Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym.
Máte některá zkušenosti s interrupcí v 9tt?
Jsem těhotná, 9+1tt, zjistila jsem, že mne manžel podvádí, a s milenkou má již dítě, absolutně mne to odradilo od těhotenství a od toho to s ním zkusit, jsem ještě podle mne docela mladá (26), tak bych ráda založila funkční rodinu s někým jiným… nechci aby to znělo sobecky, ale v momentální chvíli by ten prcek se mnou nic neměl, vše je psané na manžela, a já nechci žít ze státní podpory, a ani nechci mít dite zrovna s nim, když vidim teď co dělá za naschvaly.. o nevěře vím druhy den.
Mate některá z vás zkušenost, ze jste požádala gynekologa o interrupci v 9tt? Zítra tak jdu, tak bych rada věděla co mne čekápředem se všem omlouvám, ale vážně nevím v tyhle situaci jak dal..
Ahoj jasně chápu tě, dobrej de*il… Ja mám zkušenost i s pozdní a i s tou do 8 týdne… V obou případech te uspi a za chvíli hotovo, nemáš se čeho bát, bolesti pak jen jak při slabším menzes. Krvacis tak nějak minimálně…
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym.
Jsem těhotná, 9+1tt, zjistila jsem, že mne manžel podvádí, a s milenkou má již dítě, absolutně mne to odradilo od těhotenství a od toho to s ním zkusit, jsem ještě podle mne docela mladá (26), tak bych ráda založila funkční rodinu s někým jiným… nechci aby to znělo sobecky, ale v momentální chvíli by ten prcek se mnou nic neměl, vše je psané na manžela, a já nechci žít ze státní podpory, a ani nechci mít dite zrovna s nim, když vidim teď co dělá za naschvaly.. o nevěře vím druhy den.
Mate některá z vás zkušenost, ze jste požádala gynekologa o interrupci v 9tt? Zítra tak jdu, tak bych rada věděla co mne čekápředem se všem omlouvám, ale vážně nevím v tyhle situaci jak dal..
Nevím jestli se dává tableta teď nějaká ale do té bych rozhodně nešla a nechala se radši uspat, zákrok trvá fakt max 10 minut. Byla se mnou holka na pokoji odešla a ja nechápala, že byla fakt ani ne za 8 minut zpátky na pokoji.
Díky moc, jsem z toho úplně vyrizena.. nechci miminko dávat pryč, ale vím že by se prcek v mojí momentální finanční situaci neměl po porodu tak jak bych si přála, moje práce nelze provádět při mateřský.. hlavně nechci zažívat peklo s manželem, už rozvod bude asi náročný..
@Anonymní píše:Nevím jestli se dává tableta teď nějaká ale do té bych rozhodně nešla a nechala se radši uspat, zákrok trvá fakt max 10 minut. Byla se mnou holka na pokoji odešla a ja nechápala, že byla fakt ani ne za 8 minut zpátky na pokoji.
Omlouvám se za anonym.
@Anonymní píše:
Díky moc, jsem z toho úplně vyrizena.. nechci miminko dávat pryč, ale vím že by se prcek v mojí momentální finanční situaci neměl po porodu tak jak bych si přála, moje práce nelze provádět při mateřský.. hlavně nechci zažívat peklo s manželem, už rozvod bude asi náročný..
No to je jasný, znám to, i já to tak vyřešila a dítě pak měla na první pokus až sem chtěla, v 29 sem čekala první… Fakt se nemáš čeho bát… Je to rychli a hlavně spíš, jen ti napíchnou kanylu…
Zkušenosti nemám, jen chci napsat, že přeji hodně sil a hlavně štěstí do života
. To je naprosto šílené.
Tak jako manzelka mas narok na polovinu sjm a prvni 2 roky by musel muz zivit dite i tebe ![]()
Měli jsme předmanželskou smlouvu, mluvila jsem s právničkou, a prý by jsme měli tahanice po soudech, ještě dlouho po narození prcka, a jelikož má manžel s. r.o firmu, tak by se jeho příjmy dokazovaly hodně dlouho.. ![]()
A ani nevím jestli bych chtela, aby vidal prcka po tom všem.. ráda bych na to spis zapomněla
Zkušenosti nem, ale chápu tě
. Jsem na začátku těju a přemýšlela jsem, že kdyby něco, tak bych se zachovala stejně. Naštěstí u nás bez větších problémů. (Ťuk, ťuk)
Běž na gynekologii, řekni, že chceš interrupci, konec, tečka. Interupci udělají do 12 tt. Samozřejmě to stojí peníze. Držím pěsti. Je mi to líto.
@Kriss Tina píše:
Tak jako manzelka mas narok na polovinu sjm a prvni 2 roky by musel muz zivit dite i tebe
Nebo taky může mít soudem určený styk už od nejútlejšího věku kojeného dítěte a hned jak to bude možné, zpravidla kolem 2 nebo 3 let by mohl dostat střídavku. V dnešní době je opravdu nutné si dávat pozor, s kým si člověk dítě uplete. Kdyby hrozilo doživotní peklo, šla bych v zakladatelčině situaci taky do interupce. Má 26 let, velká šance, že za pár let založí funkční rodinu s někým jiným. Takto když by už měla dítě, navíc s pablbem, by byla omezená i výběrem dalšího partnera a potom by třeba řešila to, co se tu taky často řeší, že partner dítě nepřijal, nebere obě děti stejně atd.
@Kriss Tina píše:
Tak jako manzelka mas narok na polovinu sjm a prvni 2 roky by musel muz zivit dite i tebe
SJM může být nula nula prd a po dvou letech co? On jí nemusí živit, přispěje jí pár šušní a nazdar.
Běž na gynekologii, řekni, že chceš interrupci, konec, tečka. Interupci udělají do 12 tt. Samozřejmě to stojí peníze. Držím pěsti. Je mi to líto.
Omlouvám se za anonym.
předem se všem omlouvám, ale vážně nevím v tyhle situaci jak dal..
Mate některá z vás zkušenost, ze jste požádala gynekologa o interrupci v 9tt? Zítra tak jdu, tak bych rada věděla co mne čeká