Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
a vzala sis ho proč? když jste tak moc v sexu nekompatibilní? Já tedy chápu - ano jsou i jiné hodnoty a důležité, ale ten sex je důležitý taky.. jinak se pak lidi trápí a závidí ostatním
to mu to není hloupé? to je takový sobec? že je mu fuk zda je jeho žena uspokojená?
Nikdo nikdy není spokojený v sexu a pokud někdo ano tak druhá strana ne… Tak co tak to neřeš…
@Gen.custer píše:
Nikdo nikdy není spokojený v sexu a pokud někdo ano tak druhá strana ne… Tak co tak to neřeš…
prosím?
nikdo nikdy není spokojený v sexu?
a a pokud ano tak ten druhý ne? ![]()
no jestli máš tuto zkušenost se sexem tak to je mi tě bez ironie líto..
já to neznám, naopak znám jen vzájemně uspokojivý sex.. jo jednou se jeden sobec vyskytl - druhou šanci nedostal takže tak.. ![]()
Ja jsem teda za tech 3,5 roku taky s muzem nemela nikdy orgasmus
mela jsem vic muzu a orgasmus mela jenom se dvema…myslim ze je takovych zen vic ![]()
@jdukolem píše:
to jistětuuudle..
Ale no tak. Samozřejmě vykuřování až po kořen a polykání. O tom žádná!
![]()
@Doctus píše:
Ale no tak. Samozřejmě vykuřování až po kořen a polykání. O tom žádná!![]()
heh až jak se pán předvede, že se umí postarat o mě ![]()
Ksem teda s chlapem 3,5 roku a resim tohle az ted… po roce co jsme byli spolu tak jsem otehotnela a pak jsem sex moc neresila…zacinam resit az ted kdyz je ditko vetsi a je na to i cas konecne mam zase chute ale partner je snad frigidni nebo ja nevim…mne neuspokojuje ocividne rad a sex mu staci klidne 1× za tydnen nebo by ho oni nemusel mit a stacilo mu oral ale na me zapomina nekdy se mi skoro vysmiva ze se mi zase chce…chtela bych nejak v nem znovu probudittu chut ale fakt uz nevim jak…
@jdukolem píše:to si piš.. už jsem stará na nějaký neuspokojivý experimenty
![]()
nejsi stará
ale naše ročníky už vyžadují kvalitku ![]()
@jdukolem
Aj tak krajta. Která by mě řekla alespoň jeden druh krajty spolu s latinským rodovým i druhovým jménem, dostala by odměnu. Jinak ani liz. ![]()
@Lima69 píše:
nejsi staráale naše ročníky už vyžadují kvalitku
a jooo vlastně
![]()
prostě už vím co chci a nehodlám ztrácet svůj drahocenný čas s nějakým sobeckým nemehlem..ještě když je učenlivé vstřícné nemehlo, no dobrá..ale nemehlo bez schopnosti sebereflexe? pcha
@Doctus píše:
@jdukolem
Aj tak krajta. Která by mě řekla alespoň jeden druh krajty spolu s latinským rodovým i druhovým jménem, dostala by odměnu. Jinak ani liz.
latinsky jo? to umí dnes kdejaká „máňa“ co umí trochu gůglit.. to nejsi moc náročný ![]()
@jdukolem
No myslím z voleje. Jednou to bude krajta, podruhé nějaká ještěrka. Samozřejmě by následoval křížový výslech o daném druhu, jestli to dotyčná skutečně ovládá. Po správné odpovědi bych jí pak ukázal tu svou anakondu. Bez správné odpovědi by však nebylo nic. ![]()
@Doctus píše:
@jdukolem
No myslím z voleje. Jednou to bude krajta, podruhé nějaká ještěrka. Samozřejmě by následoval křížový výslech o daném druhu, jestli to dotyčná skutečně ovládá. Po správné odpovědi bych jí pak ukázal tu svou anakondu. Bez správné odpovědi by však nebylo nic.
no jooo z voleje.. tak to já z „voleje“ tak maximálně smaženej karfiól, když mám dobrej den ![]()
@Gen.custer píše:
a zkama ty seš? To jsou názory jak ve viktoriánské Anglii, tam radili ženám, že maj zavřít oči a myslet na Anglii, ale to už je přes 100 let ![]()