Intimní záležitost

Anonymní
27.6.18 13:54

Intimní záležitost

Zdravím holky, omlouvám se za anonymní otázku, ale pochopíte proč :-)
Včera jsem měla po dvou měsících pohlavní styk, ale jelikož mám 3 dny průjem, ale jen ráno tak dneska ráno při cestě do obchodu jsem to neudržela a malinko jsem si nadělala :zed: :zed: a než jsem došla domu červená jako rak abych vlezla do vany tak jsem cítila jak mě štípe hráz, ale ta m malinko štípala i ráno po pohlavním styku. Koukla jsem zrcátkem a mám tam prasklinky je to červené a malé bíle flíčky nebo jak to popsat nevíte čim to může být a co jsou ty bílé flíčky? Moc děkuji..jo ta kůže je i suchá :nevim: děkuji holky moc za Vaše reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.6.18 13:56
@Anonymní píše:
Zdravím holky, omlouvám se za anonymní otázku, ale pochopíte proč :-)
Včera jsem měla po dvou měsících pohlavní styk, ale jelikož mám 3 dny průjem, ale jen ráno tak dneska ráno při cestě do obchodu jsem to neudržela a malinko jsem si nadělala :zed: :zed: a než jsem došla domu červená jako rak abych vlezla do vany tak jsem cítila jak mě štípe hráz, ale ta m malinko štípala i ráno po pohlavním styku. Koukla jsem zrcátkem a mám tam prasklinky je to červené a malé bíle flíčky nebo jak to popsat nevíte čim to může být a co jsou ty bílé flíčky? Moc děkuji..jo ta kůže je i suchá :nevim: děkuji holky moc za Vaše reakce.

Průjem mám jelikomám slabou střevní chřipku

• Citovat
  • Upravit
3662
27.6.18 14:01

Počkej, a co ma natrhla hráz společného s tím, že ses pos.rala ?
Edit:chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
27.6.18 14:17

Mykoza, zánět, možné jen fyzické podráždění po styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 14:23
@Dojcanis píše:
Počkej, a co ma natrhla hráz společného s tím, že ses pos.rala ?
Edit:chyba

No že nevím jestli mě tu hráz podráždil pohlavní styk a nebo ten průjem a také jsem chtěla vědět proč tam mám bílé flíčky ?

• Citovat
  • Upravit
175
27.6.18 14:25
@Janina81 píše:
Mykoza, zánět, možné jen fyzické podráždění po styku. [/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 14:29
@Janina81 píše:
Mykoza, zánět, možné jen fyzické podráždění po styku.

Děkuji a myslíš že ty bílé flíčky mohou být i proto že ta kůže je podrážděná a vysušena jak z toho průjmu tam po pohlavním styku ?

• Citovat
  • Upravit
21091
27.6.18 14:30
@Anonymní píše:
No že nevím jestli mě tu hráz podráždil pohlavní styk a nebo ten průjem a také jsem chtěla vědět proč tam mám bílé flíčky ?

Tak běž k doktorovi a vznes dotaz tam. Křišťálové koule taky nejsou zadarmo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.6.18 16:36
@P4ja píše:
Tak běž k doktorovi a vznes dotaz tam. Křišťálové koule taky nejsou zadarmo :)

k doktorovi až potom.Nejdříve by to chtělo sem dát fotku, abychom si udělali obrázek, co to může být.Zakladatelka pak doktorovi přinese hotovou diagnozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí