Interrupce - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
14.2.22 12:36

Už do zakladatelky nehucte, rozhodla se tak, jak se rozhodla. Nakonec to udělala podle sebe, určitě se nerozhodla jen na základě tady těch našich rad. Ať si myslí kdo chce cokoliv, ona si to všechno musí odzit, ne my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
14.2.22 12:48

Dvě děti bez otce, jedno problematické, druhé možná nějakým způsobem taky. Nemocný pes. Nemocná ty. Peníze ne na rozhazování. Možné problémy s bláznivým otcem. Že to nezní moc dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.2.22 18:34

Milá zakladatelko. Pokud se má ten pejsek u Tebe v bezpečí a tvojemu mimi v bříšku hrozí smrt tvojím svolením je něco špatně. Rozhodni se srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.2.22 20:50
@macek33333 píše:
Milá zakladatelko. Pokud se má ten pejsek u Tebe v bezpečí a tvojemu mimi v bříšku hrozí smrt tvojím svolením je něco špatně. Rozhodni se srdcem.

Schválně jsi to překroutila, abys zakladatelce ublížila. Jediné co tě omlouvá je, že budeš trochu jednodušší, to z textu přímo křičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
16.2.22 21:15
@macek33333 píše:

to je od tebe hloupá psychická manipulace nejhrubšího zrna :poblion:
pořiď si vlastní mimino, když po něm tak toužíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
16.2.22 21:18

@macek33333 zakladatelka se už rozhodla a možná už má celou tu záležitost za sebou nebo už dojednanou, domluvenou… Tak nevím, proč do toho rejete a toto jí píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.2.22 21:48

Tiez by som sa rozhodla pre potrat, ani sekundu by som nepremyslala a to za par dni rodim…Jo a mam 2 psy a keby kvoli mimi o ne mam prist, tak to radsej ziadne deti by som nechcela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 09:29

AUTORKA

@macek33333 Nezlobte se na mě, ale pokud mi tím chcete říct, že mám dát utratit ani ne rok a půl staré štěně, které je mi snad největší oporou ze všech, tak to opravdu neudělám… Je to náš člen rodiny, milujeme jí, syn jí říká „chlupatá ségra“. :hug: A vzhledem k tomu, že důvod rozhodnutí byla finanční stránka, tak když si spočítáte měsíční náklady na psa ve chvíli kdy chodím do práce a naopak měsíční příjmy a výdaje v momentě, když bych nastoupila na rodičák, tak i s alimentama a přibližným vypočítaným příspěvkem na bydlení bychom měli o nějakých 10-12.000.000,– méně… Ať jsem přemýšlela jak jsem chtěla, nepřišla jsem na to, jak to udělat, abych si miminko mohla nechat.

• Citovat
  • Upravit
24902
18.2.22 09:33
@Anonymní píše:
@macek33333 Nezlobte se na mě, ale pokud mi tím chcete říct, že mám dát utratit ani ne rok a půl staré štěně, které je mi snad největší oporou ze všech, tak to opravdu neudělám… Je to náš člen rodiny, milujeme jí, syn jí říká „chlupatá ségra“. :hug: A vzhledem k tomu, že důvod rozhodnutí byla finanční stránka, tak když si spočítáte měsíční náklady na psa ve chvíli kdy chodím do práce a naopak měsíční příjmy a výdaje v momentě, když bych nastoupila na rodičák, tak i s alimentama a přibližným vypočítaným příspěvkem na bydlení bychom měli o nějakých 10-12.000.000,– méně… Ať jsem přemýšlela jak jsem chtěla, nepřišla jsem na to, jak to udělat, abych si miminko mohla nechat.
:hug:
rozhodla ses dobře.. nenech se manipulovat… žít pak tak těžký život nikdo za tebe nebude, takže ono se to lehce moralizuje..
hlavně si příště už dávej pozor na partnery a přeju hodně štěstí a zdraví i pejskovi :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 09:37

AUTORKA

@Lucy75 Nevím jestli dobře, bude mi trvat než se s tím vyrovnám… Ale bohužel jiná možnost nebyla. :,( Děkujeme :srdce:

• Citovat
  • Upravit
33844
18.2.22 09:43
@macek33333 píše:

Ty si trubka fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
18.2.22 09:45
@Anonymní píše:
@Lucy75 Nevím jestli dobře, bude mi trvat než se s tím vyrovnám… Ale bohužel jiná možnost nebyla. :,( Děkujeme :srdce:

To bude dobrý neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.2.22 11:22
@Anonymní píše:
@Lucy75 Nevím jestli dobře, bude mi trvat než se s tím vyrovnám… Ale bohužel jiná možnost nebyla. :,( Děkujeme :srdce:

Ver, ze jsi opravdu udelala dobre, i kdyz to ted boli. I to miminko by melo tezky zivot. Preji ti uz jen stesti. Hodne zdravi vsem, uzivejte si s pejskem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí