Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Je možné, že si T mobile naůčtuje za cca tři připojení k internetu v mobilu a jedno stažení hry 3000 kč??Podotýkám, že na mobilu nebyl nastaven žádný balíček internet v mobilu......Když jim přítel volal, bylo mu řečeno, že je to normální cena připojení když není nic nastaveno…Moc se mi to nezdá…Předem dík za odpovědi…
pěkná kravina,t-mobile jsou pěkný šupáci,kor co se internetu týká,ségře účtovali každý měsíc 3tisíce,aniž by na net lezla,bojovala s nima,až se jí podařilo od nich vypadnout,být vámi,nenechám to tak
No docela možný to je, záleží, jak dlouho to připojení trvalo a asi jdei o velikost toho, co stahoval..připojení bez balíčku je drahá sranda
![]()
Bez balíčku se účtují stažené jednotky a vychází to prostě strašně draho … trvat na reklamaci přes infolinku, nevěřím, že se nedomluvíte ![]()
Ono je fakt, že bez speciálního balíčku s daty v mobilu to vychází hrozně draho.Navíc pokud se něco stahuje, takže to klidně je možné.Ale určitě bych se obrátila operátora kvůli „přezkoumání“ nám takhle nejednou naúčtovali k faktuře navíc tisíce a nebyly oprávněné tak jsme to reklamovali a pak vystavili správnou fakturu.
Jeden známý takhle stáhnul pár obrázků a někomu je poslal a naúčtovali mu za stažená data 12 000,– Samozřejmě, že to tak nenechal a hádal se s nimi. Nakoc to uhádal na 2 000,– a asi možná i proto, že sami u t-mobile ví, že toto je absolutně nemyslitelné…
Já taky kdysi, když jsem měla kredit a ne paušál, najela omylem na web a za nějakých 5 minut, než se mi to podařilo vypnout, jsem se dostla na -915,– .
Tudíž abych mohla svůj telefon dále používat, bylo třeba tuto částku dorovnat. Jak myslíte, že to dopadlo? SIM karta skončila přelomená v koši a já měla na druhý den nové číslo. Nenechám se obrat za nic, že… ![]()
Tak ono to není naúčtované nesmyslně
je to za služby, který zákazník odebral ![]()
Markytkaaa píše:
Tak ono to není naúčtované nesmyslněje to za služby, který zákazník odebral
jj,odebral
![]()
to jsem viděla na faktuře,když před několika měsíci dorazila cca o 300 vyšší.
Měla jsem internet na 3měsíce zdarma,a po uplynutí této doby mi naučtovali plnou palbu,a na 100% jsem na netu nebyla
![]()
Tak já mám balíček v mobilu,a platím 200kč a můžu si stahovat co chci.Ale věřím,že bez balíčku si naúčtujou hodně
Možné to bezproblému je, zvlášť jestli má smartphone a nevypnul si automatické synchronizace a aktualizace dat.
Je lepší si zaplatit 100Kč měsíčně za 100Mb, s tím, že když člověk ten limit překročí neplatí nic navíc, jen mu zpomalí rychlost netu. Příteli se to stalo taky a nevyreklamoval:-/
Mně minulý rok před Vánoci nešel doma internet, tak jsem se zkusila připojit na net přes mobil, na stránky banky jsem se ani nedostala, po třech pokusech asi po 5 minutách jsem to vzdala.
Neměla jsem žádný balíček aktivní a pak to se mnou málem švihlo, když jsem obdržela fakturu na 1200,– jen za to (ne)připojení
.
Takže je to dost dobře možné, i když je to od nich neskutečně „vyčurané“ ![]()
Jinak, jsou to teda pěkný šmejdi…Opravdu po dobrém s nimi nic člověk nevyřeší......
barhule píše:
Jinak, jsou to teda pěkný šmejdi…Opravdu po dobrém s nimi nic člověk nevyřeší......
a jak jste to nakonec vyřešili?? ustoupili od platby?
barhule píše:
jo,vyřeší,ale když jim oznámíš,že od nich odcházíš,nebo chceš z paušálu na Twist
![]()
To mi pak volali i několikrát denně,a posílali emaily
![]()
Ale běda,když omylem můj chlap poslal peníze za mou fakturu za svůj telefon.
To už se neozvou,že na jeden účet to dostali 2×,ale upomínku poslali hned,když za ten můj telefon to nedošlo ![]()