Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto cestovkou?v létě bychom s nimi chtěli do kempu Villagio Riccio.musím se už ale rozhodnout během tohoto týdne,tak bych byla ráda kdyby se se mnou někdo podělil se svými zkušenostmi s touto cestovkou,kempem,oblastí.děkuji moc
Kemp neznám, ale cestovka super, aspon pred 5ti lety-byli jsme s mamcou primo v Garganu, je tam krasne, hezky se o nas starali, ubytovani v karavanu balo dost slusny,kemp cistej, spousta cechu - brigadniku…jedine minus byly potize s busem(stara karosa)ktery se prehrival a docela jim komplikoval prevoz turnusu, ale myslim ze ted uz budou vybaveni novymi stroji! Prijemnou dovcu! ![]()
Já jsem v této CK kdysi dávno pracovala, na tento konkrétní kemp si nevzpomínám, ale jinak Gargano je krásná oblast a doporučuju, je to sice dost daleko busem, ale stojí to za to, určitě lepší, než ty severnější oblasti
Vyslala jsem tam tenkrát i mamku s babičkou a byly nadšené…měly tam stan s dřevěnýma podsadama, kompletním vybavením a fakt se vrátily spokojené…cestovka myslím, že taky OK, ikdyž za ty roky, co tam nejsem, už nemůžu objektivně posoudit…
Holky,děkuji moc za reakce,taky jsem slyšela,že je tato oblast nádherná.přiznám se,že bych spíš raději do Řecka,to mě strašně láká,ale bohužel finančně to letos nedáme.ta Itálie vypadá dobře a levně a kemp mi vůbec nevadí,vždyť tam jedeme kvůli moři a netrvám na luxusním ubytování.v čem je Gargáno lepší než ty severnější oblasti?
Je čistější, je tam méně Čechů a ta příroda je tam nádherná, členitá…najdi si i možnosti fakultativních výletů, dá se odsud na celý den udělat i výlet do Říma například…ale zas už je to nákladnější…nicméně i v blízkém okolí jsou krásná místa k vidění…tak ať se ti tam líbí ![]()