Kapičky Baby Calm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3683
21.1.11 22:55

UŽ jsou v koši!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.1.11 15:50

Taky jsem je radsi vylila, akorat me stve, ze je budu takhle vylejvat porad, pac je casto nepouzivame a jsou jediny co nam pomahaji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
24.1.11 20:32
korana.kora píše:
Taky jsem je radsi vylila, akorat me stve, ze je budu takhle vylejvat porad, pac je casto nepouzivame a jsou jediny co nam pomahaji :cert:

A co cajik fenyklovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.1.11 22:13

No nevim, fenyklovy caj jsem pila kdyz jem kojila, pak jsem ho davala na lzicku primo Nelince a nijak nepomahal…pak jsem koupila v lekarne obycejny detsky caj s hermankem a na prdiky pomaha lip nez fenyklovy a kdyz uz nevim co s ni, tak dam kapicky a je klid :palec: Prave ze je davam zridkakdy no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
24.1.11 22:52
korana.kora píše:
No nevim, fenyklovy caj jsem pila kdyz jem kojila, pak jsem ho davala na lzicku primo Nelince a nijak nepomahal…pak jsem koupila v lekarne obycejny detsky caj s hermankem a na prdiky pomaha lip nez fenyklovy a kdyz uz nevim co s ni, tak dam kapicky a je klid :palec: Prave ze je davam zridkakdy no…

oPRAVDU JE HERMANEK LEPSI?
Ja mam 3 mesic.syna tak to zkusim,to by nemelo vadit ne to zmenit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.1.11 01:00

On sam o sobe ten hermanek ani tak ne, jenom se ten caj tak jmenuje…Detsky caj s hermankem. Jinak ten caj obsahuje krome hermanku i fenykl, matu, proskurnikovy koren, jitrocel, materidousku, lekoricovy koren,ostruzinik, cerny bez atd…je to smes bylinek a prijde mi lepsi nez samotny fenyklovy caj. Me samotny kdyz jsem ho pila (ten fenykl) mi nedelal dobre, bolelo me z nej bricho :roll: Tak jsem se zeptala v lekarne na nejaky detsky caj, ze mam (tenkrat) mesicni miminko a dali mi tenhle…Tak zkus uvidis…Tenkrat mi nabizeli i granulovany, ale ty jsou pry slazeny a to neni moc dobry kdyz se koji, tenhle je sackovy a stoji kolem 35Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
25.1.11 12:04

ja uz nekojim :cry:

no zkusim mu to zmenit.koukam ze mame stejne stare deticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.1.11 15:52

ja taky nekojim, ale stejne caj nesladim ani nekupuju ten granulovany…nekde tady v diskuzi jsem cetla, ze to zatezuje traveni u miminka nebo tak nejak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
25.1.11 18:31
korana.kora píše:
ja taky nekojim, ale stejne caj nesladim ani nekupuju ten granulovany…nekde tady v diskuzi jsem cetla, ze to zatezuje traveni u miminka nebo tak nejak

Aha,no ja mam ten fenyklovy granulovany ale neni slazeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.1.11 07:01

luci ale granulovaný čaje jsou většinou na základě cukru, četla sis složení? to máš od hippu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
27.1.11 17:03
ilca píše:
luci ale granulovaný čaje jsou většinou na základě cukru, četla sis složení? to máš od hippu?

JJ od Hippu-ale nic jsem nevycetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.4.19 06:35

Ahojte maminky, chtěla bych se Vas zeptat zda se někomu taky podařilo do Baby calmu nalít víc vody než po tu rysku? :nevim: :lol: asi jsou teď méně účinné…to je tak když doléváte plnou flaškou a z ničeho nic Vám to tam hrkne :roll: Máte některá zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová