Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím holky, omlouvám se za anonymní otázku, ale pochopíte proč
Včera jsem měla po dvou měsících pohlavní styk, ale jelikož mám 3 dny průjem, ale jen ráno tak dneska ráno při cestě do obchodu jsem to neudržela a malinko jsem si nadělala![]()
a než jsem došla domu červená jako rak abych vlezla do vany tak jsem cítila jak mě štípe hráz, ale ta m malinko štípala i ráno po pohlavním styku. Koukla jsem zrcátkem a mám tam prasklinky je to červené a malé bíle flíčky nebo jak to popsat nevíte čim to může být a co jsou ty bílé flíčky? Moc děkuji..jo ta kůže je i suchá
děkuji holky moc za Vaše reakce.
Průjem mám jelikomám slabou střevní chřipku
Počkej, a co ma natrhla hráz společného s tím, že ses pos.rala ?
Edit:chyba
@Dojcanis píše:
Počkej, a co ma natrhla hráz společného s tím, že ses pos.rala ?
Edit:chyba
No že nevím jestli mě tu hráz podráždil pohlavní styk a nebo ten průjem a také jsem chtěla vědět proč tam mám bílé flíčky ?
@Janina81 píše:
Mykoza, zánět, možné jen fyzické podráždění po styku. [/
@Janina81 píše:
Mykoza, zánět, možné jen fyzické podráždění po styku.
Děkuji a myslíš že ty bílé flíčky mohou být i proto že ta kůže je podrážděná a vysušena jak z toho průjmu tam po pohlavním styku ?
@Anonymní píše:
No že nevím jestli mě tu hráz podráždil pohlavní styk a nebo ten průjem a také jsem chtěla vědět proč tam mám bílé flíčky ?
Tak běž k doktorovi a vznes dotaz tam. Křišťálové koule taky nejsou zadarmo ![]()
@P4ja píše:
Tak běž k doktorovi a vznes dotaz tam. Křišťálové koule taky nejsou zadarmo
k doktorovi až potom.Nejdříve by to chtělo sem dát fotku, abychom si udělali obrázek, co to může být.Zakladatelka pak doktorovi přinese hotovou diagnozu.
Zdravím holky, omlouvám se za anonymní otázku, ale pochopíte proč
a než jsem došla domu červená jako rak abych vlezla do vany tak jsem cítila jak mě štípe hráz, ale ta m malinko štípala i ráno po pohlavním styku. Koukla jsem zrcátkem a mám tam prasklinky je to červené a malé bíle flíčky nebo jak to popsat nevíte čim to může být a co jsou ty bílé flíčky? Moc děkuji..jo ta kůže je i suchá
děkuji holky moc za Vaše reakce.
Včera jsem měla po dvou měsících pohlavní styk, ale jelikož mám 3 dny průjem, ale jen ráno tak dneska ráno při cestě do obchodu jsem to neudržela a malinko jsem si nadělala