Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už do zakladatelky nehucte, rozhodla se tak, jak se rozhodla. Nakonec to udělala podle sebe, určitě se nerozhodla jen na základě tady těch našich rad. Ať si myslí kdo chce cokoliv, ona si to všechno musí odzit, ne my.
Dvě děti bez otce, jedno problematické, druhé možná nějakým způsobem taky. Nemocný pes. Nemocná ty. Peníze ne na rozhazování. Možné problémy s bláznivým otcem. Že to nezní moc dobře?
Milá zakladatelko. Pokud se má ten pejsek u Tebe v bezpečí a tvojemu mimi v bříšku hrozí smrt tvojím svolením je něco špatně. Rozhodni se srdcem.
@macek33333 píše:
Milá zakladatelko. Pokud se má ten pejsek u Tebe v bezpečí a tvojemu mimi v bříšku hrozí smrt tvojím svolením je něco špatně. Rozhodni se srdcem.
Schválně jsi to překroutila, abys zakladatelce ublížila. Jediné co tě omlouvá je, že budeš trochu jednodušší, to z textu přímo křičí.
@macek33333 píše:
to je od tebe hloupá psychická manipulace nejhrubšího zrna ![]()
pořiď si vlastní mimino, když po něm tak toužíš
@macek33333 zakladatelka se už rozhodla a možná už má celou tu záležitost za sebou nebo už dojednanou, domluvenou… Tak nevím, proč do toho rejete a toto jí píšete.
Tiez by som sa rozhodla pre potrat, ani sekundu by som nepremyslala a to za par dni rodim…Jo a mam 2 psy a keby kvoli mimi o ne mam prist, tak to radsej ziadne deti by som nechcela ![]()
@macek33333 Nezlobte se na mě, ale pokud mi tím chcete říct, že mám dát utratit ani ne rok a půl staré štěně, které je mi snad největší oporou ze všech, tak to opravdu neudělám… Je to náš člen rodiny, milujeme jí, syn jí říká „chlupatá ségra“.
A vzhledem k tomu, že důvod rozhodnutí byla finanční stránka, tak když si spočítáte měsíční náklady na psa ve chvíli kdy chodím do práce a naopak měsíční příjmy a výdaje v momentě, když bych nastoupila na rodičák, tak i s alimentama a přibližným vypočítaným příspěvkem na bydlení bychom měli o nějakých 10-12.000.000,– méně… Ať jsem přemýšlela jak jsem chtěla, nepřišla jsem na to, jak to udělat, abych si miminko mohla nechat.
@Anonymní píše:
@macek33333 Nezlobte se na mě, ale pokud mi tím chcete říct, že mám dát utratit ani ne rok a půl staré štěně, které je mi snad největší oporou ze všech, tak to opravdu neudělám… Je to náš člen rodiny, milujeme jí, syn jí říká „chlupatá ségra“.A vzhledem k tomu, že důvod rozhodnutí byla finanční stránka, tak když si spočítáte měsíční náklady na psa ve chvíli kdy chodím do práce a naopak měsíční příjmy a výdaje v momentě, když bych nastoupila na rodičák, tak i s alimentama a přibližným vypočítaným příspěvkem na bydlení bychom měli o nějakých 10-12.000.000,– méně… Ať jsem přemýšlela jak jsem chtěla, nepřišla jsem na to, jak to udělat, abych si miminko mohla nechat.
@Lucy75 Nevím jestli dobře, bude mi trvat než se s tím vyrovnám… Ale bohužel jiná možnost nebyla.
Děkujeme ![]()
@macek33333 píše:
Ty si trubka fakt ![]()
@Anonymní píše:
@Lucy75 Nevím jestli dobře, bude mi trvat než se s tím vyrovnám… Ale bohužel jiná možnost nebyla.Děkujeme
To bude dobrý neboj ![]()
@Anonymní píše:
@Lucy75 Nevím jestli dobře, bude mi trvat než se s tím vyrovnám… Ale bohužel jiná možnost nebyla.Děkujeme
Ver, ze jsi opravdu udelala dobre, i kdyz to ted boli. I to miminko by melo tezky zivot. Preji ti uz jen stesti. Hodne zdravi vsem, uzivejte si s pejskem ![]()