Intimní dotaz, orální sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
17.11.15 16:45
@jdukolem píše:
a vzala sis ho proč? když jste tak moc v sexu nekompatibilní? Já tedy chápu - ano jsou i jiné hodnoty a důležité, ale ten sex je důležitý taky.. jinak se pak lidi trápí a závidí ostatním :nevim:
to mu to není hloupé? to je takový sobec? že je mu fuk zda je jeho žena uspokojená?

Nikdo nikdy není spokojený v sexu a pokud někdo ano tak druhá strana ne… Tak co tak to neřeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.15 16:57
@Gen.custer píše:
Nikdo nikdy není spokojený v sexu a pokud někdo ano tak druhá strana ne… Tak co tak to neřeš…

prosím?
nikdo nikdy není spokojený v sexu? 8o a a pokud ano tak ten druhý ne? 8o
no jestli máš tuto zkušenost se sexem tak to je mi tě bez ironie líto..
já to neznám, naopak znám jen vzájemně uspokojivý sex.. jo jednou se jeden sobec vyskytl - druhou šanci nedostal takže tak.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 16:58

zakladatelka...

Ja jsem teda za tech 3,5 roku taky s muzem nemela nikdy orgasmus :-( mela jsem vic muzu a orgasmus mela jenom se dvema…myslim ze je takovych zen vic :-(

• Citovat
  • Upravit
9834
17.11.15 16:59
@jdukolem píše:
to jistě :P tuuudle..

Ale no tak. Samozřejmě vykuřování až po kořen a polykání. O tom žádná! :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.15 17:00
@Doctus píše:
Ale no tak. Samozřejmě vykuřování až po kořen a polykání. O tom žádná! :* :dance:

heh až jak se pán předvede, že se umí postarat o mě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.15 17:04

zakladatelka...

Ksem teda s chlapem 3,5 roku a resim tohle az ted… po roce co jsme byli spolu tak jsem otehotnela a pak jsem sex moc neresila…zacinam resit az ted kdyz je ditko vetsi a je na to i cas konecne mam zase chute ale partner je snad frigidni nebo ja nevim…mne neuspokojuje ocividne rad a sex mu staci klidne 1× za tydnen nebo by ho oni nemusel mit a stacilo mu oral ale na me zapomina nekdy se mi skoro vysmiva ze se mi zase chce…chtela bych nejak v nem znovu probudittu chut ale fakt uz nevim jak…

• Citovat
  • Upravit
9834
17.11.15 17:08

@jdukolem
A to se musí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.15 17:13
@Doctus píše:
@jdukolem
A to se musí? :mrgreen:
:mrgreen: to si piš.. už jsem stará na nějaký neuspokojivý experimenty :P 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
17.11.15 17:17
@jdukolem píše: :mrgreen: to si piš.. už jsem stará na nějaký neuspokojivý experimenty :P 8)

nejsi stará :* ale naše ročníky už vyžadují kvalitku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9834
17.11.15 17:19

@jdukolem
Aj tak krajta. Která by mě řekla alespoň jeden druh krajty spolu s latinským rodovým i druhovým jménem, dostala by odměnu. Jinak ani liz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.15 17:23
@Lima69 píše:
nejsi stará :* ale naše ročníky už vyžadují kvalitku ;)

a jooo vlastně :mrgreen: :*
prostě už vím co chci a nehodlám ztrácet svůj drahocenný čas s nějakým sobeckým nemehlem..ještě když je učenlivé vstřícné nemehlo, no dobrá..ale nemehlo bez schopnosti sebereflexe? pcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.15 17:24
@Doctus píše:
@jdukolem
Aj tak krajta. Která by mě řekla alespoň jeden druh krajty spolu s latinským rodovým i druhovým jménem, dostala by odměnu. Jinak ani liz. :mrgreen:

latinsky jo? to umí dnes kdejaká „máňa“ co umí trochu gůglit.. to nejsi moc náročný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9834
17.11.15 17:27

@jdukolem
No myslím z voleje. Jednou to bude krajta, podruhé nějaká ještěrka. Samozřejmě by následoval křížový výslech o daném druhu, jestli to dotyčná skutečně ovládá. Po správné odpovědi bych jí pak ukázal tu svou anakondu. Bez správné odpovědi by však nebylo nic. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.15 17:29
@Doctus píše:
@jdukolem
No myslím z voleje. Jednou to bude krajta, podruhé nějaká ještěrka. Samozřejmě by následoval křížový výslech o daném druhu, jestli to dotyčná skutečně ovládá. Po správné odpovědi bych jí pak ukázal tu svou anakondu. Bez správné odpovědi by však nebylo nic. :P

no jooo z voleje.. tak to já z „voleje“ tak maximálně smaženej karfiól, když mám dobrej den :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.11.15 17:30
@Gen.custer píše:
Nikdo nikdy není spokojený v sexu a pokud někdo ano tak druhá strana ne… Tak co tak to neřeš…

8o 8o 8o a zkama ty seš? To jsou názory jak ve viktoriánské Anglii, tam radili ženám, že maj zavřít oči a myslet na Anglii, ale to už je přes 100 let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí