Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Zuzana386 nase holka je na.tom podobne, koupila jsem ji lactacyd baby je to lepsi.
@Zuzana386 určitě bych se svěřila pediatričce - existují i dětští gynekologové a prohlídka vypadá jinak než u nás dospělých. A můžou to způsobovat kvasinky, bacil, alergie i roupy, které v noci kladou vajíčka a mohou dráždit. Opět bych se obrátila na pediatričku. Rok je přeci jen dlouhá doba… ![]()
Věřím, že problém brzy vyřešíte a malé bude lépe ![]()
Jděte k lékaři, normálně za pediatrem. Bepanten s mykozou vážně nepomůže.
Není to z jídla a není to z pití - i děti mají mykozy.
@Zuzana386 sedací koupel v hypermanganu? Když jsem byla dítě také jsem měla potíže a toto mi aplikovali. Jinak nepodcenit… Já byla jako dítě dokonce v nemocnici na dětské gynekologii
Nemůže to být z prášku na prani, avivaz by se neměla používat, žádné gely , pěny, pouze sprcha a voda. Kalhotky 100%bavlny a zehlit .
Ten hypermangan jen slabě růžový, nekdy je to i ze sladkosti a skladby jídla
Pokud je tu někdo z okresu Chrudim, nevíte je zde poblíž dětská gynekologie?
pálení, svědění, jak to má při močení? Také si stěžuje na pálení, hlavně na konci..
Určitě běž na dětskou gynekologii, vyšetření je jiné, jak tady už je napsané. První gynekologické vyšetření už má dcera stejně za sebou, dělá se hned v porodnici. Ještě bych se obrátila na vyšetření moče, takové příznaky mohou být i zánět moč. cest…, alergie…hlavně klid, pěkně vše píše @jajaj810
Je dobře, že pije jen vodu, čím méně sladkého, tím líp.
@Zuzana386 píše:
Pokud je tu někdo z okresu Chrudim, nevíte je zde poblíž dětská gynekologie?
To pálení nebo svědění je jen zřídka…spíš je pořád začervenalá…někdy víc někdy míň…