Foto: IUI 2026

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
30.3.26 19:45

IUI 2026

Dobrý den, ač je tady toho spousty, nenašla jsem nic aktuálního ani ve snažilkách. Najdu tady ženy, které teď v březnu podstoupili IUI? Já jsem teď 8 dní po a ovitrale stále zřejmě v těle ( foto testu přiložím) je úmorný to čekání a tak mě napadlo, jestli je ještě někdo kdo čeká a s kým bych mohla tyhle čekačky sdílet :dance:
Popřípadě jak se cítíte? Já jsem strašně unavená, bolí mě záda a furt bych jen spala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
521
30.3.26 20:08

@Lenka332 Ahojky, já budu zítra 8 dní po ovitrale. Sice jsem nebyla na iui, snažili jsme se doma, ale byla jsem v caru na folikumetrii😊 Jaký den si byla na iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 20:13
@Orchidejka13 píše: Více

V pondělí ráno ovitrale a v úterý dopoledne IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.3.26 20:17

@Lenka332 Já v pondělí večer ovitrale :lol:
Ovulace ve středu, takže sotva 5 dní po.
Takže hoodně podobně😁
Na iui jsem byla zatím jednou a to se mi na testech držel 14 dní - sice už hodně slabý, ale byl tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 20:21

My se snažíme už rok a půl a teď jsme IUI podstoupili poprvé. Chlap má výsledky spermiogramu dobrý, já hormonální profil taky ok, akorát mám ten PCO syndrom. Pořádně nevím teda co to je, ale jelikož už dvě děti mám, tak snad nic co by mělo úplně ovlivnit to početí. :)
No ono to v těle prý drží hodně dlouho, proto je šílený to čekání jak to dopadne 😅
Minulý měsíc jsem měla ovitrale ale bez iui ( nezdařený odběr spermatu) a to jsem měla menstruaci 9 dní po ovitralu a už 5ty den na testu bílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.3.26 20:26

@Lenka332 My se snažíme taky přes rok. O první. U nás výsledky taky ok… v únoru jsem měla biochemický, tak snad už se další udrží.
Tyjo, tak pokud si měla 5 dní po ovi. na testu bílo a teď takto silná čárka? Jsem zvědavá teda, jaký test budeš mít zítra :D
Ale s tou menstruaci mi to přijde hrozně brzo že přišla takhle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 20:31

No to bylo minulý měsíc, co jsem ho už 5 den měla bílej. Možná tělo pokaždé reaguje jinak. :nevim:
A taky mě přišla zvláštní ta brzká ms, ale já mám ten cyklus Takový pokaždý jiný 21-28 dní.
A ty jsi zkoušela už test, jestli se ovi stále drží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.3.26 20:43

@Lenka332 Jojo, myslela jsem, že když si měla minulý měsíc z těla ven tak rychle, tak že tento cyklus máš pořád silnou čárku, ale asi každý cyklus to může být jinak. Já test ještě nezkusila, ale asi teda zkusím ve čtvrtek ráno, testy jsou na cestě :mrgreen: ať můžeme porovnat :lol: alespoň bude čekání rychleji utíkat.
Ahaa, a kolikátý den cyklu si byla na iui? Víš jak velký byl folikul?

Kopie z ChatGPT: k té menstruaci
Minimální potřebná doba: • Aby se embryo stihlo uhnízdit, měla by luteální fáze trvat alespoň 10 dní, ideálně 11–14 dní.

👉 Pokud by menstruace přišla třeba už 7.–9. den po ovulaci, je to obvykle příliš brzy – embryo se buď nestihne uhnízdit, nebo se uhnízdění nepodaří udržet.

Shrnutí: • Minimum pro šanci na uhnízdění: cca 10 dní od ovulace do menstruace • Ideální: 12–14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 20:48

Vidíš, ono je to celkem logický, ale vubec mě to nenapadlo 8o IUI proběhla 13den cyklu. Ale doktoři v car ví, že ty cykl mam většinou hodně krátky, ovšem nezmínili, že by to měl být problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.3.26 20:55

@Lenka332 a progesteron si po iui nedostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 20:55

Nedostala jsem nic, jen ten ovitrale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.3.26 21:00

@Lenka332 Aha, já myslela, že ho dávají po iui všichni. Já mám lf 14 dní a dostala jsem ho. Ale třeba tento cyklus bude ten vítězný :oops: pokud ale ne, tak si o něj určitě řekni, když máš někdy krátký cykly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 21:08

Zkusím navrhnout :palec: no já doufám, že už to klapne a snad i tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.3.26 21:11

@Lenka332 Kéžby🙏🏻 :srdce:
Dej zítra vědět, co test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.26 22:08

No měl by být slabší, tak přemýšlím, že to nechám až třeba na pátek to bude 11 den ( pokud dobře počítám) 😁 mě by spíš zajímalo, jak jsi na tom ty, tak taky moc dlouho nenapinej :lol:
Sledovat prave těhotenské HCG je nuda, lepší je sledovat jak padá čárka po ovitralu 🤣.
Samozřejmě sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital