Irobot Roomba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.9.13 15:59
Ja nemam vytku, jen by jeste mohl uklizet hracky :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo kdyby ještě žehlila a vařila, beru si ji do postele :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
26.9.13 08:57

Váhám trochu s tím, kde roombu koupit. Na internetu je ta roomba 770 od 10tis., ale jsou to obchody s názvy něco jako levné-vysavače, levní-robotci atd. Nebo czc.cz, ale ti mají na heuréce v diskuzi šílený stížnosti na reklamace. No a nebo v autorizovaných internetových obchodech, kde to však stojí o dobrý 2,5tis. víc? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.13 11:22

Pinkie, já nakoupila v electroworldu, a za tisícovku jsem přikoupila plnou záru´ku na 48 měsíců včetně poškození vlastní vinou. Taky jsem váhala, ale electroworld je snad jistota.
Už ji si jistá tím modelem 770? Využiješfunkci toho časovače? To je snad jediná výhoda oproti 760 a ta je teď na slevomatu od irobot.cz za osmapůl, to už je tedy fajn rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
26.9.13 12:55

770 má ještě indikátor plného koše. Což bych při těch našich psích chlupech doma ocenila. Mě docela štve, že je to taková šlupka, koupit to v autorizovaným obchodě. Mají tu cenu dost nataženou. :think: Neřeknu o pár stovek, ale skoro o 2,5tis., to je už dost. Ale já bych už konečně chtěla mít jistotu, že když se něco s tím vysavačem po*ere, že nebudu muset mít týdny orosený čelo strachy z toho, co si na mě kde vymýšlejí, aby mi reklamaci neuznali, nebo aby mi vrátili míň peněz za to, že jsem si to způsobila údajně já sama - což se právě stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.13 13:00

Aha, no já indikátor nevyužiju, prostě vysaje, otočím ho a vysypu. já zase nesnáším kočičí chlupy :zed: Jí hokupovala na dny marriane nebo jak se to píše, aměla jsem slevu 22%, tak pohoda, tak místo jedenácti ho mám za osmapůl.

Já nevím, ti neumímporadit, ušetřit je fajn, ale zase když se s tím něco potento :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.9.13 16:06

@Pinkie Koupila jsem ho autorizovaneho vyrobce.. prave kvuli te reklamaci, co jsem cetla, tak je problem s tim sedym dovozem.. jinak mi to prislo taky sileny.

Ten indikator je super, u dcery se to hodne drzi v koberci a nekdy ho vysypavam i dvakrat za tu jeji mistnost.

• Citovat
  • Upravit
25.1.14 22:40

Máme Roombu 870, koupili jsme ji na alze. Je jedním slovem úžasná, vysává opravdu sama, bez poruch, bez přerušení. Přejede si po dokončení vysávání jednoho pokoje do druhého. Má indikátor špíny, do ničeho prudce nenaráží, pohybuje se fakt inteligentně. Co je ale hlavní, vysaje tisíckrát kvalitněji než obyč vysavač. Ze samého nadšení jsme si pořídili i vytírací Scoobu 390. Ta je sice méně samostatná, ale uklidí taky výborně. Všem vřele doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.6.14 16:09

Asi jsi myslela 780, na 870 čekám jak na smylování a bude tu až koncem týdne. Co jsem tak koukala, tak kdyby byla ještě o chloupek chytřejší tak uklízí i hračky :-D. Až ozkouším, tak dám určitě vědět, mám již předobjednáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.12.15 20:36

Ahoj holky, chtela bych se zeptat na zkusenosti s roombou: chtela bych si koupit bazarovou 5×x nebo pet ( jsou ted hodne v inzeratech) a v navodech jsem nasla, ze maji ANTITANGLE system- proti zamotani do kabelu, trasni kobercu atd.. Chtela bych ho mit u nasich, je prave koberec s trasnemi a chtela bych vedet, jak si s tim romba poradi? Zamotat by se tedy nemela, ale to jako objede, nabo zastavi a jede zpet? Nekdo mi rikal, ze jako zastavi a hlasi chybu- coz bych prave nechtela, chci ho mit kvuli tomu, ze ho muzu zapnout a odejit. diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
26.12.15 22:44

Opravdu máte Roombu pořád připojenou k zásuvce?

Holky, tak jsem si ji také pořídila. Ale první věc co mne dost zarazila, že musím být pořád připojená k základně a do zásuvky. To ji tak opravdu máte? Jen si říkám, o co rychle se bude točit elektroměr. A taky kam ji teda dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
26.12.15 22:48

@LL Ano, v zakladne je porad, to je nevyhoda ni-mh baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
26.12.15 23:06

@Cuddy Děkuji. No docela mne to překvapilo, přiznám se, že mne nenapadlo se na něco takového zeptat předem. Nevím, kam jí strčit, aby byla pořád u zásuvky a přitom nepřekážela. A manžel má obavy ohledně spotřeby elektřiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
26.12.15 23:39

@LL Ano, mame ji porad v zakladne. Bydli v loznici vedle moji casti postele. A pokud tam cirou nahodou neni (nekde ji zapomenu nebo tak podobne), tak zakladna blika tak, ze nemuzu spat a musim ji vypnout ze zdi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
27.12.15 01:49

@LL /my ji mame zavrenou v chodbe, protoze nam zakladna tak divne piska, coz slysim pouze ja, ostatni clenove rodiny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.1.16 13:55

Holky, nemáte zkušenost, jak je to s nabíjením robota Roomba? Přítel mi tvrdí, že to musí být pořád pod proudem, takže ho máme pořád na té dokovací stanici, ale ač ho zas ak moc nepoužíváme, tak cca po 2 letech používání tak 1× týdně i míň (máme i normální vysavač) se asi nějak podělala baterka, nedotáhne to ani jednu běžnou místnost a chce nabít. Nemůže to být tím, že je to pořád v nabíječce? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí