Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem je radsi vylila, akorat me stve, ze je budu takhle vylejvat porad, pac je casto nepouzivame a jsou jediny co nam pomahaji ![]()
korana.kora píše:
Taky jsem je radsi vylila, akorat me stve, ze je budu takhle vylejvat porad, pac je casto nepouzivame a jsou jediny co nam pomahaji
A co cajik fenyklovy?
No nevim, fenyklovy caj jsem pila kdyz jem kojila, pak jsem ho davala na lzicku primo Nelince a nijak nepomahal…pak jsem koupila v lekarne obycejny detsky caj s hermankem a na prdiky pomaha lip nez fenyklovy a kdyz uz nevim co s ni, tak dam kapicky a je klid
Prave ze je davam zridkakdy no…
korana.kora píše:
No nevim, fenyklovy caj jsem pila kdyz jem kojila, pak jsem ho davala na lzicku primo Nelince a nijak nepomahal…pak jsem koupila v lekarne obycejny detsky caj s hermankem a na prdiky pomaha lip nez fenyklovy a kdyz uz nevim co s ni, tak dam kapicky a je klidPrave ze je davam zridkakdy no…
oPRAVDU JE HERMANEK LEPSI?
Ja mam 3 mesic.syna tak to zkusim,to by nemelo vadit ne to zmenit?
On sam o sobe ten hermanek ani tak ne, jenom se ten caj tak jmenuje…Detsky caj s hermankem. Jinak ten caj obsahuje krome hermanku i fenykl, matu, proskurnikovy koren, jitrocel, materidousku, lekoricovy koren,ostruzinik, cerny bez atd…je to smes bylinek a prijde mi lepsi nez samotny fenyklovy caj. Me samotny kdyz jsem ho pila (ten fenykl) mi nedelal dobre, bolelo me z nej bricho
Tak jsem se zeptala v lekarne na nejaky detsky caj, ze mam (tenkrat) mesicni miminko a dali mi tenhle…Tak zkus uvidis…Tenkrat mi nabizeli i granulovany, ale ty jsou pry slazeny a to neni moc dobry kdyz se koji, tenhle je sackovy a stoji kolem 35Kc.
ja uz nekojim ![]()
no zkusim mu to zmenit.koukam ze mame stejne stare deticky
ja taky nekojim, ale stejne caj nesladim ani nekupuju ten granulovany…nekde tady v diskuzi jsem cetla, ze to zatezuje traveni u miminka nebo tak nejak
korana.kora píše:
ja taky nekojim, ale stejne caj nesladim ani nekupuju ten granulovany…nekde tady v diskuzi jsem cetla, ze to zatezuje traveni u miminka nebo tak nejak
Aha,no ja mam ten fenyklovy granulovany ale neni slazeny.
luci ale granulovaný čaje jsou většinou na základě cukru, četla sis složení? to máš od hippu?
ilca píše:
luci ale granulovaný čaje jsou většinou na základě cukru, četla sis složení? to máš od hippu?
JJ od Hippu-ale nic jsem nevycetla.
Ahojte maminky, chtěla bych se Vas zeptat zda se někomu taky podařilo do Baby calmu nalít víc vody než po tu rysku?
asi jsou teď méně účinné…to je tak když doléváte plnou flaškou a z ničeho nic Vám to tam hrkne
Máte některá zkušenost? Děkuji