Iqos v těhotenství

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
10.2.26 12:47

Iqos v těhu

Zdravím,
já děkuji za velkou odezvu.
Nečekala jsem tolik zpráv a už vůbec bych nečekala některé ty ošklivé zprávy… Některý lidi jsou fakt hnusný…

Já váhala jelikož známé co to teď aktuálně řešily měly od doktora třeba to, že NEDOPORUČOVAL hned skončit aby to nebyl šok… Jak jsem psala každý indivindi.

jsem mladá, ale kuřák cca 15 iqosek denně.
Cca 6tt a já mám dilema jestli skončit ze dne na den nebo spíš postupně ubírat…?
Všechny z okolí to měly hrozně indivindi. Vím že iqos není úplná výhra oproti klasickym cigaretam, ale nějaký ten stupeň lepší ty iqosky jsou ne?
Co myslíte prosím? :D

Příspěvek upraven 10.02.26 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35435
10.2.26 12:53

Samozřejmě že hned :poblion:
Je to stejnej hnus jak cigára, možná ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2645
10.2.26 13:00

Urcite hned, postupně je to blbost, porad te to bude nutit…dáš si treba limit 5 cigaret denně, ale pak si treba řekneš, ze jedna navíc neuskodi a pomalu se budeš vracet ke kouření vice.

Mezi iqos a cigarama zase takovy rozdil podle me neni v tom co jde do těla…nikotin je u obou, u cigar je množství jiných jedovatých látek, ale ty jsou obsazeny podle me spis v kouři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2645
10.2.26 13:02

Zkus si denne odkládat ušetřené penize za krabku a pak můžeš miminku koupit krásný kočárek…treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
10.2.26 13:14

Ale jen si dej, copak by ses žinýrovala prece.

Uzivanim nikotinu muzes svemu diteti zpusobit:
1. Růst a vývoj - nízká porodní hmotnost, zpomalený růst plodu (IUGR), vyšší riziko předčasného porodu, vyšší riziko odloučení placenty

2. Mozek a nervová soustava - ovlivnění vývoje mozku už v raných fázích, zvýšené riziko: poruch pozornosti (ADHD),poruch učení, horší sebekontroly a impulzivity v dětství

3. Dýchací systém - vyšší výskyt:astmatu, chronických respiračních potíží, infekcí dýchacích cest po narození

4. Riziko úmrtí - zvýšené riziko potratu, zvýšené riziko SIDS (náhlé úmrtí kojence)

Tak pak neplač

• Citovat
  • Upravit
4
10.2.26 13:16
@Svetluska55 píše: Více

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22692
10.2.26 13:18
@Mira90 píše: Více

Si děláš srandu, ne? Se o tom píše všude možně co to je zač a ještě se takhle ptát, zda v těhu je to ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
10.2.26 13:29

Samozřejmě okamžitě. Řeči o tom, jak je potřeba postupně, jsou jen obhajoby kuřáků, proč vlastně nepřestat. Jakou jinou motivaci by měla zena mít, než zdraví svého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
10.2.26 13:30

Že vůbec můžeš nad tím uvažovat. Kourila jsem od 13 a kdyz jsem zjistila, že jsem těhotná se starším synem, hned bez přemýšlení jsem přestala. To bych mu nemohla udělat kouřit dál. Vykasli se na to jednou ti poděkuje, stejně jako on mě. Od té doby nekouřím. Neverim tomu že IQOS (nebo jak se to píše) je zdravější. Podle mě je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
10.2.26 13:38

Jako byvala kuracka ti reknu hned skonci.
To ostatni jsou jen vymluvy.
Cigarety versus iqos jsou min rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.2.26 13:51

Hned z hodiny na hodinu :kytka: mas nejlepsi motivaci se na to vykaslat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
10.2.26 13:53

Můžeš si u toho kouření představovat, jak to foukáš novorozenci rovnou do obličeje.
To bys dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.2.26 13:54

Hned! Taky jsem byla kuřačka a sama vím, že postupně není řešení, to nikdy neskončíš - snažila jsem se takhle už několikrát :mrgreen:, ale s počůraným testem jsem vše vyhodila a už si to nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3709
10.2.26 15:43

Nikotin v tom je. Prestan hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33136
10.2.26 16:07

Hned, a to ti říkám jako kuřák. Žádný postupně, to pak zjistš, že jsi prokouřila celý těhotenství. Motivaci máš dost velkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová