Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,na IDNES píšou že ministr Drábek chce udělat seznam rodin kde jsou handicapované,romské ale i děti rozvedených matek samoživitelek???To je vrchol,aby do nějaké snadno zneužitelné databáze nakukovalo x lidí o zdravotním a finančním stavu mojí rodiny!
!!Sice píšou že to bude chránění ale všechno se dá zneužít
!!!Nejen že chce ten člověk žrušit kojenáky a babyboxy ale chce zavest tohle…vždyt to je porušování lidských práv o ochraně soukromí…pomoooc!!!!
![]()
Lidská práva jsou na světě pro toho, kdo má dostatek peněz. Holá smutná zkušenost… ![]()
Tak pomalu si říkám, že by bylo načase, aby lidi udělali z voleb jednu velikou frašku, pak třeba pánům politikům něco docvakne. Do Poslanecké sněmovny volit Erotickou iniciativu (jestli to ještě existuje) a v přímé prezidentské volbě třeba Tomio Okamuru..... ![]()
je to debil, loni odsouhlasili tvorbu zdravotního seznamu, letos tohle, příští rok nařídí všechny očipovat, ne? Proti zdravotnímu seznamu se bouřilo pár lidí, ostatní se chovali jako ovce, takže předpokládám, že tohle bude to samé. Lidi budou mlčet, i když možná romové budou řvát a nakonec je tam nenapíšou. Já fakt nevím proč se třeba týrání nehlídá jinak - proč nesledovat pravidelnou návštěvu u dr - prostě jednou za půlrok návštěva a pokud dotyční nedorazí, zavolá se sociálka na neohlášenou návštěvu…
Drábek je normální debil, už k němu nemám slov!
Co vypustí z huby, za to by ho člověk utloukl. Já nechápu, proč ještě kecá, co tam dělá. Kdo tohle dopustí… ![]()
Jako nezlobte se na mě, ale co to má znamenat? Já jsme rozvedená, navíc mám jedno dítě s kombinovaným postižením..... Takž jsme dvakrát podězřelá? Jaký hlídání? Co to má znamenat?
Fakt nechci bejt ovce! Ráda bych něco dělala! Já nevím ale tohle je snad trochu moc ne?
Jura007 píše:hahahaha Okamura na hrad
Tak pomalu si říkám, že by bylo načase, aby lidi udělali z voleb jednu velikou frašku, pak třeba pánům politikům něco docvakne. Do Poslanecké sněmovny volit Erotickou iniciativu (jestli to ještě existuje) a v přímé prezidentské volbě třeba Tomio Okamuru.....
byron píše:Nu když jsi samoživitelka a postižené dítě k tomu tak jsi 2× podezřelá..asi???
Jako nezlobte se na mě, ale co to má znamenat? Já jsme rozvedená, navíc mám jedno dítě s kombinovaným postižením..... Takž jsme dvakrát podězřelá? Jaký hlídání? Co to má znamenat?Fakt nechci bejt ovce! Ráda bych něco dělala! Já nevím ale tohle je snad trochu moc ne?
byron píše:ty proč ne..vždyt je to tady kocourkov!!!Jura007 píše:hahahaha Okamura na hrad
Tak pomalu si říkám, že by bylo načase, aby lidi udělali z voleb jednu velikou frašku, pak třeba pánům politikům něco docvakne. Do Poslanecké sněmovny volit Erotickou iniciativu (jestli to ještě existuje) a v přímé prezidentské volbě třeba Tomio Okamuru.....
Já v žádném seznamu- ani moje děti, nebudu!!!!!!
Tyhle fašisticko-koministický praktiky si pan Debí.ek může str.it do prdele…
byron píše:já taky nechci!!!!
Já v žádném seznamu- ani moje děti, nebudu!!!!!!Tyhle fašisticko-koministický praktiky si pan Debí.ek může str.it do prdele…
To je fakt drsný. Přijde mi to skoro jako seznam pro lágry nebo něco takovýho ![]()
S panem De.ílkem bych si ráda promluvila osobně…
Jinak mám pocit, že psychopaticko -fašistické vedení této země nám připravý ještě perné chvilky...........
Za chvilku se budou opět pořizovat seznamy Židů a jiných menšin?