Pípající turniket v obchodě

129
12.1.12 15:42

PÍPAJÍCÍ TURNIKET V OBCHODĚ

Zdravím Vás všechny na Miminu. Prosím o radu, už týden „pípám“ když vejdu do obchodu a samozřejmě , když odcházím a to je fakt bezva a nemůžu přijít na to, co kde mám okódovanýho. Mám nový kalhoty, ale nic jsem na nich nenašla, pak mě ješte napadla hračka, co má prcek přidělanou na Manduce a je nová, ale ta to není, zkoušela jsem ji. Tak prosím o radu tady, protože tady se ví všechno. Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
12.1.12 15:44

Kabelak? Ty jsou zradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
12.1.12 15:46

Kiko, jestli máš nový kalhoty tak pořádně prolez všechny kapsy.I ty malý.mě se to stalo taky.Dlouho jsem nemohla přijít na to čím to je.Až ve sportovkách se mě ptal prodavač jestli nemám něco novýho.Když jsem řekla že kalhoty,tak mi poradil ať se podívám do všech kapes.I těch malejch.že prej dávaj papírový kody i tam.No a jasně že tam byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
12.1.12 15:47

jj taky bych to tipla na takovej papírovej kod nalepenej v kapse - někdy bývá v tmavejch kalhotách černej a je blbě vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
12.1.12 15:47

Já taky dlouho „pípala“, pak jsem doma prohledala nový kabát a hle v kapse náprsní zevnitř byla uvnitř všitá taková papírová etiketka 8o
Zkus mrknout na ty kalhoty jestli neucítíš v pásku nebo v kapsách něco všitého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
12.1.12 15:51

me potkalo to samy na predvanocnich nakupech,kam jsem vlezla,divali se na me jak na blazna :D mela jsem novy tehotensky kabat,tak jsem myslela ze je to tim a nijak tomu dal nevenovala pozornost…par dni nato jsme s pritelem jeli do velkoobchodu s kojeneckyma vecma dokoupit nejake drobnosti a pri vstupu uz me dve zensky braly ke kase,tak jsem dobrovolne zacala vykladat obsah sve kabelky na pult…pani se mi smala,ze to mam jak cestovni tasku na tydenni vylet :D no a nakonec to byl b alicek zvykacek,na kterych zezadu zustal takovy ten cipek s carovym kodem.v nekterych maloobchodech-vecerkach to prodavaj i s tim,takze koukni po zvykackach a bonbonech :mrgreen: hodne stesti pri hledani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sakr
12.1.12 16:02

re

nam to před časem dělal obal od očkovacího průkazu holek. třeba máte podobný problém. S :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29436
12.1.12 16:04

Mě se tohle stalo v Kika nábytku s mou bundou a pak v Tescu, kam jsem šla s nákupem z CA. Tak v Kika nikde nic, až doma jsem zjistila, že u cedulky, kde je velikost, tak uvnitř ní „cosi je“. No samozřejmě to byl ten papírový pípající kód. To samé v tom Tescu, pípali tepláky pro syna, securiťák nic nemohl najít, až pípala visačka - opět asi uvnitř té visačky prostě něco bylo. Někdy bývají takové stříbrné samolepky všité právě i v oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.1.12 16:25

Díky za rady, prošacovala jsem oblečení a byl tam! Uvnitř cedulky zalepenej, takže zítra pokus, jestli je jenom sám nebo má někde kámoše :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.1.12 16:26

Taky pípám, je to něco na kočárku, a je to ve dvou obchodech tady v okolí, už mě tam znají, kdybych něco ukradla, nikdo si toho nevšimne, už jsem pípala mockrát (dětský textil a drogerie, tam jsem furt) :lol:

Tip na obal od očkovacího průkazu zkusím ;). Ale je mi divné, že nepípám všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
12.1.12 16:27

Já takhle pípala 2 měsíce než jsem zjistila, že boty mají nalepaný ten čip ve špičce boty (no protože to bylo nahoře, tak to nešlo ani cítit při chůzi) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.1.12 16:33

Koukám, že je to vyřešno…
já jsem takhle pípala v rosmannovi, skoro pokaždý a jinde tolik ne…už jsem měla teda podezření na jedny kalhoty, ale zaboha jsem nemohla nic najít! Z vniřku na pásku byla ale nalepená taková nenápadná látkovková nálepka ještě s nápisem jeans a tak, docela pěkná. Tak jsem ji sloupla a od té doby se mi to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
12.1.12 16:35

mě kdysi pípaly boty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
12.1.12 16:36

Já měla asi dva roky nazpět stejný problém. Koupila jsem džíny v CA a i když to v obchodě odpípli, tak jsem stejně pískala. Pak jsme hledali a hledali až jsme našli v jedné z kapes (už ale nevím, ve které) takový malý jakoby papírek a v tom byl zabudovaný taky nějak ten kód - pak už jsem nikdy nepípala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.1.12 16:36

Tak hlavně že jsi ho, potvoru, našla :mavam:
Trochu mimo téma.. ale já pípala v anglii na letišti :mrgreen: Nikdo neví proč, zuli mě (po čtyřech dnech pěší turistiky a spaní pod širákem jsem jim to nezáviděla :pankac: ), „zrentgenovali“ mě celou a nepřišli na nic. No naštěstí jsem nakonec odcestovala v pohodě. A kamarádce nepřišli na opalovací olej ulitej v pixle od brambůrek. Bordel toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová