Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, jedná se nejspíš o podvodný e-shop. Udělala jsem objednávku před cca 14 dny a doposud mi přišel pouze e-mail potvrzující přijetí objednávky. Psala jsem jim, ale bez reakce. Doufám, že se tu objeví i pozitivní zkušenosti.
Mám ten samý problém. Pravděpodobně se jedná o podvodný e-shop. Čekám od 31.8. Několik mailů o zpoždění. Problém prý se zasilkovnou a od 6.9. nekomunikují. Uvedené číslo telefonu nedostupné. Včera jsem dostala Messenger od polského e-shopu stejného jména ( nevím jak se ke mně dostali), kde mě upozornili, že se jedná o ukradené jméno a jiz provádí právní kroky. V bance musím provést reklamaci o vrácení peněz. Policie mi řekla, ze nás musí být vic, aby mohli provést nějaké opatření. Tak jsme asi naletěli. ![]()
Taky mám ten problém, nevím ale jak zažádat peníze zpátky od banky. Myslím, že to nepůjde na základě toho, se jsem zjistila že je to podvod ne?
V bance mi řekli, že mám u banky podat reklamaci a popsat, včetně cisla jejich účtu, že mám podezření na podvod. Musím tam v pondělí zavolat, protože jsem u banky kolonku reklamace nenašla i když mi bylo bankou receno že tam je. Tak uvidím.
Dobré ráno. Takže jsem taky naletěla. Paráda. A taky budu řešit vrácení peněz. A co je pro Policii víc lidí? ![]()
Pro policii je duvod k řešení, škoda víc než 10 000 Kč
Já jim poslala 800,–Kč. Ale je to moje blbost, ty ceny byly opravdu zarážející😪
Já jen 204,tak to oželim. Za blbost se platí. Ty ceny mě právě taky zarazily. Ale je to prasárna. Telefon je nedostupný.
![]()
Bohužel jsem také naletela, ceny byly opravdu zarážející no jo chybami se člověk učí.
A to bych ráda věděla, kolik nás asi je povedenych. Jenom zde je nás nejmíň 5. ![]()
A to bych ráda věděla, kolik nás asi je povedenych. Jenom zde je nás nejmíň 5. ![]()
Bohužel, i já naletěla, naštěstí ne žádná závratná částka. Nekupovat. Podvodníci.
Ahoj má někdo zkušenost s internetovým obchodem myselfiebutik.cz? Děkuji