Intervaly mezi krmením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
19.11.21 15:15

@Freya10 No,on to dělal i když ještě láhev neznal..Jak říkám, cca 9 dnů jsem odolávala a zkoušela krmit co půl až hodinu..až pak jsem to vzdala..Byly to nervy pro oba..Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
19.11.21 15:35

@Evis27 já dělala vše podle mimča. Taky jsem měla málo mlíčka. Tak nejdřív kombinace MM a UM - ale na nějakej 3h interval jsem se… když byl hlad, tak byl hlad. Po čase stačilo UM jenom večer - když nebylo, tak z hladu neuměl usnout. Plenky počůrané měl a i tak měl večer hlad. Neviděla jsem důvod nechávat mimi hodinu řvát, když stačilo dát mu napít… Pak jsem občas něco odsála a zkoušela večer dokrmovat MM, až se mi to někdy povedlo i bez UM a bylo to lepší, až už nakonec UM nebylo potřeba. Ze začátku jsem se babrala s dokrmováním přes cévku, ale jenom jsem z toho měla stres, tak pak normálně přes lahvičku a stejně se podařilo UM odbourat úplně. Malý má už víc jak rok a pořád se hodně kojí :mavam:. Tak dělej, jak vám vyhovuje - každé mimčo je jiné, každá máma to má jinak, tak poslouchej sebe a nějakými 3h intervaly se opravdu netrap. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová