Interrupce v 9tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
29.10.20 18:45

Běž na gynekologii, řekni, že chceš interrupci, konec, tečka. Interupci udělají do 12 tt. Samozřejmě to stojí peníze. Držím pěsti. Je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.10.20 18:45
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.10.20 19:24

To mě mrzí kočko a úplně tě chápu, že nechceš, aby tě s ním cokoli spokojovalo, natož takový závazek, jako je dítě. Pokud jsi si jistá, že za pár let nebudeš litovat, že sis ho nenechala, tak normálně jdi na gyndu a nic neřeš, zkrátka požádej o interrupci a vysvětlovat nic nemusíš. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.20 19:26

Nepůjdu příliš pozdě, pokud jsem v 9tt?
A co to bude obnášet?
Omlouvám se za citlivé dotazy, bohužel na internetu jsem toho moc nevyčetla :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.20 19:27

Chápu tě. Já šla na revizi ve 13tt. Staří plodu bylo 10tt, když mu dotlouklo Nepátrej. m Nepátrej moc, jak se to
provadí. Víš proč to děláš. Ten tvůj je deb il a postarala bych se, aby ta jeho se dozvedela, co je zač, pokud to neví. Pokud ano, tak karma zdarma…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.20 19:30

Byla jsem na interupci. A vazne to „nic“ neni. Spinila jsem asi 3 dny. Zadne bolesti. Uspi te, vzbudis se na pokoji a do 3 hodin jdes domu. Na pilulku bych nesla

• Citovat
  • Upravit
860
29.10.20 19:34

Jenže je tady i druhý úhel pohledu. Nikde není psané, že se ti s novým partnerem podaří rodinu založit. Z jakýchkoli jiných důvodů to prostě vyjít nemusí. Nebo dítě mít budeš, ale třeba se rozvedete časem i s dalším partnerem. A ty zůstaneš sama s dítětem, nebo bez něho. Život ti toho trápení může naložit ještě tolik, že by tě to teď ani nenapadlo. Kam tím mířím? K tomu, že v životě se všechno naplánovat nedá. Není žádné Až, je jenom Teď. Tohle dítě si tě vybralo a chce jít k tobě. A holky ti tady řeknou, jo, jdi na potrat, trvá to jen pár minut, a pak už to neřeší. Ale tohle je nesmírně důležité rozhodnutí. Tady se rozhoduje o tvoreckovi, kterému už bije srdíčko, to není jako rozhodnout se jestli si máš koupit modrý svetr, nebo růžový. Už jsem tady posílala odkaz na stránky hnutí pro život nesoudime-pomahame, kde ti můžou pomoci a poradit, jak to zvládnout. Myslím, že i přes všechny trable s partnerem by ses k tomu mohla pokusit postavit čelem a být zodpovědná. Já nejsem striktně proti potratům, i když to tak možná působí, ale moc nerozumím tomu, proč se tyhle situace řeší vždy cestou nejmenšího odporu, hlavně aby to bylo co nejjednodušší. Jednou tě to rozhodnutí může i mrzet, ale už s tím nic nenaděláš. Držím pěsti, a věř, že i přes to všechno, co jsem napsala, tě nesoudim, jen své rozhodnutí dobře zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.10.20 19:39
@Anonymní píše:
Nepůjdu příliš pozdě, pokud jsem v 9tt?
A co to bude obnášet?
Omlouvám se za citlivé dotazy, bohužel na internetu jsem toho moc nevyčetla :(

9+1tt už je 10tt. Ale to nevadí, stále máš čas, velké interrupce provádí do 12tt. Zítra zavolej na gyndu a domluv se. Dobrovolně bych si dítě jako matka samozivitelka s kokotem taky nenechala.

• Citovat
  • Upravit
10073
29.10.20 19:53
@Romilda píše:
Jenže je tady i druhý úhel pohledu. Nikde není psané, že se ti s novým partnerem podaří rodinu založit. Z jakýchkoli jiných důvodů to prostě vyjít nemusí. Nebo dítě mít budeš, ale třeba se rozvedete časem i s dalším partnerem. A ty zůstaneš sama s dítětem, nebo bez něho. Život ti toho trápení může naložit ještě tolik, že by tě to teď ani nenapadlo. Kam tím mířím? K tomu, že v životě se všechno naplánovat nedá. Není žádné Až, je jenom Teď. Tohle dítě si tě vybralo a chce jít k tobě. A holky ti tady řeknou, jo, jdi na potrat, trvá to jen pár minut, a pak už to neřeší. Ale tohle je nesmírně důležité rozhodnutí. Tady se rozhoduje o tvoreckovi, kterému už bije srdíčko, to není jako rozhodnout se jestli si máš koupit modrý svetr, nebo růžový. Už jsem tady posílala odkaz na stránky hnutí pro život nesoudime-pomahame, kde ti můžou pomoci a poradit, jak to zvládnout. Myslím, že i přes všechny trable s partnerem by ses k tomu mohla pokusit postavit čelem a být zodpovědná. Já nejsem striktně proti potratům, i když to tak možná působí, ale moc nerozumím tomu, proč se tyhle situace řeší vždy cestou nejmenšího odporu, hlavně aby to bylo co nejjednodušší. Jednou tě to rozhodnutí může i mrzet, ale už s tím nic nenaděláš. Držím pěsti, a věř, že i přes to všechno, co jsem napsala, tě nesoudim, jen své rozhodnutí dobře zvaž.

Souhlasím..znám holku která byla na interupci ve svých 25.. mno.. a když našla partnera se kterým dítě chtěla..nešlo to..3 IVF, IUI, imunologie v haj*lu..

Neodsuzuji tě, to ani náhodou, ale dej si pro a proti k sobě..držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí