Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:Ty jo kam se hrabou seznami KGB??
S panem De.ílkem bych si ráda promluvila osobně…Jinak mám pocit, že psychopaticko -fašistické vedení této země nám připravý ještě perné chvilky...........
Za chvilku se budou opět pořizovat seznamy Židů a jiných menšin?
…„ministerstvo tvrdí, že bude databázi chránit“…
To by mě zajímalo jak. Najme ochranku? ![]()
To jsou kokotiny zase…
KPKristy píše: …„ministerstvo tvrdí, že bude databázi chránit“…To by mě zajímalo jak. Najme ochranku?Jo určitě!!!Všechno se dá zneužít…za chvilku po tobě budou chtít vědět jakou značku vložek používáš!!
To jsou kokotiny zase…
Hele já to nechápu...... Co se za tím skrývá by mě zajímalo… O blaho dětí jim nejde. Ježíš takhle absolutně nezabrání tomu, aby byly děti týrané..... Je to nemrmální šikana a zneužití moci… Je mi z toho normálně na blití a nějak nemám chut si to nechat líbit
byron píše:Podle mě už prostě neví, kde a komu nahrabat. Na tvorbě databáze se sveze spousta institucí a firem a penízky se budou jen točit. Jsem přesvědčená, že v tom jsou peníze a jenom peníze.
Hele já to nechápu...... Co se za tím skrývá by mě zajímalo… O blaho dětí jim nejde. Ježíš takhle absolutně nezabrání tomu, aby byly děti týrané..... Je to nemrmální šikana a zneužití moci… Je mi z toho normálně na blití a nějak nemám chut si to nechat líbit
KPKristy píše:byron píše:Podle mě už prostě neví, kde a komu nahrabat. Na tvorbě databáze se sveze spousta institucí a firem a penízky se budou jen točit. Jsem přesvědčená, že v tom jsou peníze a jenom peníze.
Doteď nikomu nešlo o blaho dětí. Děti jsou vesele zneužívány a týrány, sociální pracovnice si dělají co chtějí, zpravidla je to špatně pro dítě a najednou by jim šlo o jejich dobro? Silně pochybuju…
Po defenestraci by bylo potřeba je uklidit. Radši bych je taky vystřelila někam do černý díry… ![]()
A ono je někde zprůměrováno, že zrovna tyto skupiny týrají své děti častěji? Mě, jako sestru postiženého dítěte uráželi i časté kontroly sociálky v jakých podmínkách žijeme. Nebýt bráchy, tak jim je to šumák. Nějak nechápu pointu a způsob smýšlení zainteresovaných ![]()
Kakika píše:bohužel to asi nikdo z nás!!!!
A ono je někde zprůměrováno, že zrovna tyto skupiny týrají své děti častěji? Mě, jako sestru postiženého dítěte uráželi i časté kontroly sociálky v jakých podmínkách žijeme. Nebýt bráchy, tak jim je to šumák. Nějak nechápu pointu a způsob smýšlení zainteresovaných
No já myslím že v téhle republice už ani žádný práva nemáme. Musíme jen poslouchat vrchní vo.y.
Pan Drábek hlavně vůbec nerozumí právní problematice- ukázalo se to včera v diskuzi Máte slovo, takže v problematice ochrany osobních údajů už se podle mě neorientuje vůbec. To jsou jen jeho nápady, které nebudou schopny být realizovány, proto bych se neznervózňovala.
Lonette píše:myslíš??Tahle vláda už vymyslela takových zhovadilostí že to je do nebe volající a kolik to stálo peněz!!!
Pan Drábek hlavně vůbec nerozumí právní problematice- ukázalo se to včera v diskuzi Máte slovo, takže v problematice ochrany osobních údajů už se podle mě neorientuje vůbec. To jsou jen jeho nápady, které nebudou schopny být realizovány, proto bych se neznervózňovala.
Myslím si, že určité věci se dají dost problematicky realizovat a toto je jedna z nich. Osobní údaje jsou jedním z nejcitlivějších věcí a rozhodně nechápu, proč by měli být někde evidování děti z rozvedených rodin - to je hodně těžko vyargumentovatelný požadavek.
A postižené děti… jejich evidence…aby věděli, kaöho se mají první zbavit ne?