Intimní problém u dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
31.1.19 19:05

@Zuzana386 a hlavně vynechte bazén, saunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
31.1.19 19:07
@Zuzana386 píše:
To pálení nebo svědění je jen zřídka…spíš je pořád začervenalá…někdy víc někdy míň…

k lékaři, tady nic nevyřešíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.1.19 19:10

Nemaž jí to bepanthenem, ten kvasinky jenom přiživuje. Zkus imazol, za pár dní to zmizí a umývej jí přirození mycím gelem s kyselinou mléčnou. A dobrý je vynechat koupání ve vaně a jen sprchovat. Přehnaná hygiena taky škodí.

• Citovat
  • Upravit
8996
31.1.19 19:12
@Anonymní píše:
@Zuzana386 sedací koupel v hypermanganu? Když jsem byla dítě také jsem měla potíže a toto mi aplikovali. Jinak nepodcenit… Já byla jako dítě dokonce v nemocnici na dětské gynekologii

přesně. pamatuju si jak jsem seděla v tý světle růžový vodě každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.1.19 20:11

Může to mít z vlhčených ubrousků, parfemovaneho toaletaku atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 18:33
@jaja1810 píše:
@Zuzana386 určitě bych se svěřila pediatričce - existují i dětští gynekologové a prohlídka vypadá jinak než u nás dospělých. A můžou to způsobovat kvasinky, bacil, alergie i roupy, které v noci kladou vajíčka a mohou dráždit. Opět bych se obrátila na pediatričku. Rok je přeci jen dlouhá doba… :palec:
Věřím, že problém brzy vyřešíte a malé bude lépe :hug:

Kvasinky to nebudou, ty mají jen menstruující ženy. Tohle mi řekla gynekoložka, když jsem u ní byla s malou dcerou kvůli zánětu. I tříletá holčička může mít gynekologický zánět. Většinou ho způsobují střevní bakterie zanesené do pochvy od konečníku. Dr. nám říkala nekoupat ve vaně, jen sprchovat. Je-li výtok vidět na kalhotkách, ihned na gyndu. Někdy je ale výtok vidět jen kolposkopem (dětským) při vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
4503
16.3.19 09:57
@Anonymní píše:
Kvasinky to nebudou, ty mají jen menstruující ženy. Tohle mi řekla gynekoložka, když jsem u ní byla s malou dcerou kvůli zánětu. I tříletá holčička může mít gynekologický zánět. Většinou ho způsobují střevní bakterie zanesené do pochvy od konečníku. Dr. nám říkala nekoupat ve vaně, jen sprchovat. Je-li výtok vidět na kalhotkách, ihned na gyndu. Někdy je ale výtok vidět jen kolposkopem (dětským) při vyšetření.

popravě mi selský rozum říká, že když kvasinky mohou mít děti hned po narození (kdekoliv na těle tak i tam dole… :think: ). Navíc jsou to v podstatě houbičky stejně jako plísně a když mají vhodné prostředí množí se všude. Stačí oslabený organismus, ...... ...... Ale chápu také věřím své lékařce, takže zřejmě má pravdu a můj selský rozum je vedle jak ta jedle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 11:21
@jaja1810 píše:
popravě mi selský rozum říká, že když kvasinky mohou mít děti hned po narození (kdekoliv na těle tak i tam dole… :think: ). Navíc jsou to v podstatě houbičky stejně jako plísně a když mají vhodné prostředí množí se všude. Stačí oslabený organismus, ...... ...... Ale chápu také věřím své lékařce, takže zřejmě má pravdu a můj selský rozum je vedle jak ta jedle :mavam:

No doktorka mi říkala, že aby tam mohly být přemnožené kvasinky, musí pochvu osídlit nějaký „bacil“, fakt si nevzpomenu na název, a ten pochvu osidluje až s nástupem menstruace. :think: Já jsem totiž na doktorku vyrukovala s tím, že dcera má určitě kvasinkový zánět a ta mě obratem vyvedla z omylu. Laboratoř nakonec potvrdila střevní bakterii. Dr. říkala, že někdy stačí k zanesení infekce vana a aby si v ní děvčátko jen prdlo… 8o

• Citovat
  • Upravit
4503
16.3.19 13:07
@Anonymní píše:
No doktorka mi říkala, že aby tam mohly být přemnožené kvasinky, musí pochvu osídlit nějaký „bacil“, fakt si nevzpomenu na název, a ten pochvu osidluje až s nástupem menstruace. :think: Já jsem totiž na doktorku vyrukovala s tím, že dcera má určitě kvasinkový zánět a ta mě obratem vyvedla z omylu. Laboratoř nakonec potvrdila střevní bakterii. Dr. říkala, že někdy stačí k zanesení infekce vana a aby si v ní děvčátko jen prdlo… 8o

Vaší dcerce přeji aby se potíže již nikdy neoběvili :* a pro mě nové informace ;-) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.3.19 07:42
@Anonymní píše:
No doktorka mi říkala, že aby tam mohly být přemnožené kvasinky, musí pochvu osídlit nějaký „bacil“, fakt si nevzpomenu na název, a ten pochvu osidluje až s nástupem menstruace. :think: Já jsem totiž na doktorku vyrukovala s tím, že dcera má určitě kvasinkový zánět a ta mě obratem vyvedla z omylu. Laboratoř nakonec potvrdila střevní bakterii. Dr. říkala, že někdy stačí k zanesení infekce vana a aby si v ní děvčátko jen prdlo… 8o

Mohu se zeptat jak byla dcera nakonec léčená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.3.19 07:43

@Janli
Jaká je to například značka gelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 08:59

@Zuzana386 dostala Macmiror vaginální krém s aplikátorem. Jsou to antibiotika a musí se dostat dovnitř.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA