Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Maminky všechny zdravím,
ptala jsem se už spousty lidí a nikdo mi nedokázal odpovědět, zkusím se zeptat ještě tady. Doporučila mi to kamarádka.Od jakého věku se synovi staráte o pinďu? A od jakého věku se už o to má starat sám? A jak jste ho naučili se o to starat a dohlížíte na něho při koupání?
Všem děkuji předem za odpovědi a zkušenosti. Snad budu zase o něco chytřejší. Každý říká něco jiného.
Děkuju.
SM
Nemáš doktora a nebo…
@Anonymní píše:
@Uslava Doktorka mi řekla hned od mala, ale každý mi říkal, že ne.
Kolik je mu? 15?
@Anonymní píše:
@Svistice Samozřejmě mám manžela, ale ten má obřízku.
Twl, tak hlavně jí nedělejte i chlapeckovi ![]()
@Mayaa007 píše:
Twl, tak hlavně jí nedělejte i chlapeckovi
Tak někdy je to nutné ze zdravotních důvodů.
A jinak mi teda nepřijde, že by semitské národy nebo muži za Atlantikem nějak trpěli. ![]()
@Svistice zdravotní důvody jaké? Já nevím, ale ta kůže tam není od narození ze srandy kralikum
@MatkaMatceVlkem ježiš není to jedno? 😃
Mně třeba taky každý říká něco jiného ohledně stahování předkožky malého. Na netu je XX článků a tam je to taky pokaždé jinak. Tak si zakladatelka přišla pro rady, co fungovalo u jiných, jednoduché.
Maminky všechny zdravím,
ptala jsem se už spousty lidí a nikdo mi nedokázal odpovědět, zkusím se zeptat ještě tady. Doporučila mi to kamarádka.
Od jakého věku se synovi staráte o pinďu? A od jakého věku se už o to má starat sám? A jak jste ho naučili se o to starat a dohlížíte na něho při koupání?
Všem děkuji předem za odpovědi a zkušenosti. Snad budu zase o něco chytřejší. Každý říká něco jiného.
Děkuju.
SM