Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DustInTheWind píše:
BTW co si vzpomínám, tak Chuck Norris dělit nulou umí.
@Venetia píše:
takovou mileneckou střídavou péči
těch výhod pro tebe je dost …jestli z toho má něco i ona ,kromě sexu samozřejmě
Tady na tom fóru je stejně nejlegračnější to, že ať člověk napíše sebevětší pitomost sebepřitaženější za vlasy, vždycky se najde aspoň jedna nanynka, co to vezme vážně. Jsem zvědavej, kdo tohle na mě za čas vytáhne, jakej jsem a co dělám, že jsem něco takového sám psal
![]()
@DustInTheWind píše: úplně chybět asi nebude, ale v plné verzi může být vázaná na hardware (dongle)a nezapomenout na rozdíl mezi verzemi home, business nebo enterprise
multi user licence v Evropě zatím nemáme, ale o paralelní architektuře se uvažovat dá
![]()
Nevím, kdo jsi, krásný cizinče, ale začínám si Tě oblibovat.
![]()
Ačkoli - nevím, jestli je to pro Tebe úplně dobrá zpráva.
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Předmanželský sex jako demoverze![]()
Ovšem to je vzácný případ, kdy demoverze obsahuje funkci, která nakonec ve finální verzi chybí, případně je dostupná pouze externím uživatelům![]()
@Venetia píše:
takovou mileneckou střídavou péči
těch výhod pro tebe je dost …jestli z toho má něco i ona ,kromě sexu samozřejmě
ty se tomu směješ, ale já znala případ, kde to ten chlap myslel vážně
našel si milenku a manželce navrh, že by třeba tři-čtyři dny v týdny žil s milenkou a manželce se vrátil na zbytek týdne s tím, že by mu vyprala, uvařila a on by naoplátku s ní spal. Prý by to bylo velice férové rozdělení. Míněno zcela vážně. Manželka dostala záchvat, vypakovala ho a rozvedla se s ním. Peprné je, že oběma bylo přes nějakých 50 let, doma skoro dospělé děti. Doteď si myslím, že tomu chlapovi začla nějaká psychická nemoc a jen to nikdo neviděl, protože do té doby prý fungoval velmi dobře. Od té doby jsem o něm ale neslyšela.
@Hroznej puberťák píše:
To když je člověk šikovnej, na tom ještě vydělá. Třebas, k milence jedu na kole, takže je jasný, že se u ní nejprv vykoupu, ušetřím jak za dopravu, tak za hygienu, udělám něco pro svoje zdraví a kondici, a ještě mi dá najíst, protože když se pro ni takhle obětuju, mi samozřejmě vyhládneV zásadě kdyby si čověk takhle našel tři, normálně by z toho vyžil, ani vlastní bydlení si nemusel platit
![]()
Ovšem předpokladem je přiměřeně nenáročná milenka.
Jsou i takové extremistky, které vyžadují schůzky v komfortním penzionku minimálně s prostornou rohovou vanou, pokud již ne privátní vířivkou a alespoň občasnou večeři hrazenou milencem považují za samozřejmou součást jím poskytovaných požitků.
![]()
Svět je zlej. ![]()
@sirikit píše:
![]()
![]()
Nevím, kdo jsi, krásný cizinče, ale začínám si Tě oblibovat.![]()
Ačkoli - nevím, jestli je to pro Tebe úplně dobrá zpráva.![]()
V pohodě, za klávesnicí se nebojím ničeho.
![]()
Já se tomu věnovala rok a půl. Jen s tím rozdílem, že jsem měla šťastnou ruku (
) a vybrala si dobře napoprvé. Celý rok a půl jsem se scházela jen s jedním člověkem. Potřebovala jsem splatit dluh na pojišťovně.
Zabouchnul se do mě, chtěl si mě nastěhovat do baráku, všechno napsat na mě, dál mi platit, choval se ke mě opravdu galantně, mile, strašně hodný a milující člověk. Dala jsem přednost normálnímu vztahu, práci a životu. I když škoda. Asi půl roku na to, měl chudák infarkt (bylo mu 64) tak bych zrovna mohla začít normálně žít a mít i barák. Ne vždy se vyplatí být morální. ![]()
@Anonymní píše:
Já se tomu věnovala rok a půl. Jen s tím rozdílem, že jsem měla šťastnou ruku () a vybrala si dobře napoprvé. Celý rok a půl jsem se scházela jen s jedním člověkem. Potřebovala jsem splatit dluh na pojišťovně.
Zabouchnul se do mě, chtěl si mě nastěhovat do baráku, všechno napsat na mě, dál mi platit, choval se ke mě opravdu galantně, mile, strašně hodný a milující člověk. Dala jsem přednost normálnímu vztahu, práci a životu. I když škoda. Asi půl roku na to, měl chudák infarkt (bylo mu 64) tak bych zrovna mohla začít normálně žít a mít i barák. Ne vždy se vyplatí být morální.
rok a půl denně jen s jedním, nebo jsi to nebrala tak horlivě a stačil ti jen víkendový kontakt např
@Anonymní píše:
Já se tomu věnovala rok a půl. Jen s tím rozdílem, že jsem měla šťastnou ruku () a vybrala si dobře napoprvé. Celý rok a půl jsem se scházela jen s jedním člověkem. Potřebovala jsem splatit dluh na pojišťovně.
Zabouchnul se do mě, chtěl si mě nastěhovat do baráku, všechno napsat na mě, dál mi platit, choval se ke mě opravdu galantně, mile, strašně hodný a milující člověk. Dala jsem přednost normálnímu vztahu, práci a životu. I když škoda. Asi půl roku na to, měl chudák infarkt (bylo mu 64) tak bych zrovna mohla začít normálně žít a mít i barák. Ne vždy se vyplatí být morální.
Tak třeba by se díky tvé péči dožil stovky v plné sexuální síle a ty bys musela spát s osmdesatiletým dědou. To nevím, jestli by se vila Vilekula vůbec vyplatila.
@Anonymní píše:
Prostě jsi se jen nechala nějakou dobu vydržovat. Spíš bych to přirovnal k mileneckému vztahu než k eskortu ![]()
@david85lbc píše:
@Josef_tByla občas sranda, vyslechla si spousty osudů. Chodili převážně taťkové od rodin. To je realita. Hold ty holky nejsou na heráku a vzhledem chodící zombie.. nevím odkud ty čerpáš že je to naopak..
Prostě jen nevěřím na pohádky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj já jsem to dělala 6 let…vydělala jsem si tak na svoje živobytí takže rozhodně nelituju…vlastně to beru jakomou životní šanci kterou jsem využila.. přislo to v takovým akorat veku a skončila jsem myslím taky tak akorat… tak jestli te neco vic zajima napis klidne soukroou zpravu
Ahoj, ráda bych se dozvěděla více, taky mi můžeš napsat na tento profil ![]()
@sirikit píše:
by mě osobně na pozici eskortky úplně pracovat nepřesvědčilo, ani kdybych na to měla vizuál.![]()
Stejně na toto povolání nemáš potřebnou psychickou výbavu.
Akorát z toho opačného pohledu už se na to „ano“ zas tak radostně nekouká