Internetový obchod myselfiebutik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Diana1992
15.9.21 15:32

Internetový obchod myselfiebutik

Ahoj má někdo zkušenost s internetovým obchodem myselfiebutik.cz? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.9.21 12:52

Myselfiebutik

Dobrý den, jedná se nejspíš o podvodný e-shop. Udělala jsem objednávku před cca 14 dny a doposud mi přišel pouze e-mail potvrzující přijetí objednávky. Psala jsem jim, ale bez reakce. Doufám, že se tu objeví i pozitivní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.9.21 19:37

E-shop myselfie

Mám ten samý problém. Pravděpodobně se jedná o podvodný e-shop. Čekám od 31.8. Několik mailů o zpoždění. Problém prý se zasilkovnou a od 6.9. nekomunikují. Uvedené číslo telefonu nedostupné. Včera jsem dostala Messenger od polského e-shopu stejného jména ( nevím jak se ke mně dostali), kde mě upozornili, že se jedná o ukradené jméno a jiz provádí právní kroky. V bance musím provést reklamaci o vrácení peněz. Policie mi řekla, ze nás musí být vic, aby mohli provést nějaké opatření. Tak jsme asi naletěli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diana1992
17.9.21 19:43

Super, myslela jsem si to. Tak už je nás víc

• Citovat
  • Upravit
1
18.9.21 20:54

Problém

Taky mám ten problém, nevím ale jak zažádat peníze zpátky od banky. Myslím, že to nepůjde na základě toho, se jsem zjistila že je to podvod ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.9.21 21:38

Myselfie

V bance mi řekli, že mám u banky podat reklamaci a popsat, včetně cisla jejich účtu, že mám podezření na podvod. Musím tam v pondělí zavolat, protože jsem u banky kolonku reklamace nenašla i když mi bylo bankou receno že tam je. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.21 02:18

Dobré ráno. Takže jsem taky naletěla. Paráda. A taky budu řešit vrácení peněz. A co je pro Policii víc lidí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.9.21 06:46

Myselfie

Pro policii je duvod k řešení, škoda víc než 10 000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.21 09:26

Myselfiebutik

Já jim poslala 800,–Kč. Ale je to moje blbost, ty ceny byly opravdu zarážející😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.9.21 10:52

Myselfie

Já jen 204,tak to oželim. Za blbost se platí. Ty ceny mě právě taky zarazily. Ale je to prasárna. Telefon je nedostupný. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.21 12:23

Bohužel jsem také naletela, ceny byly opravdu zarážející no jo chybami se člověk učí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.9.21 14:21

Jana

A to bych ráda věděla, kolik nás asi je povedenych. Jenom zde je nás nejmíň 5. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.9.21 14:21

Jana

A to bych ráda věděla, kolik nás asi je povedenych. Jenom zde je nás nejmíň 5. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.21 16:15

I já jsem byla podvedena 1 500 Kč dělají mrtvyho brouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.21 14:01

Bohužel, i já naletěla, naštěstí ne žádná závratná částka. Nekupovat. Podvodníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák