho jako kámoše a máme některé názory stejné a hlavně humor. To samé mám i s přítelem teda. S kolegou jsme se zas nasmáli o pauze a došlo k tomu, že bychom mohli zajít do čajovny nebo někam zahrát deskovou hru. Z mé strany jde o kamarádství a pobavení a nic víc a zajímá mě, jestli byste přijaly, i když máte chlapa? Všichni tři jsme mladí, je nám okolo 24 let.
Děkuji za názory.

Ja taky mela podobneho kamarada, rozumeli jsme si a rozumime. Do te doby, nez me najednou znicehonic pozval na sex (vi, ze jse dvana) :mrgreen: takze jsme se uz radeji nevideli… dle me pratelstvi mezi zenou a muzem existuje, ale je tam i nejake sexualni napeti, minimalne z jedne strany…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.19 23:08

Vdana, ne dvana, preklep.

• Citovat
  • Upravit
71
21.1.19 23:10
@Anonymní píše:
Zdravím holky,
jde o celkem jednoduchý dotaz. Mám přítele (3 a půl roku), spíše na dálku a vše je super. Momentálně v práci si rozumím s jedním kolegou, beru ho jako kámoše a máme některé názory stejné a hlavně humor. To samé mám i s přítelem teda. S kolegou jsme se zas nasmáli o pauze a došlo k tomu, že bychom mohli zajít do čajovny nebo někam zahrát deskovou hru. Z mé strany jde o kamarádství a pobavení a nic víc a zajímá mě, jestli byste přijaly, i když máte chlapa? Všichni tři jsme mladí, je nám okolo 24 let.
Děkuji za názory.

Sama píšeš pobavení ;) Di do toho, třeba je to ten pravý. Z tvého příspěvku to jde strašně cítit, že chceš jít. Ale zároveń hledáš podporu ( případnou výmluvu ) pro sebe kdybyse to zvrhlo, když si tak notujete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.1.19 04:39
@Anonymní píše:
Ja taky mela podobneho kamarada, rozumeli jsme si a rozumime. Do te doby, nez me najednou znicehonic pozval na sex (vi, ze jse dvana) :mrgreen: takze jsme se uz radeji nevideli… dle me pratelstvi mezi zenou a muzem existuje, ale je tam i nejake sexualni napeti, minimalne z jedne strany…

Přesně tak .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.1.19 06:31
@Russet píše:
Takže máš 5 kámošů, chodíte do čajoven, na pivo, na výlety a tvůj partner dělá co? 8o Sedí doma a čeká, až přijdeš domů? Nikdo nechce ojet chlapa při povídání, ale zkrátka už nemá čas na tolik chlapů, když je člověk zadaný.

Ne, takhle dobrého kamaráda mám jednoho. Když jsem s ním, manžel hlídá děti. Stejně jako hlídám děti já, když jde ven s kamarády on :nevim: On není tak nesamostatný, že bych ho nemohla nechat doma bez dozoru.
Ty nikdy nechodíš ven třeba s kamarádkou? A tvůj partner dělá co? Čeká až přijdeš domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
22.1.19 07:48
@Antonie Bolavá píše:
Já jdu taky zítra s kamarádem na oběd :nevim: Nic s ním nemám a ani to nemám v plánu, takže nevidím problém. A manželovi je to buřt

No tak…když je to manželovi..buřt…tak to potom není co řešit…
Pohoda na všech frontách…

• Citovat
  • Upravit
4400
22.1.19 09:49
@Antonie Bolavá píše:
Ne, takhle dobrého kamaráda mám jednoho. Když jsem s ním, manžel hlídá děti.Stejně jako hlídám děti já, když jde ven s kamarády on :nevim:On není tak nesamostatný, že bych ho nemohla nechat doma bez dozoru.
Ty nikdy nechodíš ven třeba s kamarádkou? A tvůj partner dělá co? Čeká až přijdeš domů?
To je něco jiného pokud chodí v partě nebo s chlapama, ale chodí i sám s jednou určitou kamarádkou? Takže on jde na kafíčko pokecat s kámoškou a ty hlídáš doma děti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.19 10:24
@Antonie Bolavá píše:
Ne, takhle dobrého kamaráda mám jednoho. Když jsem s ním, manžel hlídá děti. Stejně jako hlídám děti já, když jde ven s kamarády on :nevim: On není tak nesamostatný, že bych ho nemohla nechat doma bez dozoru.
Ty nikdy nechodíš ven třeba s kamarádkou? A tvůj partner dělá co? Čeká až přijdeš domů?

Ale kamarádka je něco jiného. To samozřejmě hlídá tatínek. Ale asi by zbystřil, že jdu s chlapem a vysvětlení, že je to přeci kamarád, by možná úplně nestačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.1.19 10:42
@Russet píše:

ne, je rad, ze ma klid, muze si brknkat na kytaru a divat se v klidu na youtube videa, nebo si taky zajit s kamosem na pivo. Proc be mel sedet doma jako pecka a koukat smutne na hodiny a snazit se prezit ten cas, nez prijde partnerka domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.1.19 11:04
@Russet píše:
Ale kamarádka je něco jiného. To samozřejmě hlídá tatínek. Ale asi by zbystřil, že jdu s chlapem a vysvětlení, že je to přeci kamarád, by možná úplně nestačilo.

Tak to už je ale váš problém, jak to máte nastavené. Mojemu takové vysvětlení stačí. Kamaráda jsem měla dávno před manželem, tak je na něj zvyklý. A nepřestanu se s někým přátelit jen proto, že mám chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.1.19 11:06
@Antonie Bolavá píše:
Tak to už je ale váš problém, jak to máte nastavené. Mojemu takové vysvětlení stačí. Kamaráda jsem měla dávno před manželem, tak je na něj zvyklý. A nepřestanu se s někým přátelit jen proto, že mám chlapa

Já problém nemám, protože fakt nemám potřebu se s chlapem scházet a kafíčkovat. Na to mám kámošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.1.19 11:08
@ulice píše:
To je něco jiného pokud chodí v partě nebo s chlapama, ale chodí i sám s jednou určitou kamarádkou? Takže on jde na kafíčko pokecat s kámoškou a ty hlídáš doma děti?

Ne, on takovou kamarádku nemá. Kdyby ji měl, asi by s ní chodil. Ale za to já nemůžu, že nemá. Mám říct kamarádovi, že už se s ním nebudu vídat, protože mám chlapa? Jako proč? Kamarádky mi taky zůstaly z doby za svobodna. Mám jednoho kamaráda zazdít, protože má kuličky? To teda ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
22.1.19 11:09
@crempus píše:
No tak…když je to manželovi..buřt…tak to potom není co řešit…
Pohoda na všech frontách…

Ono je to vždycky o tom,že to musí vyhovovat oběma. Pak je to vlastně OK, ať to mají nastavené jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí