Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karma-is-a-cat ahoj, ja jak kdy
jednou jsem po vysazeni progesteronu mela hodne silny menzes a jinak hodne slabou, fakt spis jen spineni a 1-2 dny krvaceni ![]()
Díky moc. Tak ja asi ještě zavolám doktorovi. Volala jsem sice v úterý, ale říkal, ze by se mens jeste mela rozjet a nic.
Jinak my si tento mesic dáváme pauzu. Jdeme na imunologii, tak jsme si řekli, ze nejdřív pockame na výsledky.
@Lenka332 ahoj, já budu testovat zítra po druhém iui, moc se mi do toho nechce ale.. nemám vůbec žádné příznaky, jen hrozně nafouklé břicho, ale to mám asi z toho progesteronu.. a co ty? Taky tě už čeká testování🙂
Tak včera druhý pokus IUI. Hned 8 den cyklu, ale když jsem byla na ultrazvuku ve čtvrtek (tedy 7. den cyklu), tak tam doktorka viděla 3 folikuly cca 18-20 mm, což mě překvapilo, protože první IUI bylo až 12.den cyklu, tedy kdy mám ovulaci. Clostil i ovitrelle jsem měla stejně. Tak jsem zvědavá no 😬
Tak já měla druhý pokus úspěšný, ale bylo to biochemické😢
Teď jsem po třetím pokusu IUI, za týden dělám test..
Co je u vás nového?? Nějaké dobré zprávy?♥️
@Pecinka21 píše: Více
To mě mrzí ![]()
Taktéž mám za týden dělat test, ale jak jsem psala výše, mám dojem, že mi udělali IUI moc brzo. Můj CAR nemá otevřeno o víkendu, tak si myslím, že i to hrálo roli. Pokud tento pokud nevyjde, tak asi budu CAR měnit.
@Karma-is-a-cat můj CAR taky nemá víkend otevřeno, ale zatím všechny tři pokusy vyšly hezky v týdnu ☺️ jinak ten můj úspěšný pokus měl taky 20mm, tak neztrácej naději☺️
Jinak já mám v přirozeném cyklu iui
Taky negativni :/ my si ted dame 2 mesice pauzu - jedeme na dovolenou, takze tento mesic nestihame a další mesic bude pravdepodobne manžel na sluzebce. V rámci těch dvou měsíců bych chtěla zkusit nejakou hormonální jógu jeste. Ale zvazuju, jestli pak už nepůjdeme na IVF :/
@Karma-is-a-cat pauza vám určitě prospěje a třeba se stane zázrak 🙏🏻
Já půjdu ještě na HyFoSy, to prej taky kolikrát pomůže, tak uvidíme.. jinak taky doma probíráme i IVF, ale nechce se mi do toho
Ahoj všichni. Snažíme se už 3 roky a prý jsme oba v pořádku. Tak v lednu jsme byli na prvním IUI neúspěšném a pak jsem krvácela a špinila až někdy do května (fakt nepřeji nikomu, bylo to mega otravné) A tak jsem si dala pauzu a s manželem jsme brali vitamíny.
Dneska jsem 11DC na ultrazvuku pěkný folikul 14mm a v pondělí mě čeká IUI tak jsem zvědavá jak to dopadne. Držim palce všem co jsou v podobné fázi. ![]()
@Martina613 držím palce 😍 my tento měsíc bez iui, snažení doma s ovitrelle.. tak uvidíme, jinak jsme taky oba v pořádku
Ahoj holky, já se mezi Vás s dovolením vložím taky. Snažíme se přes 2 roky. Máme mít cca okolo 21.9. první IUI, ale teda chlapův sperma katastrofa.. Rovnou nám řekli, že se to nepovede, ale že to chtějí udělat aby měli znovu výsledky ze spermio.. Mám nasazené prášky na dřívější ukončení cyklu, pak budu mít clostilbegyt a uvidíme🤦♀️ Je tu některá, která by to měla podobně?