Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
na obalu kapicek je napsano, ze jsou pouzitelne po dobu 4 tydnu od otevreni. Tak bych se chtela zeptat, jestli kdyz vcera uz to byly ctyri tydny, jestli je dneska muzu dat? Mam pul lahvicky, moc je nepouzivame, tak nevim…mam je vylit nebo se daji jeste pouzit? Nechci male jeste vic pritizit, kdyby se to nedalo, tak se ptam Vas. Predem dik za odpovedi ![]()
já jsem chtěla napsat jeden nebo dva dny nevadí. ale pak už jistojistě nové.
Já jsem dala, musela jsem dát, vyšlo mi to na neděli a neměla jsem možnost sehnat nové.. a nic se nestalo
já si myslím, že je to tam napsané jen proto aby jsi je někde nezaložila a nevzpoměla si na ně po roce
hofka píše:
Ty kapky ještě nevědí, že zrovna dneska jsou den prošlý:-)
a už vůbec netuší, jestli je únor nebo třeba červenec ![]()
No, to už jim třeba dojde a začnou se kazit:-)
lys píše:hofka píše:a už vůbec netuší, jestli je únor nebo třeba červenec
lys píše:hofka píše:a už vůbec netuší, jestli je únor nebo třeba červenec
Tak to je mi jasny
Kdyby slo o moje kapky tak to neresim, ze a proste si kapnu. Ale tak z nejakyho duvodu to tam napsany je…a taky nechapu proc je jen mesic na spotrebu ![]()
hofka píše:
No, to už jim třeba dojde a začnou se kazit:-)lys píše:hofka píše:a už vůbec netuší, jestli je únor nebo třeba červenec
možná bylo lepší uvést místo července březen, ten má taky 31 dnů ![]()
zkrátka: zakladatelko - nehroť to. Při správném skladování jim nic nejni.
korana.kora píše:
lys nehrotim nic…jen se ptam
jasan, já bych se toho nebála
tak ja nevim, ja je mladymu min. chtela dat a uz jsme je meli oterveny tak 5tydnu a kdyz jsem je ochutnala tak jsem se malem poblila
chutnali uplne jinak nez kdyz se udelaji cerstve, tak nevim ![]()
holky tam nejsou žádný konzervanty tak jako třebav sirupech YO takže po tom měsící používání se začnou kazit, takže bych je ochutnala a podle toho dala nebo nedala ale víc jak týden po bych to neriskovala.