Itálie - CK Gargáno

276
19.1.11 13:18

Itálie ck Gargáno

ahojky,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto cestovkou?v létě bychom s nimi chtěli do kempu Villagio Riccio.musím se už ale rozhodnout během tohoto týdne,tak bych byla ráda kdyby se se mnou někdo podělil se svými zkušenostmi s touto cestovkou,kempem,oblastí.děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
696
19.1.11 14:27

Kemp neznám, ale cestovka super, aspon pred 5ti lety-byli jsme s mamcou primo v Garganu, je tam krasne, hezky se o nas starali, ubytovani v karavanu balo dost slusny,kemp cistej, spousta cechu - brigadniku…jedine minus byly potize s busem(stara karosa)ktery se prehrival a docela jim komplikoval prevoz turnusu, ale myslim ze ted uz budou vybaveni novymi stroji! Prijemnou dovcu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
19.1.11 14:45

Já jsem v této CK kdysi dávno pracovala, na tento konkrétní kemp si nevzpomínám, ale jinak Gargano je krásná oblast a doporučuju, je to sice dost daleko busem, ale stojí to za to, určitě lepší, než ty severnější oblasti :palec: Vyslala jsem tam tenkrát i mamku s babičkou a byly nadšené…měly tam stan s dřevěnýma podsadama, kompletním vybavením a fakt se vrátily spokojené…cestovka myslím, že taky OK, ikdyž za ty roky, co tam nejsem, už nemůžu objektivně posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.1.11 06:57

Holky,děkuji moc za reakce,taky jsem slyšela,že je tato oblast nádherná.přiznám se,že bych spíš raději do Řecka,to mě strašně láká,ale bohužel finančně to letos nedáme.ta Itálie vypadá dobře a levně a kemp mi vůbec nevadí,vždyť tam jedeme kvůli moři a netrvám na luxusním ubytování.v čem je Gargáno lepší než ty severnější oblasti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.1.11 10:01

Je čistější, je tam méně Čechů a ta příroda je tam nádherná, členitá…najdi si i možnosti fakultativních výletů, dá se odsud na celý den udělat i výlet do Říma například…ale zas už je to nákladnější…nicméně i v blízkém okolí jsou krásná místa k vidění…tak ať se ti tam líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová