IPod Nano Apple - iTunes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14546
5.4.11 10:03

ipod nano apple - itunes

prosím je tu někdo, kdo mi jednoduše vysvětlí, jak nahrát přes kabel fotky a hudbu do ipodu nano apple? dostala jsem přístroj, sluchátka a kabel a prej si mám poradit :nevim: tak jsem stáhla itunes a dál nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
5.4.11 10:09

Ahojky,
takze manzel rika, at se s tim tvym pristrojem pripojis pres wi-fi, na itunes, a muzes stahovat jedna radost, ale pozor, spousta veci z toho muze byt jeste extra placenych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.4.11 10:43

Monny: ona nemyslí iTunes store, ale pouze iTunes, což je program na správu obsahu iPodů a iPhonů..

Hudbu stahuju přes playlisty: Je tam záložka Playlists - najedu do dokumentů, kde mám složku s alby nebo prostě nastahovanými písničkami, přetáhnu ji do těch playlistů.. potom najedeš na záložku, kde je zobrazený tvůj ipod a volná kapacita a měla by tam být záložka Music, kde zaklikáš, která alba chceš nahrát a klikneš na SYNC..

s obrázky je to podobně (tuším záložka PHOTOS nejspíš), ale nemusíš už nic přetahovat, rovnou si to vezme alba ze složky Obrázky v Dokumentech a ty jen odklikáš, co tam chceš a zase SYNC..

píšu to po paměti, tak snad je to tak a pomůže ti to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.4.11 10:46

werryjane - v pohode, manzel byl zrovna ve vane, a tohle bylo prvni co na me zakricel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.4.11 10:47

monny: jasně, v pohodě :) jen aby nedošlo k mýlce, taky jsem před pár lety s iTunes solidně bojovala, než jsem na to přišla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.4.11 11:00
werryjane píše:
monny: jasně, v pohodě :) jen aby nedošlo k mýlce, taky jsem před pár lety s iTunes solidně bojovala, než jsem na to přišla :D :D
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
5.4.11 11:25

mě není asi pomoci! pořád mi vyskakuje tabulka - obrázky cannot be found a už mi z toho hrabe, normálně jsem to tam přidala všechno, na itunes to tu mám a v ipodu ne :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
11.4.11 09:53

Ahoj…na začátku píšeš, žes dostala přístroj, sluchátka a kabel…já teda měla ještě instalační CD na itunes, kam jsem si po nainstalování zadávala „kód přístroje“. Když si ke mě do pc někdo jiný píchne ipoda, tak mu do něj nic stáhnout nepůjde…nebude tohle ten problém?

Jinak tady je podrobnej návod, tak jestli aspoň trošku ovládáš aj, neměl by být problém…;-)

http://manuals.info.apple.com/…serGuide.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
11.4.11 10:32

nebude tohle problém, teda neměl by být, písničky tam mám nahraný, švagr mi to ukazoval, ale já jsme prostě talent no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mattel@centrum.cz
27.12.11 08:56

Ipod nano 4.generace

Můžete mi někdo poradit? Mám již několik roků nano 4.gen a objevily se mi přes displej 3 vodorovné čáry. Pokud displej nesvítí tak tam nejsou,ale pokud podsvítím displej tak ano.Děkuji za radu, jak tyto čáry odstranit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová